Nedeljni horoskop od 30. maja do 5. juna 2016.

foto: Profimedia

Pročitajte šta su vam zvezde spakovale za ovu nedelju...

Ovan

Posao - Vredno radite, želite da se dokazujete i ostvarite nove poslovne kontakte. Imate velike ambicije, ali, da bi vaše ideje privukle pažnju javnosti, morate da ostavite dobar utisak u svakom pogledu. Svesni ste činjenice da je za uspeh, osim zalaganja na poslu, potrebni i drugi kvaliteti, a tokom ovog perioda najviše će doći do izražaja vaše diplomatske veštine. Iskoristite svaku priliku da se nametnete.

Ljubav - Strasna veza je na pomolu. Izbegavajte ljubomorne scene jer ste i bez njih dovoljno nezgodni. Prepustite se osećanjima.

Zdravlje - Većina pripadnika znaka mogla bi da se suoči sa stomačnim tegobama izazvanim preterivanjima u jelu i piću.

Bik

Posao - Očekujete da neko ozbiljno prouči vaše nove ideje i prihvati vaše projekte. Smeta vam osećaj neravnopravnosti u odnosu sa saradnicima. Ipak budite dovoljno strpljivi, jer na zaobilazan način možete da ostvarite povoljnije rezultate na različitim stranama. Uskoro vas očekuje neki vid zaslužene nagrade ili materijalna nadoknada. Uspećete da dobro naplatite greške ili propuste vaših poslovnih partnera.

Ljubav - Zbog opozicije Venere i Saturna, nova ljubav će vas ozbiljno izbaciti iz ravnoteže. Vezu gradite prvenstveno na osećanjima, a ovih dana ćete ih imati na pretek.

Zdravlje - Nema razloga ze preteranu brigu. Zdravstvena situacija se postepeno stabilizuje.

Nastavak pročitajte na sledećoj strani  1 / 6 Sledeća ›

Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...