Nedeljni horoskop od 11. do 18. decembra: Ribama napeto na ljubavnom planu, dok Jarčevima sledi idealan period u ljubavi

foto: Profimedia

Pročitajte šta vas tokom narednih sedam dana čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje i da li da investirate...

Ovan

Posao – Prisustvo Marsa u polju planova znatno će ubrzati poslovna dešavanja. Period je izuzetno povoljan za pripadnike znaka koji se bave kreativnim radom, jer ih očekuje veliki uspeh.

Ljubav – Venera je ušla u Vodoliju, u kojoj je već prisutan Mar, što će naglasiti emotivne i druge potrebe vezane za odnos sa partnerom. Za slobodne Ovnove ovaj period će biti povoljniji nego za predstavnike znaka koji su u braku ili vezi.

Zdravlje – Ukoliko sanirate uzrok, uspećete da se oslobodite psihosomatskih bolesti. Nažalost, to nije jednostavno, jer mnoge stvari ne zavise samo od vas.

Bik

Posao – Venera u istom znaku sa Marsom utiče da osećate manjak volje i energije. Kako se obe planete nalaze u polju karijere, što zamislite to sprovodite u delo. U komunikaciji sa saradnicima padate u vatru i zbog najmanje sitnice. Uprkos zastojima, rešili ste da ostvarite sve poslovne ciljeve.

Ljubav – Venera, vladar znaka, nalazi se u Vodoliji, što većini Bikova naglo komplikuje ljubav i odnos sa voljenom osobom, jer meša poslovni i emotivni život. Povedite računa o tome kako nastupate, jer okolina ne deli vaše stavove.

Zdravlje – Većina predstavnika znaka oseća se dobro, dok neki očekuju hiruršku intervenciju.

Blizanci

Posao – Merkur u znaku Jarca pomaže vam da jasno definišete šta želite u poslu i odlučno grabite ka cilju. Ovih dana mnogi Blizanci će doneti mudre poslovne odluke. Ukoliko niste dorasli situaciji, ne pravite se važni i ne donosite brzoplete odluke, pogotovo što to niko od vas ne očekuje. Period je povoljan za polaganje ispita.

Ljubav – Niste spremni za brze akcije i nagle promene. Više vas interesuje sigurnost na duge staze, iako to nije svojstveno vašoj prirodi.

Zdravlje – Poslovni rizik i zdravlje i te kako su povezani. Ukoliko poslovi teku glatko, i zdravlje će biti dobro.

Rak

Posao – Period koji počinje prisustvom Meseca u Biku nagoveštava da ćete toliko biti okupirani materijalnim vrednostima da nećete primetiti suštinu problema. Svi projekti su vezani za zaradu i za dokazivanje drugima koliko vredite. Najvažnije je da se naoružate strpljenjem jer su mogući zastoji na poslu.

Ljubav – Emotivni život tokom ovog perioda obeležava prisustvo Merkutra u Jarcu, što znači mnogo verbalnih kontakata, ali ne i suštinske promene.

Zdravlje – Spolja delujete lepo i zdravo, ali nedostaje vam unutrašnji mir.

Nastavak pročitajte na sledećoj strani  1 / 3 Sledeća ›

Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...


Magazin