Nedeljni horoskop od 12. do 18. septembra 2016.

foto: Profimedia

Pročitajte šta su vam zvezde zapisale u ovom periodu...

Ovan

Posao – Izbegavajte sudske sporove, jer mogu biti dugotrajni i ne ulazite u nove poslove, jer su male šanse da se realizuju. Kvadrat Marsa i Merkura nagoveštava nepovoljnost za većinu pisanih dokumenata. Zato, vodite računa o legalnosti svih poslova.

Ljubav – Sedmo polje je aktivirano Venerom i Jupiterom što ukazuje na brojne mogućnosti u emotivnom životu. Slobodni pripadnici znaka su na pragu veze sa osobom koja ima veze sa inostranstvom.

Zdravlje – Bolovi u donjem delu leđa nisu povezani sa kičmom nego su refleksni.

Bik

Posao – Prisustvo Venere, vladara vašeg znaka, u svom drugom domicilu nagoveštava daće sve ubrzo doći na svoje mesto, posebno kad je reč o poslu i prihodima. Stabilni aspekti Venere sa Marsom i Saturnom donose nekoliko novih mogućnosti za uspešne poslovne projekte.

Ljubav – Povoljan aspekt Venere i Marsa odraziće se i na polju emocija i partnerstva. Upoznaćete nekoliko izuzetno zanimljivih osoba, što će za vas biti prilično komplikovano, jer nećete znati koju da izaberete.

Zdravlje – Budite oprezni tokom celog perioda, jer postoji mogućnost povređivanja ekstremiteta i zglobova.

Blizanci

Posao – Retrogradni hod vladara znaka, Merkura, znači da će većina poslova ići u suprotnom pravcu od željenog. Krajnje je vreme da povedete više računa o tome kome se poveravate, jer lako možete postati žrtva spletki i ogovaranja.

Ljubav – Komplikovanim aspektima Marsa i Saturna u vašem polju partnerstva pridružuju se Jupiter i Venera što pravi dodatnu konfuziju. Mogućnosti u emotivnom životu izgledaju gotovo savršeno. Ali, većina će se na tome i završiti – ostaće samo mogućnosti.

Zdravlje – Obratite veću pažnju na ishranu, posebno smanjite slatkiše.

Rak

Posao – Mesec, vladar znaka, početkom perioda naći će se u Jarcu, vama suprotnom znaku i nagoveštava situaciju kada ćete biti izloženi sudu okoline.

Ljubav – Privlačite mnoge osobe iz okruženja, ali među njima nema one koju priželjkujete. Vladar polja partnerstva nalazi se pod uticajem i dobrih i loših aspekata trpi, što znači da ćete biti u situaciji kada je sve moguće. Potrudite se da još malo zadržite postojeće stanje i tako odložite promene, ali i probleme u ljubavnom životu.

Zdravlje – Depresivna stanja ponekad su odraz slabe volje, ali i određenih bolesti.

Lav

Posao – U ovom periodu zvezde će biti najviše naklonjene onima koji se bave finansijskim posovanjem. Došao je trenutak da revidirate prethodne poslovne aranžmane, ali i da regulišete nerešena finansijska pitanja, odnosno dugovanja. Nemojte olako prihvatati nove poslove, dok ne proverite o čemu se radi.

Ljubav – U utorak i sredu možete očekivati bitno i netipično dešavanje vezano za emotivni život. Slobodni pripadnici znaka verovatno će tih dana ući u novu vezu.

Zdravlje – Stres nije bolest nego stanje, ali može da izazove mnoge zdravstvene probleme. Boravak u prirodi pomoći će vam da postignete unutrašnju harmoniju.

Devica

Posao – Često ste neodlučni, sa saradnicima se ne razumete, kao da pričate drugim jezikom, što je tipično kada je Merkur, vladar znaka u retrogradnom hodu. Izbegavajte dokazivanja u pogrešnom trenutku, sa pogrešnim osobama i na pogrešnom mestu. Potrudite se da u ovom periodu rešite zaostale finansijske probleme.

Ljubav – Vladar polja partnerstva i braka je promenio znak, pa vas očekuju uzbudljiva događanja na emotivnom planu. Iako je period nestabilan, bićete u prilici da upoznate neke zanimljive osobe, ali ne očekujte ništa spektakularno.

Zdravlje – Dobro se osećate.

Nastavak pročitajte na sledećoj strani  1 / 2 Sledeća ›

Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...