Ovan

Posao - Teško vam pada rad u zatvorenom prostoru. Saradnja sa osobama koje imaju drugačiju viziju poslovanja budi u vama ambiciju da i sami nešto promenite i potražite posao koji više odgovara vašim najdubljim željama. Odgovorni ste i stalo vam je da svaki zadatak obavite na najbolji način. Nove mogućnosti za promene otvaraju se od kraja meseca. Moguća saradnja sa Vodolijom ili jednom uticajnom Škorpijom.

Ljubav - Venera u trećem polju donosi mogućnost upoznavanja sa osobom koja vam se odavno dopada. Iskoristite povoljne zvezdane aspekte. Ako ste u dužoj vezi, naoružajte se strpljenjem.

Zdravlje - Čuvajte se virusnih infekcija.

Bik

Posao - Veoma ste angažovani na svim poljima. Merkur u vašem znaku unosi novu dinamiku u poslovne aktivnosti. Odlično ste organizovani, ali pošto ne stižete sve sami da uradite, zatražite pomoć saradnika. Na poslovnom planu moguća je promena i povratak na stare, dobro utabane staze. Vreme je povoljno za rešavanje problema sa kojima do sada niste uspeli da se izborite. Pripazite na saobraćaj ukoliko idete na poslovno putovanje.

Ljubav - Željni ste ljubavi i nikad se ne predajete kada su emocije u pitanju. Ako ste do sada bili u vezi koja vas nije zadovoljavala, vreme je da okrenete novi list.

Zdravlje - Pozitivno raspoloženje pozitivno utiče i na vaše zdravstveno stanje.

PageBreak

Blizanci

Posao - Mlad Mesec u vašem znaku donosi obilje aktivnosti na poslovnom planu. Moraćete da radite mnogo više ako želite da se izborite za bolji status. Oni koji moraju da rešavaju pravne probleme, trebalo bi da povedu više računa o dokumentima, naročito u periodu između srede i petka. Moguća saradnja sa inostranstvom preko osobe u znaku Strelca, Vodolije ili Blizanaca.

Ljubav - Zbog naglašenog nerazumevanja partnera, vaša veza je na ivici opstanka. Budite tolerantniji. Ako želite da sačuvate dobre odnose, zatražite savet stručnjaka. Ukoliko ste slobodni, očekujte udvaranje osobe u znaku Riba, Raka ili Škorpije.

Zdravlje - Muči vas konstantan bol u leđima.

Rak

Posao - Sve se odvija onako kako ste zacrtali. Možete da očekujete uspeh ukoliko je vaš posao vezan za trgovinu, putovanja, turizam. Imate snage i ambicije da radite sa velikim timom saradnika. Očekujete da vaše kolege podrže vaše nove ideje i planove. Moguća je promena posla i prelazak na bolju poziciju, ali i uspostavljanje saradnje sa inostranstvom. Novčani problemi postaju prošlost.

Ljubav - Otvoreni ste za nove ljubavne veze. Pod naletom emocija, novo poznanstvo moglo bi da preraste u nezaboravnu strasnu vezu. Jedna uporna Vodolija želi da vas osvoji po svaku cenu. Osobe u braku uživaće u trenucima nežnosti.

Zdravlje - Čuvajte gornje ekstremitete.

PageBreak

Lav

Posao - Situacija se smiruje i poboljšava gotovo preko noći. Imate podršku saradnika za nove projekte. Postoji mogućnost za razvijanje poslova sa stranim partnerima. Tokom ovog perioda očekujte finansijsku podršku i uspeh u saradnji sa osobama rođenim u znaku Riba, Device ili Jarca. Dobar period za pozitivne promene na poslovnom planu sve dok Jupiter boravi u vašem polju novca.

Ljubav - Ako ste u braku, pripremite se za raščišćavanje odnosa. Osećate da partner nije iskren i to vam jako smeta. Stalo vam je da izgradite uzajamno poverenje, ali to je moguće od druge polovine juna. Ukoliko ste slobodni, moguća nova veza.

Zdravlje - Stomačni problemi izazivaju nervozu.

Devica

Posao - Konačno se bliži kraj jedne teške etape, posle koje možete da odahnete. Uradili ste dobar posao i očekujte najbolje. Puni ste dobrih vibracija. Saradnici su na vašoj strani. Tokom juna moguće je poslovno putovanje u inostranstvo. Planirate posao sa prijateljima. Pošto ste rešili finansijske probleme, vaše samopouzdanje raste. Konačno možete da se opustite i da se nadate samo lepim dešavanjima.

Ljubav - Slobodni pripadnici znaka biće u dilemi "kom carstvu" da se priklone. Jedna Vaga vas vreba, prati, želi pored sebe. Oni koji su u braku mogu da očekuju susret sa nekim iz prošlosti. Moguća je paralelna veza.

Zdravlje - Problem sa kostima.

