Horoskop od 27. novembra do 4. decembra: Vodoliju čeka ljubavna avantura, a Bikove novčani dobitak

Foto: Profimedia

Pročitajte šta vas tokom narednih sedam dana čeka na polju ljubavi, posla i zdravlja...

Ovan 

Posao

Situacija na poslu se postepeno menja nabolje. Vladar znaka Mars ulazi u egzaktni trigon sa Jupiterom iz vašeg sedmog polja što je jasan znak prevazilaženja problema. Verujete u sebe i svoje sposobnosti i spremni ste da svoje ideje i želje konačno pretvorite u dela. Venera u polju posla daje mogućnost novih kontakata i novih poslova.

Ljubav

Jupiter u sedmom polju u kvadratu sa Venerom ukazuje na mogućnost flerta ili avanture sa nekim koga poznajete preko posla. Izbegavajte druženje sa osobama koje vam ne ulivaju poverenje. U dužim vezama ili braku, ljubomora bi mogla umanjiti sklad i sreću u odnosima.

Zdravlje

Dobro se osećate, ali pazite na liniju. Obuzdajte apetit.

Bik

Posao

Mars u polju karijere u dobrom aspektu sa Jupiterom ukazuje na susrete tokom naredne nedelje vam mogu otvoriti nove mogućnosti za bolju budućnost. Ukoliko se bavite privatnim poslom, nema razloga za brigu, posebno kada je novac u pitanju. Imaćete dva značajnija dobitka, na šta ukazuju Merkur i Saturn u osmom polju.

Ljubav

Početak nove ljubavne romanse obećava, ali sačekajte da konkretna dešavanja potvrde vaš utisak. Ako ste u dugoj vezi, sve vaše aktivnosti biće usmerene na pripreme za zajednički život. Ukoliko ste sami, moguća obnova veze sa bivšim partnerom. U ovom periodu će sve lakše ići, nego pre.

Zdravlje

Obratite pažnju na ishranu. Čaša tople vode, čim ustanete rešiće vaše stomačne probleme.

Blizanci

Posao

Ovaj period je pogodan za suštinske promene, kao i za sužavanje liste želja i ciljeva samo na one najrealnije. Krajnji je čas da se posvetite onome što je vama bitno, bez rasipanja energije. Bićete u prilici da rešite finansijske probleme zahvaljujući novoj mogućnosti zarade od privatnog, ili honorarnog posla.

Ljubav

Očekujte brojna događanja na ljubavnom planu. Merkur u sedmom polju, združen sa Saturnom, donosi vam poruku od nekoga iz prošlosti. Ako ste silom prilika bili razdvojeni, ovaj aspekt vam omogućava pomirenje i nastavak priče. U vaš život se vraća markantna, pomalo nepredvidiva osoba. Oni koji su u braku uživaće u skladnom i harmoničnom odnosu. Uspećete da prevaziđete sve probleme.

Zdravlje

Osetljivo vam je grlo i disajni putevi. Zaštitite se na vreme.

Rak 

Posao

Mesec u Škorpiji na početku nedelje ukazuje na niz događaja koji će vas naterati da preispitate svoju poslovnu prošlost i ranije greške. Ukoliko se bavite privatnim biznisom, očekujte bitnije poboljšanje uslova poslovanja. Ukazaće vam se prilika da iskoristite pogodnosti koje ranije niste primećivali.

Ljubav

Venera u polju partnerstva, iako nezgodno aspektovana, ukazuje na izazove vezane za nove i stare ljubavne romanse. Moguća su pomirenja sa starim partnerom, ali ne po svaku cenu. Ali, ako se "nezgodno" partnerovo ponašanje prema vama nije promenilo, to će i sada biti problem.

Zdravlje

Odlično se osećate. Ako ste imali bilo kakve tegobe, situacija se poboljšava.

Na sledećoj strani pogledajte horoskop za preostale znake...

Nastavak pročitajte na sledećoj strani  1 / 3 Sledeća ›

Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...