Nedeljni horoskop od 19. do 25. septembra 2016.

foto: Profimedia

U nedelji u kojoj zvanično ulazimo u jesen ( 22.09 u 16 i 22h) čekaju nas zanimljiva dešavanja koja mahom oblikuje trigon Marsa sa Mesecom u Ovnu...

Ovan

Posao - Uz dobru organizaciju i korišćenje potencijala vladajuće planete Marsa u trigonu sa Mesecom u Ovnu, kojim počinje ovaj period, sa osobama koje su povezane s inostranstvom možete ostvariti veliki poslovni uspeh.

Ljubav - Emotivno ste osetljivi, Mesec vas čini izuzetno slabim, što je za predstavnike vašeg znaka netipično. Samim tim aspekti Venere i Jupitera iz sedmog polja, sa ovako postavljenim Mesecom ukazuju na neophodnost adaptacije na nove uslove u vezi. Budite spremni na velike promene, čim se trenutne okolnosti promene.

Zdravlje - Tokom celog perioda najviše će vas mučiti problemi sa stomakom i nogama.

Bik

Posao - Mnoge poslovne okolnosti počeće da se menjaju, jer Venera odlazi na zadnje stepene Vage i daje prostor Jupiteru da u konjunkciji sa Suncem naglasi potencijal za velika poslovna dešavanja. Mnogi Bikovi će promeniti posao, pa čak i profesiju.

Ljubav - Mars, planeta koja upravlja vašim poljem braka i emotivnog partnerstva, najzad se dovoljno odvojila od Saturna, pa će doći do poboljšanja u ljubavnom životu. Pritom su Mars i Venera u sekstilnom odnosu što više pogoduje slobodnim pripadnicima znaka, pa su moguća poznanstva sa zanimljivim osobama.

Zdravlje - Glavobolja i ukočenost vrata ukazuju na probleme sa kičmom.

Blizanci

Posao - Zbog retrogradnog hoda Merkura, poslovne okolnosti biće prilično konfuzne, a mogući su i totalni preokreti u načinu poslovanja. Ovo se posebno odnosi na komunikaciju sa saradnicima i za potpisivanje ugovora. Obratite veliku pažnju na formu poslovnih ugovora.

Ljubav - Saturn i dalje dominira, zbog čega ste pasivni, što može loše da utiče na odnos sa partnerom, čak i da ga odbije. Tokom ovog perioda trebalo bi da se čuvate monotonije i nepotrebne ljubomore, koje, takođe, Saturn predstvlja.

Zdravlje - Mogući su stomačni problemi zbog neodgovarajuće ishrane.

Rak

Posao - Period počinje Mesecom u vašem polju karijere, što znači da privlačite mnogobrojne poglede šta god da uradite. Oni koji se bave privatnim biznisom biće u prilici da ugovore nove poslove i poboljšaju finansijsku situaciju.

Ljubav - Emotivna situacija će biti prilično komplikovana tokom naredne nedelje, kako za slobodne tako i za Rakove u vezi. Mladi i slobodni pripadnici znaka upoznaće osobu koja bi mogla da im iskomplikuje ljubavne planove. Rakove koji su u braku ili u vezi očekuje interesantan period, ali sa mnogo peripetija i nesporazuma sa partnerom.

Zdravlje - Sklonost alergijama, prehladi, virusnim i bakterijskim infekcijama.

Lav

Posao - Vaš ego je ispred svega i vodite računa da ne ugrozite odnose sa vama bitnim osobama. Poslovna dešavanja tokom naredne nedelje najviše će izgledati kao rulet, zbog čega ne bi trebalo ništa posebno da očekujete, čak i od najboljih najava. Ako imate privatni biznis, budite oprezni u koje poslove investirate.

Ljubav - Većinu slobodnih pripadnika znaka očekuje ljubav na prvi pogled, ali takva opčinjenost neće dugo potrajati. Ljubav može da bude i jednosmerna, puna iluzija i zato bi trebalo da budete veoma pažljivi sa svakim potencijalnim partnerom i da dobro razmislite o realnosti veze.

Zdravlje - Dobro se osećate.

Devica

Posao - Retrogradni Merkur u vašem znaku ne pogoduje trajnim promenama, već samo održavanju postojećeg posla. Nemojte da očekujete podršku drugih i završavajte sami ono što možete. Pre ćete vi biti podrška drugima, ali i u tome bi trebalo da budete odmereni i da pazite gde su granice podrške, a gde počinje mešanje u poslove drugih.

Ljubav - Izlaskom Jupitera iz vašeg znaka, kao da se otvorio magični krug u kojem ste se osećali zarobljenim i pustio nove događaje u vaš emotivni život. Ali, kako je Merkur retrogradan moguće su mnogobrojne iluzije i samoobmane.

Zdravlje - Ubrzan rad srca izaziva veliki stres.

Nastavak pročitajte na sledećoj strani  1 / 2 Sledeća ›

Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...