Nedeljni horoskop od 18. do 25. decembra: Strelcu se vraća osoba iz prošlosti, dok Ovnu preti nestabilnost veze

Foto: Profimedia

Pročitajte astro prognozu za ovu nedelju....

Ovan

Posao

Imate mnogo poslovnih ideja, ali Merkur koji pravi kvadrat sa vašim znakom spračava njihovu realizaciju. Posebno oprezni trebalo bi da budete sredinom perioda, jer Mars menja znak i ulazi u Ribe, pa se možete povesti za nerealnim poslom.

Ljubav

Aspekti Venere, vladara polja partnerstva nisu mnogo obećavajući kada je reč o emotivnom partnerstvu. Odvajanje Marsa od Venere vodi ka nestabilnosti veze i opadanju partnerovog interesovanja.

Zdravlje

Ukoliko budete zlostavljali organizam hranom obogaćenom belim otrovima, imaćete zdravstvenih problema. Žlezde sa unutrašnjim lučenjem zahtevaju umerenost.

Bik

Posao

Prisustvo Venere, vladara znaka u Vodoliji utiče na vas da radite što više. Tokom ovog perioda Venera je u dobrom aspektu sa Jupiterom i Saturnom, pa se potrudite da ga maksimalno iskoristite za nove poslove.

Ljubav

Odvajanje Marsa, vladara polja partnerstva od Venere, vladara vašeg znaka ukazuje da se sve više „hladite“ prema partneru i da okolina bitno utiče na vaše odluke, što nije dobro. Nalazite se u pomalo konfliktnoj situaciji, ali baš takvo stanje može vezu da učini zanimljivijom.

Zdravlje

Mogući su problemi sa bubrezima. Obratite pažnju na bakterijske infekcije. Više se utopljavajte.

Blizanci 

Posao

Dogovori, ugovori i poslovi koji kasne slika je Merkura u Jarcu, što ukazuje na mogućnost da sve pobrkate i odložite za bolje dane. Pokušajte da se koncentrišete na nekoliko poslovnih obaveza i nemojte se rasplinjavati.

Ljubav

Jupiter, planeta koja označava sve vaše emotivne partnere i Venera, simbol ljubavi, nalaze se u aspektu trigona. Položaj planeta povoljno će uticati na postojeće veze i doprineće njihovoj stabilizaciji. S druge strane, ovakav planetarni aspekt nepovoljan je za one koji su neodlučni.

Zdravlje

Izbegavajte nagle pokrete, jer su moguće povrede glave. Problemi sa sinusima i povremene glavobolje.

Rak

Posao

Neposredno pre retrogradnog kretanja, Merkur u sedmom polju ukazuje na greške, probleme na radnom mestu i prilikom poslovnih dogovora. Period nije povoljan za sklapanje dugoročnijih poslovnih aranžmana. Pazite da nešto nesmotreno izjavite pred kolegama, jer se može lako zloupotrebiti

Ljubav

Retrogradnost vladara znaka u polju emocija ne nagoveštava poboljšanje u odnosima sa partnerom, niti kvalitetniju vezu. Najbolje je da ništa ne menjate i da ne insistirate na detaljima koji nisu toliko bitni, a mogu da naprave velike probleme sa voljenom osobom.

Zdravlje

Manje tegobe sa žlezdama i hormonima.

Na sledećoj strani pogledajte horoskop za ostale znakove...

Nastavak pročitajte na sledećoj strani  1 / 3 Sledeća ›

Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...