Ovan

Posao

Imate mnogo poslovnih ideja, ali Merkur koji pravi kvadrat sa vašim znakom spračava njihovu realizaciju. Posebno oprezni trebalo bi da budete sredinom perioda, jer Mars menja znak i ulazi u Ribe, pa se možete povesti za nerealnim poslom.

Ljubav

Aspekti Venere, vladara polja partnerstva nisu mnogo obećavajući kada je reč o emotivnom partnerstvu. Odvajanje Marsa od Venere vodi ka nestabilnosti veze i opadanju partnerovog interesovanja.

Zdravlje

Ukoliko budete zlostavljali organizam hranom obogaćenom belim otrovima, imaćete zdravstvenih problema. Žlezde sa unutrašnjim lučenjem zahtevaju umerenost.

Bik

Posao

Prisustvo Venere, vladara znaka u Vodoliji utiče na vas da radite što više. Tokom ovog perioda Venera je u dobrom aspektu sa Jupiterom i Saturnom, pa se potrudite da ga maksimalno iskoristite za nove poslove.

Ljubav

Odvajanje Marsa, vladara polja partnerstva od Venere, vladara vašeg znaka ukazuje da se sve više „hladite“ prema partneru i da okolina bitno utiče na vaše odluke, što nije dobro. Nalazite se u pomalo konfliktnoj situaciji, ali baš takvo stanje može vezu da učini zanimljivijom.

Zdravlje

Mogući su problemi sa bubrezima. Obratite pažnju na bakterijske infekcije. Više se utopljavajte.

Blizanci 

Posao

Dogovori, ugovori i poslovi koji kasne slika je Merkura u Jarcu, što ukazuje na mogućnost da sve pobrkate i odložite za bolje dane. Pokušajte da se koncentrišete na nekoliko poslovnih obaveza i nemojte se rasplinjavati.

Ljubav

Jupiter, planeta koja označava sve vaše emotivne partnere i Venera, simbol ljubavi, nalaze se u aspektu trigona. Položaj planeta povoljno će uticati na postojeće veze i doprineće njihovoj stabilizaciji. S druge strane, ovakav planetarni aspekt nepovoljan je za one koji su neodlučni.

Zdravlje

Izbegavajte nagle pokrete, jer su moguće povrede glave. Problemi sa sinusima i povremene glavobolje.

Rak

Posao

Neposredno pre retrogradnog kretanja, Merkur u sedmom polju ukazuje na greške, probleme na radnom mestu i prilikom poslovnih dogovora. Period nije povoljan za sklapanje dugoročnijih poslovnih aranžmana. Pazite da nešto nesmotreno izjavite pred kolegama, jer se može lako zloupotrebiti

Ljubav

Retrogradnost vladara znaka u polju emocija ne nagoveštava poboljšanje u odnosima sa partnerom, niti kvalitetniju vezu. Najbolje je da ništa ne menjate i da ne insistirate na detaljima koji nisu toliko bitni, a mogu da naprave velike probleme sa voljenom osobom.

Zdravlje

Manje tegobe sa žlezdama i hormonima.

Na sledećoj strani pogledajte horoskop za ostale znakove...

PageBreak

Lav

Posao

Prolazak Meseca kroz vaš znak početkom perioda učiniće da budete osetljiviji nego obično na sve spoljne uticaje. Ali, ne zaboravite da burne reakcije ne rešavaju problem, već samo škode i loše utiču na odnose sa kolegama. Jupiter i Saturn aspektuju znak Lava povoljno, ali pozicija Merkura ukazuje na oprez sa dokumentima.

Ljubav

Venera u sedmom polju privlači razne događaje u vaš ljubavni život. Vodite računa o realnosti stvari koje su najavljene da ne bi bilo suprotno od onoga što želite.

Zdravlje

Krajem perioda mogući su problemi sa sluhom, želucem i blaga mučnina. Ne uznemiravajte se zbog ovoga, brzo će proći.

Devica

Posao

Merkur, vladar znaka kreće u retrogradni hod i vraća vas na sve ono što ste radili poslednjih nekoliko meseci – da popravite ili dovršite neke poslove.

Ljubav

Mesec prolazi kroz vaš znak u prvoj polovini perioda i čini da budete osetljivi i željni nečijeg društva. Vodite računa da potrebu za usamljenošću ne projektujete na ljubav, jer na taj način bežite od realnosti u svet iluzija i samo ćete izgubiti vreme.

Zdravlje

Zbog nepažnje i brzopletih pokreta postoji mogućnost povređivanja. Pokušajte da usporite tempo, jer stalno negde jurite.

Vaga

Posao

Ukoliko želite da iskoristite povoljan aspekt Venere, vladajuće planete sa Jupiterom i Saturnom, zaobiđite sve koji vas usporavaju u poslu. Oslobođena pritiska odnosa sa Marsom, Venera ukazuje na potrebu da se neke stvari oko posla revidiraju, a druge utvrde.

Ljubav

Odlazak Marsa od Venere, za vas je povoljan znak stabilizacije emocija i povratka u realnost. U ovom periodu trebalo bi više da se angažujete na unapređenju veze, međusobnom razumevanju i da upoznate navike i potrebe partnera. Nesuglasice je najbolje postepeno rešavati, a ne „lomiti preko kolena“.

Zdravlje

Više se utopljavajte, u suprotnom ćete se prehladiti.

Škorpija

Posao

Gomila raznih otežavajućih prepreka sputavaće vas u realizaciji poslovnih planova. Retrogradnost Merkura koja se odvija u vašem trećem polju, koje predstavlja svakodnevicu i okruženje, nagoveštava brojne nesuglasice, nesporazume u komunikaciji i konflikte sa saradnicima.

Ljubav

Venera, koja upravlja vašim poljem partnerstva, ukazuje da u ovom periodu nećete dominirati u odnosu na voljenu osobu, nego ćete se rukovoditi zajedničkim planovima i željama. Ali, nemojte se prepuštati do kraja, jer položaj planeta ukazuje da će brzo doći do smene u vođstvu i preuzimanja odgovornosti.

Zdravlje

Zadržavanje tečnosti u organizmu stvara osećaj težine.

Na sledećoj strani pogledajte horoskop za preostale znakove...

PageBreak

Strelac

Posao

Odvajanje Sunca od Saturna ukazuje na to da je većina problema vezanih za vaš poslovni status rešena i da je došao trenutak da povučete poteze koji će vam omogućiti napredovanje u poslu. Ipak, nemojte se nervirati što će taj napredak ići veoma sporo, zbog prisustva Saturna u vašem znaku.

Ljubav

Neko iz prošlosti se meša u vaš emotivni život, i to vrlo neočekivano i uporno. Najbolje je da prolongirate sve što se događa kako bi se stvari razjasnile same od sebe, jer svakim forsiranjem samo dodatno komplikujete situaciju.

Zdravlje

Psihička ravnoteža je blago uzdrmana, pa je poželjno da izbegavate sve što loše utiče na vaše raspoloženje.

Jarac

Posao

Merkur, koji se nalazi u vašem prvom polju, menja pravac kretanja i vraća vas na neke događaje koji su ostali zaglavljeni i bez rešenja. Pazite kako ćete ih sada rešavati i ispraviti greške da se ne biste opet zapetljali i samo prolongirali događanja do novog perioda retrogradnog Merkura.

Ljubav

Zatvorenost i pogled unazad nikome nisu donele napredak, pa neće ni vama. Trenutni događaji su veoma turbulentni, ali umesto da zavlačite glavu u pesak trebalo bi da im idete u susret i pokušate da ih rešite.

Zdravlje

Prepolovite cigarete, alkohol i kafu i odmah ćete se bolje osećati.

Vodolija

Posao

Osim što daje određenu dinamiku događajima, Venera u prvom polju može da uljuljka stvari, da se prepusti dešavanjima i da se tako izgubi cilj. Ili, mnogo poslovnih prilika, ali nijedna realna. S druge strane, ulazak Marsa u polje novca zahteva oprez i ažurnost u svim novčanim transakcijama.

Ljubav

Veza sa partnerom nije mnogo stabilna, a period nije povoljan da bilo šta preduzimate po tom pitanju. Nalazite se u nezavidnoj situaciji, jer su vam ruke vezane, a dinamika događaja je nepredvidiva.

Zdravlje

Problemi sa srcem i pulsom posledica su nerviranja zbog sitnica.

Ribe

Posao

Poslovna situacija se najkraće može opisati kao niz suprotstavljenih događaja i kombinacija. Desetim poljem dominira problematična konjunkcija Sunca i Saturna koja nagoveštava pritisak i teškoće na poslu do sredine perioda. Povoljno postavljen Jupiter u polju koje označava prihode od drugih ukazuje na iznenadni priliv novca.

Ljubav

Vladar polja partnerstva u retrogradnom hodu nagoveštava povratak neke osobe iz prošlosti, dok Venera u dvanaestom polju ukazuje na mogućnost tajne veze.

Zdravlje

Problemi sa jetrom, bolovi u kukovima i reuma kod starijih pripadnika znaka.

Izvor: Novosti.rs

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/ellesrbija/