Nedeljni horoskop za period od 25. decembra 2016. do 1. januara 2017. godine

Vaga

Posao – Ne budite pasivni, već iskoristite Jupitera koji može doneti brojne kontakte sa velikim firmama ili onima koji posluju sa inostranstvom. Umete da upotrebite svoj autirotet, ali i metode koje donose najbolji efekat u poslovnim pregovorima. Tokom ovog perioda bićete netolerantni, jer ste prilično nestrpljivi i podložni lakom provociranju. Povedite računa o troškovima.

Ljubav – Fokusirani ste na sebe, a partnera kao da ne primećujete. Pazite da se takva situacija ne okrene protiv vas i da ne dovedete u pitanje vezu.

Zdravlje – Neophodan vam je odmor, ali aktivan.

Škorpija

Posao – Poslovni rizik može da se isplati, ukoliko ostanete dosledni svojim namerama sve dok je Mesec u vašem znaku, a to je kratak period. Imate razloga da verujete da će neka situacija da se reši povoljno za vas, čak i ukoliko je u pitanju saradnja sa osobom koja vam nije naklonjena. Jupiter iz dvanaestog polja ukazuje na sasvim sigurnu protekciju.

Ljubav – Venera, vladar polja emocija u Vodoliji, početkom ovog perioda nalazi se u kvadratu sa Mesecom, što je znak pritajenog sukoba i napetosti. Vodite računa da ne dolivate ulje na vatru.

Zdravlje – Obratite pažnju na bolju zdravstvenu preventivu.

Strelac

Posao – Niste naročito organizovani, čak i ukoliko radite poslove koje drugi odbijaju. Zaostajete sa rokovima, jer se prilično komotno ponašate. Jupiter je dobro postavljen prema Saturnu, ali to ne znači da će se poslovi obaviti sami od sebe, već da neće biti prepreka.

Ljubav – Merkur, vladar polja emocija, retrogradnim kretanjem ukazuje na potrebu da preispitate događaje čije posledice sada sagledavate i da o svemu dobro razmislite pre nego što donesete odluku.

Zdravlje – Ne dozvolite da vam remete raspoloženje i koncentraciju.

Jarac

Posao – Sledite logiku jer se Merkur, planeta koja njom upravlja, nalazi se u vašem znaku. Ali, kako je retrogradan, događaje posmatrajte kao da su u ogledalu. Bitno je da pravilno razdvojite poslovne od privatnih interesa kako biste sprečili dodatne komplikacije. Na poslu vam je prilično naporno jer mnogi pokušavaju da utiču na vas.

Ljubav – Stalno osmišljavate novi način delovanja na blisku osobu i ne odustajete lako od svojih ideja. Ipak, bilo bi dobro da povedete računa o svakom potezu, jer vas nepromišljeno ponašanje može vratiti unazad.

Zdravlje – Više šetajte, izlazite, bavite se sportom...

Vodolija

Posao – Veoma ste ambiciozni, ali neorganizovani, što jeste jedna od stvari na koje sugeriše Venera dok se nalazi u vašem znaku. Ne zamerajte se onima kji jedva čekaju da vam neprijatno odgovore, a verovatno se radi o osobi kojoj ste se svojevremeno zamerili. Kako je Merkur u dvanaestom polju najbolje je da sa svima imate smirenu komunikaciju.

Ljubav – Venera u vašem znaku diktira tempo u koji bi partner trebalo da se uklopi. Pitanje je samo da li mu takav tempo odgovara, ili to doživljava kao prisilu što može loše da utiče na vezu.

Zdravlje – Dobro se osećate.

Ribe

Posao – Mars vas vrlo nesmotreno tera napred. Previše očekujete od onih koji nemaju iskustva u poslu, ili se pretvaraju da ne mogu da vam budu dostojna zamena kako biste sve uradili sami i tako preuzeli odgovornost.

Ljubav – Polje partnerstva je opterećeno retrogradnim hodom Merkura, vladara znaka. Pitanje je da li imate mogućnost izbora i dobru zamenu kao privremenu odstupnicu, dok ne prođe retrogradnost.

Zdravlje – Više se odmarajte i relaksirajte.

izvor: Večernje novosti

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> https://www.instagram.com/ellesrbija/

‹ Prethodna 2 / 2 

Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...