Ovan 

Posao

Situacija na poslu se postepeno menja nabolje. Vladar znaka Mars ulazi u egzaktni trigon sa Jupiterom iz vašeg sedmog polja što je jasan znak prevazilaženja problema. Verujete u sebe i svoje sposobnosti i spremni ste da svoje ideje i želje konačno pretvorite u dela. Venera u polju posla daje mogućnost novih kontakata i novih poslova.

Ljubav

Jupiter u sedmom polju u kvadratu sa Venerom ukazuje na mogućnost flerta ili avanture sa nekim koga poznajete preko posla. Izbegavajte druženje sa osobama koje vam ne ulivaju poverenje. U dužim vezama ili braku, ljubomora bi mogla umanjiti sklad i sreću u odnosima.

Zdravlje

Dobro se osećate, ali pazite na liniju. Obuzdajte apetit.

Bik

Posao

Mars u polju karijere u dobrom aspektu sa Jupiterom ukazuje na susrete tokom naredne nedelje vam mogu otvoriti nove mogućnosti za bolju budućnost. Ukoliko se bavite privatnim poslom, nema razloga za brigu, posebno kada je novac u pitanju. Imaćete dva značajnija dobitka, na šta ukazuju Merkur i Saturn u osmom polju.

Ljubav

Početak nove ljubavne romanse obećava, ali sačekajte da konkretna dešavanja potvrde vaš utisak. Ako ste u dugoj vezi, sve vaše aktivnosti biće usmerene na pripreme za zajednički život. Ukoliko ste sami, moguća obnova veze sa bivšim partnerom. U ovom periodu će sve lakše ići, nego pre.

Zdravlje

Obratite pažnju na ishranu. Čaša tople vode, čim ustanete rešiće vaše stomačne probleme.

Blizanci

Posao

Ovaj period je pogodan za suštinske promene, kao i za sužavanje liste želja i ciljeva samo na one najrealnije. Krajnji je čas da se posvetite onome što je vama bitno, bez rasipanja energije. Bićete u prilici da rešite finansijske probleme zahvaljujući novoj mogućnosti zarade od privatnog, ili honorarnog posla.

Ljubav

Očekujte brojna događanja na ljubavnom planu. Merkur u sedmom polju, združen sa Saturnom, donosi vam poruku od nekoga iz prošlosti. Ako ste silom prilika bili razdvojeni, ovaj aspekt vam omogućava pomirenje i nastavak priče. U vaš život se vraća markantna, pomalo nepredvidiva osoba. Oni koji su u braku uživaće u skladnom i harmoničnom odnosu. Uspećete da prevaziđete sve probleme.

Zdravlje

Osetljivo vam je grlo i disajni putevi. Zaštitite se na vreme.

Rak 

Posao

Mesec u Škorpiji na početku nedelje ukazuje na niz događaja koji će vas naterati da preispitate svoju poslovnu prošlost i ranije greške. Ukoliko se bavite privatnim biznisom, očekujte bitnije poboljšanje uslova poslovanja. Ukazaće vam se prilika da iskoristite pogodnosti koje ranije niste primećivali.

Ljubav

Venera u polju partnerstva, iako nezgodno aspektovana, ukazuje na izazove vezane za nove i stare ljubavne romanse. Moguća su pomirenja sa starim partnerom, ali ne po svaku cenu. Ali, ako se "nezgodno" partnerovo ponašanje prema vama nije promenilo, to će i sada biti problem.

Zdravlje

Odlično se osećate. Ako ste imali bilo kakve tegobe, situacija se poboljšava.

Na sledećoj strani pogledajte horoskop za preostale znake...

PageBreak

Lav

Posao

Napeta situacija na poslu se nastavlja. Očekujte brojna događanja narednih dana. Vreme je da zaokružite jednu poslovnu ponudu, ali i da se opredelite u kom pravcu ćete dalje nastaviti. Mnogo toga vam odvlači pažnju, zato koncentracija mora biti na visokom nivou, U suprotnom, moguće su ozbiljne greške.

Ljubav

Tenzija je jedina stvar koju Marsov prolazak kroz polje parnerstva sigurno donosi. Bilo da ste u vezi, braku ili sami, nova dešavanja mogla bi bitno da utiču na vaš status. Pošto i najmanja promena nosi veliki rizik, bilo bi dobro da budete oprezniji prilikom sklapanja novih dogovora.

Zdravlje

Zadovljni ste i dobro raspoloženi. Ne preterujte sa hranom i alkoholom.

Devica

Posao

Potrudite se da sve poslove na kojima ste radili proteklih dana blagovremeno završite. Čime god da se bavite, bićete u situaciji da birate između dve podjednako dobre mogućnosti. Novac pristiže, Jupiter u polju finansija simbolizuje brojna pozitivna dešavanja.

Ljubav

Vladar polja partnerstva, Jupiter i Venera, simbol veza i braka biće u aspektu kvadrata, koji uvek ukazuje na napetost u svim odnosima. Slobodni pripadnici su na pragu nove veze, ali smetaju im neke sitnice. Oni u braku konačno će naći zajednički jezik.

Zdravlje

Ako ste na vreme posetili zubara, puni ste energije i dobrog raspoloženja.

Vaga

Posao

Pred vama je period koji će biti obeležen jakom željom za uspehom, ali i kontaktima sa osobama koje dele vaše mišljenje. Povoljni aspekti Jupitera, Marsa i Saturna donose konkretnu poslovnu realizaciju oko većine stvari koje su vam se do skoro činile nerealnim.

Ljubav

Mars, vladar polja partnerstva ne supeva da vam obezbedi stabilnost i trajnost odnosa, za kojom žudi vaš vladar Venera u znaku Jarca. I dalje su sve karte otvorene i sve mogućnosti su pred vama, ali nedostaje onaj čarobna komponenta koja će vaše želje pretvoriti u realnost.

Zdravlje

Prekontrolišete štitnu žlezdu ukoliko osećate bilo kakve smetnje. U suprotnom, puni ste elana.

Škorpija

Posao

Prethodni poslovni uspesi, Merkur i Saturn u polju novca, i povoljni aspekti koje primaju od Marsa i Jupitera, znak su da se dešavaju ozbiljne poslovne promene na bolje. Sigurnim putem idete ka ostvarenju svojih planova, a u svemu ćete imati pomoć i podršku od vama bliskih osoba, naročito iz inostranstva.

Ljubav

Venera, vladar polja partnerstva u znaku jarca ukazuje na potrebu za stabilizacijom i poboljšanjem kvaliteta odnosa. Ali, pošto ne gradi nikakav aspekt sa Marsom, vladarem vašeg znaka, stabilizacija se odlaže. U međuvremenu, mnoge šanse su otvorene. Dopada vam se neka zauzeta osoba.

Zdravlje

Vodite računa o ispravnosti namirnica koje unosite u organizam. Ne preterujte sa pićem.

Na sledećoj strani pogledajte horoskop za preostale znake...

PageBreak

Strelac

Posao  

Ukoliko planirate da napravite neku poslovnu promenu ili želite da započnete novi posao, učinite to dok Merkur boravi u vašem znaku. Tim pre što ima jake aspekte sa Jupiterom i Marsom, što znači da su otvorene mogućnosti i za posao u inostranstvu. Moguća naplata starih dugovanja

Ljubav

Sve vaše misli i aktivnosti su usmerene na polje posla, pa je normalno da u emotivnom životu vlada prilična monotonija. Jupiter, vladar znaka u aspektu kvadrata sa Venerom, ukazuje na nategnute odnose sa partnerom. Izleti sa strane ne doprinose sređivanju situacije, već naprotiv, produbljuju problem.

Zdravlje

Ako vas muči pritisak, korigujte ishranu.

Jarac 

Posao

Venera u vašem znaku ukazuje na povećanje poslovnih obaveza. Bićete u situaciji da više kontaktirate sa svojim pretpostavljenim, što će vam doneti priliku za dalje napredovanje. Mnogo novih dogovora je u razmatranju, te se stvari dešavaju ubrzano. Ne donosite odluke na brzinu.

Ljubav

Ako je došlo do sukoba i razdvajanja u prethodnom periodu, neplanirani susret vas vodi ka pomirenju. Mlad mesec od 29. novembra, "dovodi" novu osobu u vaš život, ili čak više njih od kojih jedna može biti posebno interesantna. Oni koji su u vezi ne bi trebalo da ulaze u sukobe i rasprave.

Zdravlje

Tokom narednog perioda, neće se dešavati ništa što bi uzdrmalo zdravlje.

Vodolija

Posao

Mars vam daje novu energiju, iz koje se rađa nova dinamika, pa počinjete da oko sebe okupljate ljude koji u vama vide pravog lidera. Gde god da se pojavite pozitivno ćete uticati na prisutne. Umećete da dobro unovčite svoje ideje. Očekujte uspeh u poslu sa mladim ljudima.

Ljubav

Budite spremni za druženja i izlaske, odnosno na dinamičan društveni život. Ukoliko ste se definitivno rastali sa prethodnim partnerom, nećete dugo ostati sami. U vaš život ulaze dve osobe, a na vama je da birate. Samo ne budite neodlučni i uhvatite sreću u letu.

Zdravlje

Puni ste pozitivne energije i dobrog raspoloženja. Obratite pažnju na oči.

Ribe

Posao

Jupiter, vladar znaka nalazi se u polju tuđeg novca, što znači da slede uspešne naplate starih dugovanja. Da bi sve proteklo na najbolji način, potrudite se da sve pripreme obavite što diskretnije, i da ne privlačite mnogo pažnje. Izbegavajte nepotrebne troškove i izdatke.

Ljubav

Merkur, planeta koja upravlja vašim poljem partnerstva, polako se odvaja od Saturna i stvara mogućnost bitnih promena u vašem emotivnom životu. Ukoliko ste u dužoj vezi ili braku, čuvajte se iskušenja.

Zdravlje

Početkom nedelje budite oprezni u saobraćaju, moglo bi doći do lakše povrede.

Astrolog: Mihailo Čukić

Izvor: Novosti.rs

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/ellesrbija/