Ovan

Posao - Budite strpljivi do kraja sledećeg meseca kada će vam se poslovna situacija poboljšati! Ukoliko planirate da promenite radno mesto takođe se savetuje da sačekate i doro analizirajte šta vam se nudi!

Ljubav - Venera u Ovnu vam vraća staru ljubav u život. Budite pažljivi pri izboru! Slobodni Ovnovi će biti u prilici da upoznaju jednog zanimljivog Jarca!

Zdravlje - Izbegavajte piće i slatkiše.

Bik

Posao - Budite pažljivi, naročito u periodu kada je Merkur retrogradan u Biku. Vodite računa o svojim dokumentima i ne potpisujte ništa do sredine narednog meseca!

Ljubav - Ukoliko niste zadovoljni sadašnjom vezom, eto prilike da promenite status. Osoba u znaku Device već duže vreme gaji osećanja prema vama, razmislite da li da joj pružite šansu!

Zdravlje - Odlično. 

Blizanci

Posao - Iskoristite pozitivnu energiju i povoljan položaj planeta da završite započeto ili pokrenete nešto novo! Ukoliko već duže vreme razmišjate da svom nadređenom date neku ideju, sada je nedelja kada to i treba da uradite!

Ljubav - Ove nedelje niko neće odoleti vašem šarmu! Ako želite nekome da priznate svoja osećanja, ne ustručavajte se i ne krijte ih! Zauzeti Blizanci se nalaze pred važnim odlukama!

Zdravlje - Odlično.

Rak

Posao - Za studente i osobe koje su na početku svoje karijere, ovo je odličan period za polaganje ispita i konkurisanje prvih poslova! Ako želite da tražite povišicu sačekajte početak maja!

Ljubav - Harmonični odnosi čekaju vas sa osobom u znaku Ribe, dok vam zvezde savetuju da izbegavate komunikaciju s bivšim partnerima!

Zdravlje - Odmorite se. 

Lav

Posao - Nepovoljni zvezdani aspekti ukazuju da možete imati problema s novcem početkom narednog meseca. Pažljivije trošite i ne ulažite novac u nepotrebne stvari. Sva putovanja odložite do daljnjeg!

Ljubav - Razmišljate između jednog Bika i Škorpija. Budite pažljivi koga birate. Zauzeti Lavovi će uživati u pažnji partnera i planovima za budućnost!

Zdravlje - Opustite se. 

Devica

Posao - Pravo je vreme da konačno završite započete planove i potražite povišicu ili novo radno mesto ukoliko niste zadovoljni trenutnim. Maj vam je naklonjen kada su finansije u pitanju pa možete sebi dozvoliti na manji rizik!

Ljubav - Ukoliko niste zadovoljni trenutnom vezom, nema potrebe da čekate, rešite probleme ili zauvek prekinete. Osoba u vatrenom znaku želi nešto da vam kaže, ali nema hrabrosti za to zbog vašeg nadmenog stava!

Zdravlje - Za vreme praznika odmorite!

Vaga

Posao - Pravo je vreme da okrenete novu stranu u vašem poslovnom životu! Bez ozbira na to da li je u pitanju stari posao ili novi, uradite nešto drugačije. Pobedite lenjost, predložite nove ideje, jer vam to može doneti u budućnosti bonuse!

Ljubav - Vaš šarm će potpuno osvojiti srce jednog Bika i slobodno se prepustite! Ne ustručavajte se da pokažete svoju naklonost i budite otvoreni. Zauzete Vage će probleme u vezi otkloniti jedino svojim iskrenim stavom!

Zdravlje - Više šetajte,

Škorpija

Posao - Sačekajte sa svim planovima i poslovima do sredine maja. Naoružajte se strpljenjem i ne dozvolite da kritike loše utiču na vas. Učite na svojim greškama i energiju usmerite na buduće planove!

Ljubav - Tokom ove nedelje bukvalno možete očekivati sve! Ne budite skromni, slobodno se opustite i recite svoje želje. Zauzete Škorpije će uživati u pažnji i ljubavi svog partnera!

Zdravlje - Proverite vid. 

Strelac

Posao - Dugo ste čekali, ali konačno će doći do promena kada je finansijka situacija u pitanju! Ne brinite, promene su na bolje, pa ćete konačno opušteni dolaziti na posao. 

Ljubav - Iako nedelja pred vama donosi dosta izazova, pokušajte da ostanete smireni i ne opterećujte partnera ljubomorom! Slobodni Strelčevi će uživati u društvi jedne šarmantne Vodolije!

Zdravlje - Višak energije preusmerite na fizičke aktivnosti!

Jarac

Posao - Ako planirate uskoro neko putovanje, počnite na vreme da štedite. Očekujte poboljšanje finansijske situacije već sredinom meseca, ali do tada pažljivo trošite!

Ljubav - Spremite se za puno strasti i nežnosti tokom praznika koji nam idu! Zauzeti Jarčevi će imati razna iskušenja kojima će morati da odole ukoliko žele da sačuvaju vezu ili brak!

Zdravlje -Neophodna je detoksikacija!

Vodolija

Posao - Situacija na poslu nije ni približno tako dramatična kao što mislite. Opustite se i razmislite čime možete da doprinesete na poslu! Ne plašite se promena, već prosledite CV na par poslovnih oglasa!

Ljubav - Zaljubljeni ste i to više ne krijete! Osoba u znaku Strelca vas čini srećnom i razmišljate da li da mu pružite šansu. Kraj nedelje je idealan za početak nčeg novog!

Zdravlje - Opustite se i više provodite vremena u prirodi!

Ribe

Posao - Ne dozvolite da vas manji neuspesi tokom ove nedelje zaustave u planovima! Ukoliko prebrodite ovu nedelju i sačuvate posao, budite sigurni da će početak maja donesti povoljne aspekte!

Ljubav - Ako ste već duže vreme sami prihvatite poziv od jednog vazdušnog znaka, nemate šta da izgubite. Prijaće vam promena društva, ali i statusa!

Zdravlje - Čuvajte se prehlade.