Ovan 

Posao – Od trećeg avgusta Mars, vaš vladar ulazi u konjunkciju sa Saturnom, što može dovesti do bitnih poslovnih promena. U istom trenutku, mlad Mesec iz Lava trigonom podržava Marsa i ukazuje na to da se rizik, do neke mere isplati, ali sami morate da postavite iti granicu tog rizika.

Ljubav - Venera u poslednjoj dekadi Lava, prošavši sve trigonske aspekte sa Saturnom, dolazi do maksimuma ispoljavanja simbolike hedonizma, uživanja i ljubavi. Pokušajte da kanališete svoje emocije i želje u pravcu stabilnih odnosa.

Zdravlje – Većina vaših zdravstvenih tegoba uzrokovana je lošom ishranom.

Bik

Posao – Pripremite se za izvesne poslovne probleme, jer je Venera, vladar vašeg znaka, u poslednjoj dekadi Lava, postavljna tako da preferira rizike poslovanja. Od trećeg avgusta mogući su problemi zbog brzopletih odluka.

Ljubav – Mars, vladar sedmog znaka, koji pokazuje sve oblike partnerstva, dovešće do naglih i velikih promena u vašem emotivnom životu. Izgledaće vam kao da se sve ljulja, od braka do poznanstava. U gotovo svaki problem biće uključena nova osoba ili neko ko se nije dugo pojavljivao.

Zdravlje – Više se odmorajte i unosite vitamine, jer se neredovno hranite i osećate veliku iscrpljenost.

Blizanci

Posao – Pod uslovom da budete praktični, na šta bi trebalo da vas uputi ulazak Merkura, vašeg vladara, u Devicu, gde boravi sa Jupiterom, možete se nadati uspehu. U protivnom, nepraktične odluke modu dodatno da iskomplikuju stvari. Veliku podršku pružiće vam bliske osobe, u periodu kada mlad Mesec pređe u znak Lava.

Ljubav - Saturn, koji već duže vreme drži pod kontrolom vaše sedmo polje usporiće direktan hod u ovom periodu. Sve se preispituje i deluje kao da će se naglo urušiti. Sada je pravo vreme da uključite maksimalno uključite razum u celu priču.

Zdravlje - Ili ste ozbiljno bolesni ili zdravi. Sredine nema.

Rak

Posao – Tri planete u Lavu, vašem polju novca ukazuju na uspešnu realizaciju posla. U ovom periodu uspećete da ostvarite nekoliko novih poslovnih projekata. Rakovi koji su zaposleni biće u prilici da ugovore honorarne poslove. Sa poslovnim partnerima gradite odnose na poverenju i čvrstim ugovorima.

Ljubav – Saturn, vladar polja emotivnih i bračnih odnosa usporava kretanje, što nagoveštava događaje koje nećete sasvim razumeti. Najgore bi bilo da u ovakvoj situaciji neumereno reagujete.

Zdravlje - Povišen holesterol možete držati pod kontrolom.

PageBreak

Lav

Posao – Mlad Mesec u Lavu označava velike promene. Važno je da naprvite prioritete, jer će u suprotnom svaka ideja biti naizgled idealna. Zbog ulaska Marsa u znak Strelca, rođeni u prvoj dekadi znaka imaće pojačane poslovne ktivnosti.

Perfekcionizam je osnovna ideja Lavova, ali ih često previše opterećuje.

Ljubav - Partnerstva su inače burna Lavovima, ali posebnu crtu vašem egu dodaće lunacija koja će dovesti do potrebe da preispitate partnerske odnose i sebe ćete staviti u prvi plan. Budite oprezni, jer lako možete ostati sami.

Zdravlje – Nervoza i osetljivost posledica su premora i stresa.

Devica

Posao – Posao se odvija više nego povoljno. Merkur je u vašem znaku, Jupiter konačno na stepenima koji više pomažu nego dosad, a pozicija Sunca i Venere u dvanestom polju ukazuje na nevidljivu podršku. Sudbina vam je trenutno veoma naklonjena, ali ne preterujte sa očekivanjima.

Ljubav – Bilo bi dobro da se više koncentrišite na odnos sa partnerom. Venera i mlad Mesec u dvanestom polju ukazuju na kratke, slatke ali i problematične avanture, koje vam u ovom periodu ne bi odgovarale. Osim toga, nisu vam potrebne, jer će biti kratkotrajne i nekvalitetne.

Zdravlje - Slabe tačke organizma su srce i jetra.

