Nedeljni horoskop od 6. do 12. juna 2016.

foto: Instagram / vintage.old.hollywood

Pročitajte šta su zvezde spakovale za ovu nedelju!!

Ovan

Posao - Teško vam pada rad u zatvorenom prostoru. Saradnja sa osobama koje imaju drugačiju viziju poslovanja budi u vama ambiciju da i sami nešto promenite i potražite posao koji više odgovara vašim najdubljim željama. Odgovorni ste i stalo vam je da svaki zadatak obavite na najbolji način. Nove mogućnosti za promene otvaraju se od kraja meseca. Moguća saradnja sa Vodolijom ili jednom uticajnom Škorpijom.

Ljubav - Venera u trećem polju donosi mogućnost upoznavanja sa osobom koja vam se odavno dopada. Iskoristite povoljne zvezdane aspekte. Ako ste u dužoj vezi, naoružajte se strpljenjem.

Zdravlje - Čuvajte se virusnih infekcija.

Bik

Posao - Veoma ste angažovani na svim poljima. Merkur u vašem znaku unosi novu dinamiku u poslovne aktivnosti. Odlično ste organizovani, ali pošto ne stižete sve sami da uradite, zatražite pomoć saradnika. Na poslovnom planu moguća je promena i povratak na stare, dobro utabane staze. Vreme je povoljno za rešavanje problema sa kojima do sada niste uspeli da se izborite. Pripazite na saobraćaj ukoliko idete na poslovno putovanje.

Ljubav - Željni ste ljubavi i nikad se ne predajete kada su emocije u pitanju. Ako ste do sada bili u vezi koja vas nije zadovoljavala, vreme je da okrenete novi list.

Zdravlje - Pozitivno raspoloženje pozitivno utiče i na vaše zdravstveno stanje.

Nastavak pročitajte na sledećoj strani  1 / 6 Sledeća ›

Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...