Ovan

Posao

Obratite pažnju na nove informacije i ne prihvatajte ideje koje ukazuju na lak dobitak, jer tokom retrogradnog Merkura, koji je u vašem polju karijere, sve će biti obrnuto. Nemojte ulaziti u raspravu sa pretpostavljenim, čak i ukoliko ste u pravu.

Ljubav

Od utorka Venera menja znak i donosi niz novih događaja, ali sa starim akterima. Bliski susret sa jednom osobom biće neizbežan, ali malo je verovatno da će potrajati. Predstavnike znaka koji su u braku ili vezi očekuje napetost u komunikaciji sa partnerom.

Zdravlje

Stomačne tegobe praćene slabim imunitetom.

Bik

Posao

Vladajuća planeta ulazi u znak svoje egzaltacije, što znači da su sve šanse pred vama. Imate dobre poslovne ideje i nudite korisna rešenja, ali neko ne želi da se u potpunosti povinuje vašim zahtevima. Budite pažljiviji u komunikaciji sa saradnicima koji podrivaju vaš poslovni status.

Ljubav

Ove nedelje se Venera, vaš vladar pridružuje Marsu u Ribama što pojačava doživljaj okoline u smislu emotivnih dešavanja i kontakata. Budite maksimalno otvoreni i opušteni u društvu sa prijateljima.

Zdravlje

Posledice preterivanja u slavlju i poslu tek sada osećate.

Blizanci

Posao

Otkako je Merkur retrogradan ne odgovara vam situacija na poslu. Strepite da bi nešto moglo loše da krene po pitanju novca i vašeg poslovnog statusa. Nemojte insistirati na saradnji sa osobama koje nisu iskrene s vama ili za koje niste sigurni da su dobronamerne.

Ljubav

Venera je na kraju Vodolije i ulazi u Ribe, a Saturn u vašem polju partnerstva, čine aspekte koji nagoveštavaju previše patetike. Uvek postoji neko ko ima dobru ideju i iskreno brine o vašem raspoloženju.

Zdravlje

Nema potrebe da dramatično doživljavate nove događaje. Opustite se i većina problema biće sanirana.

Rak

Posao

Retrogradni hod Merkura opterećuje polje nadležno za komunikaciju sa kolegama i stvara određenu napetost. U odnosu sa saradnicima bitno je da uspostavite jasna pravila ponašanja i da ne budete pogrešno shvaćeni. Period nije povoljan za donošenje važnih odluka.

Ljubav

Bićete u dilemi da li da prihvatite poziv osobe sa kojom ste nekada bili u emotivnoj vezi. Dobro razmislite pre nego što donesete odluku, jer je pitanje šta će na kraju ispasti, a lako se može dogoditi da sebi zakomplikujete život.

Zdravlje

Podstičite dobro raspoloženje, opustite se i uz preventivu vitaminima zdravlje će biti odlično.

Na sledećoj strani pročitajte horoskop za ostale znakove...

PageBreak

Lav

Posao

Nemojte se sukobljavati sa saradnicima zbog različitih poslovnih interesa, naročito sa onima koji su bili skloni sukobima krajem prošle godine, ili koji su napravili očigledne greške. Previše ste osetljivi, jer vam ne odgovara tranzit Marsa preko Riba. Ne trošite novac na nepotrebne kupovine.

Ljubav

Venera na zadnjim stepenima Vodolije, znaka koji predstavlja partnerstva, nepovoljno izražava svoje osobine i promene koje se dešavaju u vašem okruženju mogu biti vrlo zbunjujuće. Pokažite više razumevanja za one koji se trude da vam učine nekakvu uslugu.

Zdravlje

Dobro se osećate.

Devica

Posao

Jupiter u Vagi, u polju novca može doneti povoljne vesti u vezi sa jednim projektom. Ali, kako je u znaku kvadrata prema Merkuru, vašim vladarem, neophodan je oprez i veliko strpljenje, ukoliko želite da sve bude onako kako ste zamislili. Nemate dovoljno poverenja u osobu koja vam je nešto obećala.

Ljubav

Zbog prisustva Marsa u vašem polju partnerstva delujete pomalo uznemireno. Nemojte ignorisati partnerove želje, jer na drugoj strani može potražiti ono što nema kod vas. Ako ste sami, organizujte druženje sa prijateljima i uživajte u smehu i zabavi.

Zdravlje

Potrudite se da unosite manje toksina, a više svežeg voća i povrća.

Vaga

Posao

Položaj Venere, vladara vašeg znaka, koja je aspektovana Jupiterom i Saturnom odvaja se od njih i ide u znak svoje egzaltacije, gde je čeka Mars, što znači da vas očekuju nagle i nepredvidive promene. Budite više prilagodljivi i nemojte raspravljati o nečemu što vas mnogo ne dotiče.

Ljubav

Boravak Marsa u Ribama, uz Veneru, znači da vam tokom narednih dana nimalo neće biti dosadno. Ipak, povedite računa o tome kakve odluke donosite, jer je aspekt kratkotrajan, a posledice donetih odluka su dugotrajne.

Zdravlje

Više se odmarajte i obratite pažnju na pravilnu ishranu.

Škorpija

Posao

Mars u Ribama, kao vladar vodenog tripliciteta, podstiče i Škorpiju na nova dešavanja i promene po svaku cenu. Kada se vladar ovako namesti, ponekad stvari posmatrate iz pristrasnog ugla, što donosi novu zabludu u proceni situacije, pa je neophodno da budete racionalniji. Moguć je iznenadni susret sa nekim koga niste dugo videli, verovatno sa nekadašnjim kolegom.

Ljubav

Ulaskom u Ribe, Venera podiže temperaturu koju je Mars već uneo. Zahvaljujući ovakvom aspektu planeta uspećete da sredite emotivni život, ali za kratko.

Zdravlje

Prijaće vam dijetalna ili vitaminska ishrana.

Na sledećoj strani pročitajte horoskop za preostale znakove...

PageBreak

Strelac

Posao

Propuštenu priliku krajem prošle godine ne doživljavajte kao veliki gubitak nego kao dobar podsticaj za buduće poslovne planove, jer se Merkur ponovo vraća u vaše polje novca.

Ljubav

Retrogradni hod vladara polja partnerstva znak je brojnih dešavanja, ali ne bitnih nego sporednih. Budite jako oprezni u komunikaciji, jer neko može izvesti drugačiji zaključak od onog koji želite da ostavite.

Zdravlje

Potrudite se da poboljšate koncentraciju, samozadovoljstvo i sve stimulativne stvari koje jačaju organizam.

Jarac

Posao

Novi poslovni susreti sa poznatim partnerima, koji se vraćaju zajedno sa retrogradnošću Merkura u Jarcu, neće ispuniti vaša očekivanja. Većina kontakata deluje kao veliki podsticaj u daljoj saradnji, ali Merkur u Jarcu donosi zabrinutost zbog novca, zbog čega u gotovo sve aranžmane ulazite sa pola energije.

Ljubav

Emotivni aspekti su utihnuli i, osim rutine, ništa se ne događa. Ne povodite se za idejama koje su označene retrogradnim Merkurom, jer možete poželeti nešto staro, ali ne bi valjalo da se to ostvari.

Zdravlje

Nalazite se u dobroj psihofizičkoj formi.

Vodolija

Posao

Merkur se kreće retrogradno u vašem dvanaestom polju, a to znači da možete biti žrtva intrige, ogovaranja i spletke. Nemojte dopustiti da vas iznervira neko kome to inače lako polazi za rukom. Venera u vašem znaku još koji dan donosi dobre poslovne kontakte, a kasnije i materijalne dobitke.

Ljubav

U emotivnom smislu bolje je da zadržite ono što imate nego da se osvrćete u pravcu ideja retrogradnog Merkura, koje vas samo testiraju koliko ste spremni da zabrljate. Nije vreme za avanture i ishitrene poteze.

Zdravlje

Tokom ovog perioda najviše će vam prijati vitaminska ishrana, kreativna izolacija i odmaranje.

Ribe

Posao 

Očekuje vas poziv za susret sa osobom koju niste dugo videli, što će vas jako zaintrigirati, pogotovo ukoliko se radi o nekome ko vam je već više puta obećavao zajedničku saradnju, ali koja nikada nije ostvarena. U komunikaciji sa saradnicima ponašate se nadmeno, zbog čega ih jako nervirate.

Ljubav

Vladar polja partnerstva u retrogradnom kretanju najavljuje promene, a Mars i Venera, koja za nekoliko dana ulazi u vaš znak pomoći će da se promene i ostvare. Obratite pažnju na neke porodične probleme da ih svojom tvrdoglavošću ne pojačate.

Zdravlje

Manji problemi sa pritiskom i vidom.

Izvor: Novosti.rs

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/