Vaga

Posao – Sve dok je Venera, vladar vašeg znaka, u jedanestom polju, sudbinu ćete kreirati oslanjajući se uglavnom na pomoć prijatelja i mudro isplanirane poteze. Međutim, kako ne može baš sve da bude idealno, bićete predmet spletke ili ogovaranja koje ima veze sa nekakvim dokumentima. Budite veoma oprezni kada su u pitanju događanja na poslu.

Ljubav - Mars, vladar vašeg sedmog polja, trećeg avgusta menja znak, zbog čega ćete i vi i partner biti na nekakvoj proveri. Tokom ovog perioda održaće se samo zaista jake veze, dok će sve ostalo morati da krene iznova.

Zdravlje - Učestale glavobolje i reakcija na vremenske oscilacije.

Škorpija

Posao – Mars, vladar vašeg znaka menja putanju i prelazi u vatreni znak. Zbog toga će naredni dani biti puni iznenađenja i novih rešenja. Bez obzira šta god da se dogodi, pokušajte da budete opušteni i smireni, jer vas očekuje previše toga da biste sve uložili u jednu kratku trku.

Ljubav - Opsednuti ste sobom i svojim problemima. Malo pažnje poklanjate partneru, iako mislite da je to sasvim dovoljno. Venera, vladar vašeg sedmog polja na poslednjim stepenima Lava ukazuje na partnerovu potrebu da se nađe u centru nečije pažnje, ukoliko te ne budete vi, biće neko drugi.

Zdravlje – Smanjite uzimanje sedativa, cigareta i alkohola.

PageBreak

Strelac

Posao – Do trećeg avgusta vladaće zatišje, ali ono koje se najčešće događa pred buru. Posle tog datuma, Mars će ući u vaš znak i pokrenuti mehanizam različitih poslovnih promena. Čak i ukoliko ne želite promene, one će se ipak dogoditi.

Ljubav – Tokom celog perioda očekuju vas burna događanja u emotivnom životu. Predstavnici znaka koji su u vezi ne bi trebalo da se upuštaju u nove avanture, jer će tako samo ugroziti svoj status, i na kraju ostati sami. Slobodni Strelci imaće priliku da uđu u novu vezu, koja ima velike šanse da potraje.

Zdravlje - Zdravstveni problemi su za vama, sada se oporavljate i činite sve da posledice budu minimalne.

Jarac

Posao – Saturn, vaš vladar,usporava kretanje, što se odvija u vašem dvanestom polju, pa ćete i vi biti pomalo usporeni i nećete imati dovoljno energije da pratite i rešavate događanja na poslu. Potrudite se da zadržite dnevnu rutinu da ne biste u potpunosti izgubili kompas.

Ljubav - Mesec, vladar vašeg polja partnerstva, u fazi prvog dana mladog Meseca biće nepovoljan za bilo kakva događanja u emotivnom životu, što će obeležiti celu nedelju. Zato je najbolje da ne eksperimentišete u ljubavnom životu.

Zdravlje - Mogući su problemi sa žučnom kesom, kostima, kožom ili zubima.

Vodolija

Posao – Planete u Lavu naglašavaju mnogo susreta vezanih za novi posao. Očekuju vas novi poslovni pregovori, razmena mišljenja i svega što to prati... Ipak, to nije čvrsta garancija za uspeh, ukoliko puštate da se bneke, bitne stvari dešavaju po inerciji. Morate biti aktivniji, ukoliko želite rezultate.

Ljubav - Isti znak, Lav, koji je vaše polje partnerstva, sa naglašenim mladim Mesecom i Venerom, ukazuje na to da ste spremni za bitnu, emotivnu promenu. Vodolije koje su u vezi spremaju se u brak.

Zdravlje - Strahove, razočaranja i depresiju prikrivate osmehom, stvarajući iluziju da ste svemoćni.

Ribe

Posao – U fazi ste ekspanzije na svim poljima. Jupiter i Merkur u vašem sedmom polju privlače mnogo osoba iz okoline koji su raspoloženi ne samo da s vama razmene mišljenje nego i za poslovnu saradnju.

Ljubav – Loš aspekt Merkura sa Saturnom ukazuje na mogućnost nerazumevanja i neslaganja sa partnerom. Tokom ovog perioda pokušajte da ne raspravljate o svakoj sitnici koja vam smeta nego samo raspravite najvažnije stvari.

Zdravlje – Manji problemi sa štitnom žlezdom ili prostatom.

izvor: Večernje novosti

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija