Ovan

Posao – Mars, vaš vladar, nalazi se u polju karijere u znaku egzaltacije. Reč je o dobroj startnoj poziciji, ali bilo bi dobro da imate sluha i za potrebe drugih. U susretu sa saradnicima neophodno je da ostavite što bolji utisak. Najvažnije je da pravilno definišete zajedničke interese.

Ljubav – Venera, vladar vašeg sedmog polja, udružena sa Saturnom, iako u Strelcu, „hladi“ situaciju na način koji vas iritira. Pokušajte da promenite odnos prema partneru, a ne uporno da namećete svoje stavove.

Zdravlje – I najmanji stres izaziva povišeni krvni pritisak, zbog čega je srce podložno promenljivom ritmu.

Bik

Posao – Venera, koja upravi prilazi konjunkciji sa Saturnom, tokom ovog perioda usporiće realizaciju većine vaših poslova. Zato je poželjno da budete maksimalno strpljivi, jer takav stav češće vodi u siguran posao nego funkcionisanje po principu „sad ili nikad“.

Ljubav - Mars, koji predstavlja voljenu osobu, nalazi se u znaku egzaltacije, zbog čega je partner apsolutno dominantan, pa ćete morati da se prilagodite ritmu koji nameće druga strana.

Zdravlje – Početkom perioda mogući su problemi sa prehladom i sinusima, zbog čega bi trebalo da pojačate imunitet i preventivno uzimate vitamine.

Blizanci

Posao - Oni koji u prošlosti nisu pravili greške nemaju razloga za brigu, dok će drugi Blizanci biti izloženi proveravanju svih poslova i svega što su organizovali i ugovarali.

Ljubav – Pred vama su dva izbora, ali za oba mislite da su loši. Prisustvo Venere i Saturna u vašem polju partnerstva ne obećava mnogo. Zato bi bilo mudro da na stvarnost gledate iz drugog ugla i videćete da ćete imati šta da izaberete.

Zdravlje – Početkom perioda mogući su manji problemi sa želucem, hormonima i žlezadama, a krajem nedelje najviše će vas mučiti nervoza i nesanica.

Pročitajte na sledećoj strani horoskop za Raka, Lava, Devicu... 

PageBreak

Rak

Posao – Informacije kojima raspolažete o nekom poslu ne predstavljaju garanciju za uspeh. Međutim, dobar intuitivni signal će vas navesti na pravilno rešenje. Svaki ishitren potez navešće vas na brzoplete odluke i pogrešan put, a svako odlaganje, ma koliko vam izgledalo neprirodno i nerazumno biće siguran pogodak.

Ljubav – Zbog dinamičnuh događanja u ovom periodu i partnera kojem ćete morati da se prilagođavate osećaćete veliku nelagodnost. Ali, ponekad to ima i prednosti pa na kraju ispadne bolje nego što ste se nadali.

Zdravlje – Manje tegobe sa sluhom, stomakom i želucem.

Lav

Posao – Dobra poslovna strategija i precizni potezi predstavljaju garanciju za dugoročniji uspeh. Ipak, postoje situacije koje ne zavise toliko od vaše volje koliko od podrške okoline.

Ljubav – Saturn, vladar vašeg sedmog polja partnerstva, iako je udružen s Venerom, ne ukazuje na bitnija dešavanja u ljubavi tokom ovog perioda. Zato što manje obraćajte pažnju na negativne strane vašeg emotivnog života, beć forsirajte ono što je pozitivno.

Zdravlje – Iako se dobro osećate, potrebno je da usporite tempo. Zbog nepažnje i brzopletih poteza moguće su povrede.

Devica

Posao – Umesto što favorizujete takmičarski odnos sa saradnicima, prilagodite svoje ponašanje i nemojte da ulazite ni u kakve rizične situacije. Merkur na kraju Vage i pragu Škorpije ukazuje na neophodnost velikog opreza i potrebu da pre donošenja bilo kakve odluke sve proverite detaljno.

Ljubav – Odnosi sa voljenom osobom su prilično komplikovani, čemu doprinosite i vi i partner koji loše tumači vaše poteze. Pokušajte da lakše nađete zajednički jezik. Slobodni pripadnici znaka pokušaće da obnove neku staru vezu, nažalost, manje-više neuspešno.

Zdravlje – Problemi sa urinarnim infekcijama.

Na sledećoj strani pročitajte horoskop za Vagu, Škorpiju i Strelca...

PageBreak

Vaga

Posao – Jupiter u vašem znaku ukazuje na velika poslovna dešavanja, ali sa zakašnjenjem i teškom realizacijom. Ponekad ćete morati da preuzmete odgovarajući poslovni rizik u skladu sa određenom situacijom i izazovom.

Ljubav – Mars, vladar vašeg polja partnerstva u znaku egzaltacije čini da partner čuje samo sebe, a vi kao da ne postojite. Ali, ovakva situacija neće trajati dugo, zato budite još malo strpljivi.

Zdravlje – Najveće muke zadavaće vam zadržavanje tečnosti u organizmu, zbog čega ćete imati stomačne probleme i osećaj težine.

Škorpija

Posao – Snalažljivost prilikom finansijskih transakcija obećava dobar profit ili neku vrstu materijalnog dobitka. Zainteresovani ste za novu poslovnu ponudu koja podrazumeva proširenje saradnje, ali tokom ovog perioda nećete imati kompletan uvid u sve neophodne informacije.

Ljubav – Venera, vladar vašeg partnera, u konjunkciji sa Saturnom iz njega će izvući na površinu sve ono što ga čini teškim. Ukoliko pravilno sagledate situaciju, napravićete presek i najzad shvatiti kakav je vaš partner.

Zdravlje – Zbog jako oslabljenog imuniteta, tokom celog perioda bićete veoma osetljivi.

Strelac

Posao – Očekuju vas zajednički dobitak i mogućnost da, uz malo komplikacija, obnovite neki poslovni dogovor. Spoj Venere i Saturna usmeriće vas prema već viđenim poslovima.

Ljubav – Na jednoj strani su Venera i Saturn, na drugoj Merkurova promena znaka, što ukazuje na veoma komplikovan emotivni život tokom celog perioda. U ovakvoj situaciji najbolje je da se isključite, ništa ne preduzimate i da pustite da se stvari same razjasne.

Zdravlje – Najbolja terapija za vaše zdravlje je da smanjite cigarete, mada bi bolje bilo da ih ostavite. Takođe, smanjite kafu i alkohol – bićete manje nervozni.

Na sledećoj strani pročitajte horoskop za Jarca, Vodoliju i Ribe...

PageBreak

Jarac

Posao – Prisustvo Marsa u vašem znaku forsiraće mnoga poslovna dešavanja u ovom periodu. Prihvatili ste previše obaveza koje počinju da vas zamaraju. Ukoliko vam je stalo da sačuvate dobar poslovni rejting, usporite malo i prihvatite samo one obaveze koje možete da završite.

Ljubav – Mesec koji se nalazi u fazi opadanja i bez značajnijih efekata na vas utiče tako da osećate veliku nesigurnost, a od partnera tražite da se konstantno dokazuje. Ali, budite vrlo oprezni i pazite da efekat ne bude suprotan od željenog.

Zdravlje – Problemi sa srcem posledica su napetosti na poslu, ali i nerviranja zbog sitnica.

Vodolija

Posao – Opredelili ste se za varijantu koja će vam omogućiti napredovanje na poslovnoj lestvici, i to na različitim nivoima. Ali, budite veoma pažljivi, jer će se u desetom polju, osim Sunca, uskoro naći i Merkur, što znači da će se poslovne šanse umnožiti, ali i odnosi zakomplikovati. Pokušajte da budete što realniji i pre nego što donesete odluku detaljno se raspitajte.

Ljubav – Posao vas toliko okupira da nemate vremena za emotivni život. Ponekad to može da bude veći problem nego što ste spremni da prihvatite.

Zdravlje – Ukoliko nešto ne preduzmete, bolovi u kukovima ili problemi sa kostima mogu prerasti u hronične.

Ribe

Posao – O poslovnim ponudama koje niste želeli da prihvatite tokom proteklih meseci, vredelo bi ponovo razmisliti i dobro razmotriti u ovom periodu. Iako vam Jupiter, koji je napustio lošu poziciju, uliva samopouzdanje, nemoguće je da u kratkom roku nadoknadite sve što ste propustili. Brže ćete uspeti, ukoliko počnete da rešavate jednu po jednu stvar.

Ljubav – Promena pozicije Merkura, vladara vašeg sedmog polja, može biti signal da je došlo vreme da nešto promenite u vezi. Zato pažljivo razmislite o tome šta vam najviše smeta kod partnera i pokušajte to da rešite.

Zdravlje – Obratite pažnju na krvni pritisak i puls.

izvor: Večernje novosti

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija