Nedeljni horoskop od 1. do 8. avgusta 2016.

foto: Profimedia

Pogledajte šta su vam zvezde spakovale za ovu nedelju u sferi ljubavi, novca, zdravlja...

Ovan 

Posao – Od trećeg avgusta Mars, vaš vladar ulazi u konjunkciju sa Saturnom, što može dovesti do bitnih poslovnih promena. U istom trenutku, mlad Mesec iz Lava trigonom podržava Marsa i ukazuje na to da se rizik, do neke mere isplati, ali sami morate da postavite iti granicu tog rizika.

Ljubav - Venera u poslednjoj dekadi Lava, prošavši sve trigonske aspekte sa Saturnom, dolazi do maksimuma ispoljavanja simbolike hedonizma, uživanja i ljubavi. Pokušajte da kanališete svoje emocije i želje u pravcu stabilnih odnosa.

Zdravlje – Većina vaših zdravstvenih tegoba uzrokovana je lošom ishranom.

Bik

Posao – Pripremite se za izvesne poslovne probleme, jer je Venera, vladar vašeg znaka, u poslednjoj dekadi Lava, postavljna tako da preferira rizike poslovanja. Od trećeg avgusta mogući su problemi zbog brzopletih odluka.

Ljubav – Mars, vladar sedmog znaka, koji pokazuje sve oblike partnerstva, dovešće do naglih i velikih promena u vašem emotivnom životu. Izgledaće vam kao da se sve ljulja, od braka do poznanstava. U gotovo svaki problem biće uključena nova osoba ili neko ko se nije dugo pojavljivao.

Zdravlje – Više se odmorajte i unosite vitamine, jer se neredovno hranite i osećate veliku iscrpljenost.

Blizanci

Posao – Pod uslovom da budete praktični, na šta bi trebalo da vas uputi ulazak Merkura, vašeg vladara, u Devicu, gde boravi sa Jupiterom, možete se nadati uspehu. U protivnom, nepraktične odluke modu dodatno da iskomplikuju stvari. Veliku podršku pružiće vam bliske osobe, u periodu kada mlad Mesec pređe u znak Lava.

Ljubav - Saturn, koji već duže vreme drži pod kontrolom vaše sedmo polje usporiće direktan hod u ovom periodu. Sve se preispituje i deluje kao da će se naglo urušiti. Sada je pravo vreme da uključite maksimalno uključite razum u celu priču.

Zdravlje - Ili ste ozbiljno bolesni ili zdravi. Sredine nema.

Rak

Posao – Tri planete u Lavu, vašem polju novca ukazuju na uspešnu realizaciju posla. U ovom periodu uspećete da ostvarite nekoliko novih poslovnih projekata. Rakovi koji su zaposleni biće u prilici da ugovore honorarne poslove. Sa poslovnim partnerima gradite odnose na poverenju i čvrstim ugovorima.

Ljubav – Saturn, vladar polja emotivnih i bračnih odnosa usporava kretanje, što nagoveštava događaje koje nećete sasvim razumeti. Najgore bi bilo da u ovakvoj situaciji neumereno reagujete.

Zdravlje - Povišen holesterol možete držati pod kontrolom.

Nastavak pročitajte na sledećoj strani  1 / 3 Sledeća ›

Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...