PageBreak

Vaga

Posao - Konačno sledi olakšanje na polju komunikacije sa saradnicima. Pažljivo pratite šta drugi rade i kako se ponašaju. Prilika za nov posao sredinom nedelje. Utorak ili sreda su povoljni za poslovno putovanje. Povedite računa šta kome pričate. Ako želite da promenite posao, dobro proučite sve mogućnosti pre nego što donesete odluku šta dalje. Birajte ono što odgovara vašim sposobnostima i temperamentu.

Ljubav - Imate udvarače o kojima drugi mogu samo da sanjaju, a vama su dati "na tacni". Opustite se i prepustite čarima ljubavi . Oni koji su u braku ili vezi potražiće nova uzbuđenja sa strane. Budite oprezni.

Zdravlje - Mogući problemi sa pritiskom zbog vremenskih neprilika.

Škorpija

Posao - Potpuno ste posvećeni poslu i saradnji sa osobama koji rade i žive u inostranstvu. U poslovnim poduhvatima previše se oslanjate na sreću i intuiciju. Sredina nedelje će biti posebno dinamična ukoliko planirate put ili saradnju sa strancima. Tokom ovog perioda mogući su unosni dogovori sa osobama u znaku Ovna, Jarca ili Strelca. Uspeh mogu da očekuju svi koji se bave zanatskim delatnostima ili prodajom.

Ljubav - Ako ste u dugoj vezi ili braku, uživaćete u društvu partnera i razmeni nežnosti. Oni koji su slobodni biće okruženi starim prijateljima preko kojih mogu da upoznaju neku veoma intrigantnu osobu.

Zdravlje - Puni ste pozitivne energije. Čuvajte se prehlada.

PageBreak

Strelac

Posao - Dosta dobra nedelja za sve koji nameravaju da putuju ili pokreću posao koji je vezan za zabavu, sport, muziku, umetnost... Budite otvoreniji u saradnji sa novim ljudima. Ponekad ste suviše blagi, ponekad prestrogi. Ukoliko očekujete neki novac, budite strpljivi, svi dugovi će vam uskoro biti isplaćeni. Dobra saradnja sa zemljanim znakovima posebno sa Devicom i Jarcem.

Ljubav - Mlad Mesec u vašem polju braka donosi manje nesporazume. Ukoliko ste slobodni, uživaćete u izlascima i druženju sa novim poznanicima i prijateljima. Pred kraj meseca fatalan susret.

Zdravlje - Ne zanemarujte kontrole. Mogući problemi sa žlezdama.

Jarac

Posao - Dosta dobar period za pokretanje posla koji ima veze sa turizmom, ugostiteljstvom i organizacijom zabava. Ako želite bolju poziciju, strpite se još malo. Saradnja sa Škorpijom ili Vagom može doneti uvećanje prihoda. Ukoliko je vaš posao vezan za komunikacije, možete očekivati poboljšanje na polju saradnje i uvećanje obima posla. Oni koji se bave turizmom neka obrate pažnju na papire u drugoj polovini nedelje.

Ljubav - Vešto koristite svoje zavodnične sposobnosti pa nije ni čudo da ste stalno okruženi zadivljenim pogledima. Lep period za sve slobodne. Očekuju vas uzbudljiva poznanstva, ali bićete na muci koga da odaberete.

Zdravlje - Mogući problemi sa nogama i kukovima.

PageBreak

Vodolija

Posao - Očekujte mnogo novih susreta i sastanaka koji će pozitivno uticati na vašu karijeru. Pridržavajte se dobro poznatog sistema rada i planiranja i uspeh neće izostati. Ako niste zadovoljni trenutnom pozicijom, razmislite o promeni delatnosti. Ipak, za sada ne menjajte ništa. Sačekajte kraj meseca, kada stižu nove ponude. Moguće napredovanje. Ako ste neodlučni kojim putem da krenete, poslušajte glas svog srca.

Ljubav - Moguć flert sa osobom koja nije slobodna. Oni koji su sami mogu da očekuju udvaranje osobe u znaku Strelca ili Vage. Moguć iznenadni put u inostranstvo. Idealno vreme za uživanje u ljubavi.

Zdravlje - Disajni putevi osetljivi.

Ribe

Posao - Uspostavili ste dobre odnose sa svim saradnicima, uživate u poslu i ne pada vam na pamet da bilo šta menjate. Ako očekujete neki veći priliv novca, moraćete da se strpite još malo. Situacija se popravlja u drugoj polovini meseca. Krajem nedelje očekujte ponudu za bolji posao i veću zaradu. Saradnja sa Lavom ili Škorpijom mogle bi da vam donesu veliku korist.

Ljubav - Ako ste sami i čeznete za ljubavlju, očekujte fatalan susret krajem nedelje. Oduševiće vam osoba rođena u znaku Device ili Strelca. Oni koji su u braku uživaće u porodičnom druženju.

Zdravlje - Opustite se, mislite pozitivno. Kontrolišite pritisak.

izvor: Vecernje novosti

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija