Nedeljni horoskop za period od 1. do 8. januara: Vodoliju čeka poslovni dobitak, a Raka poziv od bivšeg partnera

Lav

Posao

Nemojte se sukobljavati sa saradnicima zbog različitih poslovnih interesa, naročito sa onima koji su bili skloni sukobima krajem prošle godine, ili koji su napravili očigledne greške. Previše ste osetljivi, jer vam ne odgovara tranzit Marsa preko Riba. Ne trošite novac na nepotrebne kupovine.

Ljubav

Venera na zadnjim stepenima Vodolije, znaka koji predstavlja partnerstva, nepovoljno izražava svoje osobine i promene koje se dešavaju u vašem okruženju mogu biti vrlo zbunjujuće. Pokažite više razumevanja za one koji se trude da vam učine nekakvu uslugu.

Zdravlje

Dobro se osećate.

Devica

Posao

Jupiter u Vagi, u polju novca može doneti povoljne vesti u vezi sa jednim projektom. Ali, kako je u znaku kvadrata prema Merkuru, vašim vladarem, neophodan je oprez i veliko strpljenje, ukoliko želite da sve bude onako kako ste zamislili. Nemate dovoljno poverenja u osobu koja vam je nešto obećala.

Ljubav

Zbog prisustva Marsa u vašem polju partnerstva delujete pomalo uznemireno. Nemojte ignorisati partnerove želje, jer na drugoj strani može potražiti ono što nema kod vas. Ako ste sami, organizujte druženje sa prijateljima i uživajte u smehu i zabavi.

Zdravlje

Potrudite se da unosite manje toksina, a više svežeg voća i povrća.

Vaga

Posao

Položaj Venere, vladara vašeg znaka, koja je aspektovana Jupiterom i Saturnom odvaja se od njih i ide u znak svoje egzaltacije, gde je čeka Mars, što znači da vas očekuju nagle i nepredvidive promene. Budite više prilagodljivi i nemojte raspravljati o nečemu što vas mnogo ne dotiče.

Ljubav

Boravak Marsa u Ribama, uz Veneru, znači da vam tokom narednih dana nimalo neće biti dosadno. Ipak, povedite računa o tome kakve odluke donosite, jer je aspekt kratkotrajan, a posledice donetih odluka su dugotrajne.

Zdravlje

Više se odmarajte i obratite pažnju na pravilnu ishranu.

Škorpija

Posao

Mars u Ribama, kao vladar vodenog tripliciteta, podstiče i Škorpiju na nova dešavanja i promene po svaku cenu. Kada se vladar ovako namesti, ponekad stvari posmatrate iz pristrasnog ugla, što donosi novu zabludu u proceni situacije, pa je neophodno da budete racionalniji. Moguć je iznenadni susret sa nekim koga niste dugo videli, verovatno sa nekadašnjim kolegom.

Ljubav

Ulaskom u Ribe, Venera podiže temperaturu koju je Mars već uneo. Zahvaljujući ovakvom aspektu planeta uspećete da sredite emotivni život, ali za kratko.

Zdravlje

Prijaće vam dijetalna ili vitaminska ishrana.

Na sledećoj strani pročitajte horoskop za preostale znakove...

Nastavak pročitajte na sledećoj strani ‹ Prethodna 2 / 3 Sledeća ›

Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...