Ovan

Posao - Opustite se, jer je pred vama odličan period za zaradu. Iskoristite povoljnu situaciju i razmislite da li želite da pokrenete neki dodatni posao ili da promenite sadašnji. Šta god odlučili, imate potpunu podršku zvezda!

Ljubav - Venera u Ovnu budi u vama želju za ljubavlju, novoj vezi... Ukoliko ste sa nekim bili duže vreme u tajnom vezi, sada je trenutak da to preraste u nešto više!

Zdravlje - Prekontrolišite krvnu sliku!

Bik

Posao - Merkur u Biku ukazuje na velike planove koje planirate da realizujete u najkraćem roku. Ukoliko ste nezadovoljni platom, ili potražite povišicu ili novi posao.

Ljubav - Pred vama je veoma uzbudljiv period kada su ljubavni odnosi u pitanju! Iskoristite priliku da flertujete i uživate u pažnju suprotnog pola! Zauzetim Bikovima sledi miran period i haronija u vezi!

Zdravlje - Smanjite konzumiranje slatkiša.

Blizanci

Posao - Puni ste pozitivne energije i želite da sve planove ostvarite što pre. Iskoristite ovu nedelju da završite započeto i isplanirate planove za leto!

Ljubav - Ukoliko ste već duže vreme sami, moguće je da će vam se stara ljbav opet vratiti! Zauzeti Blizanci će imati manjih problema s partnerovom ljubomorom!

Zdravlje - Kontrolišite apetit.

Rak

Posao - Venera u polju karijere donosi vam sjajne šanse kada je posao u pitanju. Ako već duže vreme tražite posao, sada možete uspeti da ga pronađete! Šta god počeli u ovoj nedelji i te kako će uroditi plodom!

Ljubav - Zauzeti Rakovi će imati manjih nesuglasica s partnerom, ali do kraja nedelje sve će se povoljno završiti! Dok će slobodni Rakovi uživati u društvu jednog Strelca!

Zdravlje -  Čuvajte se povreda.

Lav

Posao - Gde god da se pojavite, pozitivno ćete uticati i ove nedelje zvezde su vam potpuno naklonjene. Uspećete da svoje planove realizujete, samo povedite računa kako trošite novac! Napravite plan i strogo se njega držite!

Ljubav - Slobodni Lavovi neće dugo ostati sami. U vaš život će ući dve osobe, a na vama je da odaberete koja osoba vam više odgovora i koja je približnog razmišljanja kao i vi. Pažljivo birajte!

Zdravlje -  Obratite pažnju na vid.

Devica

Posao - Novčana situacija se konačno popravlja. Očekuju vas dva veća dobitka, pa povedite računa ako jedan od njih planirate da uložite u neki posao!

Ljubav - Ako ste sami, moguća je nova ljubav i to na radnom mestu! Jedan Jarac već duže vreme želi da vam priđe, ali ga vaš stav odbija. Opustite se i slobodno uzvratite flertom!

Zdravlje - Sve je u najboljem redu.

Vaga

Posao - Ukoliko očekujete neki novac, ne brinite, do kraja nedelje ga možete u očekivati. Povoljni aspekti planeta ukazuju da slobodno možete potražiti novi posao ili unapređenje!

Ljubav - Venera vam donosi brojne udvarače, ali to ne znači da ćete lako ući u vezu. Moguće je i da ćete se vratiti staroj ljubavi, pogotovo ako je ta osoba u znaku Bika!

Zdravlje - Odlično.

Škorpija

Posao - Nekako vam je sve krenulo nabolje i vi konačno možete da odahnete. Problemi su iza vas i sada možete da prionete na planiranje 

Ljubav - Osoba u znaku Strelca gaji već duže vreme osećanja prema vama. Razmislite da li da uzvratite, jer povoljni aspekti planeta obećavaju divnu ljubavnu romansu!

Zdravlje - Bolje se hranite!

Strelac

Posao - U drugoj polovini nedelje, ponovo ćete imati priliku da ostvarite projekat koji ste planirali mesecima pre! Budite strpljivi, jer u maju vas čekaju iznenađenja!

Ljubav - Osoba koja je nekoliko godina od vas ne odustaje u zavođenju. Ukoliko je jedna Škorpija, to bi potpuno moglo da vam donese ostvarenje kada je ljubav u pitanju!

Zdravlje - Više se krećite!

Jarac

Posao - Čime god da se bavite ova nedelja vam je naklonjena i konačno ćete videti razultate svog rada! Razmislite o odlasku u inostranstvo jer je velika verovatnoća da ćete dobiti takvu ponudu!

Ljubav - Prija vam društvo jednog Blizanaca, Vage ili Vodolije. Razmislite kome da poklonite svoje vreme i srce!

Zdravlje -  Puni ste energije, iskoriste je na prave stvari!

Vodolija

Posao - Veći dobici mogući su od dodatnog posla. Ne očajavajte ukoliko još uvek niste potpisali neki željeni ugovor, uskoro će se i ta situacija rešiti. Osoba u znaku Bika vam može pomoći!

Ljubav -  Predstoji vam jedno novo poznanstvo koje može prerasti u ljubav. Budite strpljivi i ne otkrivajte previše informacija o sebi bar ne na prvom sastnaku. Osoba u znaku Vage je raspoložena za druženje s vama.

Zdravlje - Odmorite se.

Ribe

Posao - Ako planirate da menjate posao učinite to već krajem nedelje. Povoljni aspekti planeta vam mogu doneti zanimljive ponude, a na vama je da izabrete najbolju. Pažljivo birajte i smanjite tračarenja na poslu!

Ljubav - Moguće je pomirenje sa starim partnerom tokom narednog vikenda. Jedna Devica bi mogla da vam ulepša ovo proleće, budite hrabri i pustite je u svoj život!

Zdravlje - Odlično.

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija