Nedeljni horoskop od 24. do 30. oktobra 2016.

foto: Profimedia

Pročitajte šta su vam zvezde zapisale za ovu nedelju...

Ovan

Posao – Mars, vaš vladar, nalazi se u polju karijere u znaku egzaltacije. Reč je o dobroj startnoj poziciji, ali bilo bi dobro da imate sluha i za potrebe drugih. U susretu sa saradnicima neophodno je da ostavite što bolji utisak. Najvažnije je da pravilno definišete zajedničke interese.

Ljubav – Venera, vladar vašeg sedmog polja, udružena sa Saturnom, iako u Strelcu, „hladi“ situaciju na način koji vas iritira. Pokušajte da promenite odnos prema partneru, a ne uporno da namećete svoje stavove.

Zdravlje – I najmanji stres izaziva povišeni krvni pritisak, zbog čega je srce podložno promenljivom ritmu.

Bik

Posao – Venera, koja upravi prilazi konjunkciji sa Saturnom, tokom ovog perioda usporiće realizaciju većine vaših poslova. Zato je poželjno da budete maksimalno strpljivi, jer takav stav češće vodi u siguran posao nego funkcionisanje po principu „sad ili nikad“.

Ljubav - Mars, koji predstavlja voljenu osobu, nalazi se u znaku egzaltacije, zbog čega je partner apsolutno dominantan, pa ćete morati da se prilagodite ritmu koji nameće druga strana.

Zdravlje – Početkom perioda mogući su problemi sa prehladom i sinusima, zbog čega bi trebalo da pojačate imunitet i preventivno uzimate vitamine.

Blizanci

Posao - Oni koji u prošlosti nisu pravili greške nemaju razloga za brigu, dok će drugi Blizanci biti izloženi proveravanju svih poslova i svega što su organizovali i ugovarali.

Ljubav – Pred vama su dva izbora, ali za oba mislite da su loši. Prisustvo Venere i Saturna u vašem polju partnerstva ne obećava mnogo. Zato bi bilo mudro da na stvarnost gledate iz drugog ugla i videćete da ćete imati šta da izaberete.

Zdravlje – Početkom perioda mogući su manji problemi sa želucem, hormonima i žlezadama, a krajem nedelje najviše će vas mučiti nervoza i nesanica.

Pročitajte na sledećoj strani horoskop za Raka, Lava, Devicu... 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani  1 / 4 Sledeća ›

Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...