Ovan

Posao – Samo strpljenje može da vas sačuva, jer Mars, vladar znaka, ide u susret Saturnu, što najavljuje teške i komplikovane događaje, kako u privatnom tako i u poslovnom životu. Ne nervirajte okolinu nepromišljenim izjavama i postupcima.

Ljubav – Mars i Venera, vladari vašeg znaka i polja partnerstva, nalaze se kvadratnom odnosu što ukazuje na veliku tenziju s partnerom, ali i na nove osobe koje će vas zaintrigirati, pa ćete im posvetiti više vremena, što bi moglo lako da ugrozi postojeću vezu.

Zdravlje – Zbog prisustva nekoliko planeta u polju bolesti navažnije je da pojačate imunitet.

Bik

Posao - Pre nego što počnete da kritikujete druge, prvo sagledajte sopstvene slabosti. Retrogradni hod Venere, vladara znaka, nagoveštava loše poslovne poteze. Umesto što olako delite savete, uradite nešto konkretnije što će ostaviti pozitivan utisak na okolinu.

Ljubav – Toliko ste napeti da komplikujete čak i ono što ne morate. Pokušajte da „spustite loptu“, jer sve što se bude događalo tokom ovog perioda lako može da preraste u krizu, a zamerke upućene partneru loše shvaćene.

Zdravlje – Pojačane srčane smetnje su posledica stresa. Više se odmarajte, boravite u prirodi, šetajte...

Blizanci

Posao –Spajanje Merkura, vašeg vladara sa Jupiterom, predstavlja povoljnu priliku za nove poslove, pa je odmah iskoristite, jer je ovakav aspekt naglašen samo do srede. Ukoliko želite da iskoristite povoljan položaj planeta, smanjite obaveze.

Ljubav – Emotivna situacija u kojoj se već duže nalazite, nalikuje zapletu iz grčkih trgedija u kombinaciji sa španskom serijom. Kako je sedmo polje opterećeno Marsom i Saturnom, komunikacija sa partnerom biće vrlo napeta i izvesno vreme nerešiva, u bilo kom smislu.

Zdravlje – Usporite tempo, previše ste opterećeni, umorni i neispavani, što može loše da utiče na nervni sistem.

Rak

Posao – Ovaj period počinje sa Mesecom, vladarem vašeg znaka u Jarcu, što predstavlja njegovu najslabiju poziciju. Zbog toga do srede obratite maksimalnu pažnju na dešavanja u poslovnom okruženju. Potrudite se da budete što više umereni. Jer, samo na takav način uspećete da održite odgovarajuće stanje, u protivnom očekuje vas gomila problema.

Ljubav – Kvadrat Venere i Saturna ukazuje da ste i dalje vezani za osobu iz neposrednog okruženja. Međutim, raspored planeta ne nagoveštava mogućnost da bi veza mogla da se razvija, ili da dođe do bitnijih promena.

Zdravlje – Ne preterujte s hranom zbog usporenog metabolizma.

Lav

Posao – Stelijum u polju prihoda ukazuje na mogućnost finansijskog raspleta u mnogim poslovima. Najvažnije je da ne napravite bilo kakav previd pri sklapanju ugovora i da se pridržavate dogovorene dinamike u obavljanju poslova.

Ljubav – Više pažnje trebalo bi da posvetite odnosu sa voljenom osobom, da obogatite vezu, ali i da budete oprezni da ne uđete u besmislenu ljubavnu avanturu. Kad je reč o emotivnom životu, period će biti vrlo dinamičan, naročito druga polovina. Bilo bi lepo da isplanirate zajednički vikend s partnerom.

Zdravlje – Zdravstveni problemi vezani su za krvni pritisak i srčane smetnje. Ali, sve je u skladu s godinama i načinom života.

Devica

Posao – Kad su Merkur i Jupiter u istom znaku, a tokom ovog perioda to je u vašem, na delu su različita rešenja. Narednih dana od vas će se očekivati da pokažete ličnu snagu i mudrost, ukoliko želite da ostvarite ono što ste naumili. Uspeh je rezultat napornog rada, ali i dobre procene.

Ljubav – Što se tiče emotivnog života, ulaskom Venere u Devicu, gotovo svi pripadnici znaka biće u prilici da imaju kratkotrajnu, ali izuzetno burnu ljubavnu avanturu. Za one Device koje su u braku bio bi to siguran put koji vodi u velike probleme.

Zdravlje – Dobro se osećate.

PageBreak

Vaga

Posao – Prikupljate snagu za nove izazove, jer planirate važne poslovne poteze. Koliko ćete u tome uspeti najviše zavisi od vas, jer Venera, vaša vladajuća planeta ide u susret Jupiteru. Ovo ne znači da će se stvari same od sebe završavati uspešno, nego da će svako vaše poslovno angažovanje biti dobro.

Ljubav – Venera, vladar znaka, ali i svih aspekata emotivnih veza, tokom ovog perioda boraviće u vašem dvanaestom polju. To znači da su moguća razna dešavanja, nijedno zaista kvalitetno, a sva zahtevaju da dobro promislite o rezultatima.

Zdravlje – Slaba tačka organizma u ovom periodu može uvek da proradi.

Škorpija

Posao – Mars u polju novca ukazuje na mogućnost novog posla. Ali, zbog njegovog spajanja sa Saturnom posao će biti težak i komplikovan. Pripadnici znaka koji nekome nešto duguju trebalo bi da plate makar deo, kako ne bi dodatno iskomplikovali posao.

Ljubav – Vladar polja emocija u jedanaestom polju ukazuje na osobu iz neposredne okoline koja je veoma zainteresovana za vas. Zbog povoljnog položaja planeta moguća je vrlo kvalitetna i obećavajuća veza.

Zdravlje – Većina zdravstvenih tegoba povezana je sa načinom ishrane, odnosno preterivanjem u hrani i piću. Vreme je za dijetu i rekreaciju.

Strelac

Posao – Okolina vas doživljava kao direktnu i tešku osobu, što pojačava prisustvo Marsa i Saturna u vašem znaku. Pokušajte da budete otvoreniji prema kritikama saradnika, ne morate da ih prihvatite, ali ih makar saslušajte, jer niste najpametniji. Skloni ste sukobima sa saradnicima.

Ljubav – Vladar polja emocija u Devici sa Venerom nagoveštava romantičnu vezu, koja se teško nalazi i u knjigama. Pokušajte da se što pre vratite u realnost da ne biste nepotrebno iskomlikovali život s partnerom.

Zdravlje – Najviše vas muče organi za varenje, koji prouzrokuju dodatne probleme. Zato, više pažnje posvetite ishrani.

Jarac

Posao – Pokušajte da se razumnije odnosite prema vrednostima, pogotovo novcu, jer ga neracionalno trošite. U ovom periodu, mnogi poslovi biće pod znakom pitanja i verovatno će doći do velikih promena, ali ne odmah. Potrudite se da budete fleksibilniji.

Ljubav – Slobodne i mlade pripadnike znaka očekuje uzbudljivo poznanstvo sa izuzetno zanimljivom osobom. Već početkom perioda, zainteresovana osoba konkretno će vam pokazati koliko joj je stalo do vas.

Zdravlje – Tokom celog perioda, najviše će vas mučiti bakterijske infekcije, urološke i ginekološke tegobe

Vodolija

Posao – Razmislite o tome koliko ste objektivni u sagledavanju situacije na poslu, jer sve događaje želite da podredite sebi, što je nerealno i predstavlja veliku opasnost da, zbog gubitka objektivne poslovne orijentacije, dođete u konflikt sa okolinom.

Ljubav – Brojna poznanstva su uglavnom površna. Više se okrenite prijateljima i osobama koje duže poznajete i sa kojima se dobro razumete. Vodolije koje su u vezi trebalo bi da se potrude da je obogate i stabilizju. Slobodni pripadnici znaka imaće nekoliko ljubavnih šansi, ali većina će biti samo avantura.

Zdravlje – Manji problemi sa hormonima i šećerom u krvi. Promenite način ishrane.

Ribe

Posao – Period je odličan za poslove, čemu doprinosi Jupiter, vaš vladar u znaku Device. Ali, vama kao da nije stalo da pokažete svoja znanja i mogućnosti. Bilo bi dobro da se više potrudite, jer će vaši saradnici lakše shvatiti vrednost rada sa vama.

Ljubav – Imate veliku potrebu za ljubavlju, ali ne nalazite način da partneru pokažete koliko vam je stalo do njega. Srećom, uskoro vas očekuju bolji dani.

Zdravlje – Ne možete da se požalite, leto vam jako prija.

Izvor: Večernje novosti 

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija