Ovan 

Posao - Stiže vam primamljiva ponuda koji teško da ćete moći da odbijete! Budite pažljivi tokom planiranja putovanja!

Ljubav - Osoba u znaku Raka već duže vreme gaji prema vama osećanja, razmislite da uzvratite istim!

Zdravlje - Opustite se

Bik

Posao - Venera u znaku Ribe vam donosi više novca i prilika...Dobićete priliku da se maksimalno istaknete na poslu i poboljšate status, samo je važno da dobro iskoristite resurse!

Ljubav - Smeši vam se nova ljubav i partner o kakvom ste maštali! Prepustite se osećanjima i ne razmišljajte o posledicama!

Zdravlje - Više se odmarajte.

Blizanci

Posao - Dobićete ponudu koja vam može promeniti život! Pažljivo je razmotrite i sačekajte sa donošenjem konačne odluke!

Ljubav - Ukoliko ste već duže vreme sami razmislite da pružite priliku osobi u znaku Škorpije! Zažmurite na njene mane jer niste ni vi idealni.

Zdravlje - Više se krećite.

Rak

Posao - Budite štedljiviji i ne donosite nagle odluke bez detaljnog analiziranja situacije! Slobodno zatražite savet od kolega na poslu za stvari koje ne umete sami da rešite.

Ljubav - Zauzeti Rakovi nemaju razloga za brigu, dok će slobodni imati priliku da biraju između jednog Jarca i Device.

Zdravlje - Ojačajte imunitet.

Lav

Posao - Iako pokušavate da izbalansirate između privatnog i poslovnog života, zahvaljujući silnim obavezama to ne uspevate! Do kraja nedelje vam stiže primamljiva ponuda!

Ljubav - Ako ste sami imaćete toliko obožavatelja da ćete se teško odlučiti kome da poklonite srce. Pažljivo birajte i nemojte da budete površni!

Zdravlje - Proverite krvnu sliku.

Devica

Posao - Početak ove nedelje nije pogodan za donošenje važnih odluka, budite strpljivi i sačekajte bolje vreme. Čuvajte se neplaniranih troškova!

Ljubav - Ukoliko imate partnera u nekom zemljanom znaku moguće su male prepirke. Slobodne Device čeka jedan vatreni Strelac!

Zdravlje - Prekontrolišite zdravlje.

Vaga

Posao - Iskoristite ulazak Venere u Ribe za neku vrstu promene. Ako vam se dopada ideja o nekom novom poslu sada je pravo vreme da napravite prvi korak i ponudite saradnju. 

Ljubav - Ako ste sami prihvatite izazov koji vam nudi osoba u znaku Ovna. Prijatne trenutke sa voljenom osobom čeka sve zauzete Vage.

Zdravlje - Moguća glavobolja.

Škorpija

Posao - Vreme je da se probudite i započnete davno planirane planove! Ne odlažite za sutra, jer možete propustiti važne prilike!

Ljubav - Čekaju vas prijatni trenuci u društvu prijatelja i šansa za novu romansu. Zauzete Škorpije će možda privući osoba u znaku Lava,

Zdravlje - Izbegavajte konzumiranje alkohola. 

Strelac

Posao - Vodite računa o tome šta kome pričate na poslu. Do kraja nedelje čekaju vas neplanirani troškovi!

Ljubav - U poslednje vreme prija vam društvo Bikova i Blizanaca. Dobro razmislite kome da pružite šansu kako se ne bi pokajali kasnije!

Zdravlje - Odlično!

Jarac

Posao - Pred vama je odlična nedelja ukoliko planirate neka ulaganja ili promenu posla. Stiže vam i novčani dobitak samo vodite računa kako ćete iskorititi povišicu!

Ljubav - Ukoliko ste slobodni, moguća veza sa lekarom ili umetnikom. Zauzeti Jarčevi će imati manje svađe i nesuglasice u vezi. 

Zdravlje - Više se krećite. 

Vodolija

Posao - Ukoliko radite u nekoj većoj kompaniji potrudite se da učestvujete u zajedničkim projektima! Distanciranje od kolega neće vam doneti trajna rešenja!

Ljubav - Ne preterujte sa ljubomornim ispadima, jer ćete dosadtiti partneru. Slobodne Vodolije čekaju prijatni trenutci u društvu jednog Ovna.

Zdravlje - Više unosite tečnosti!

Ribe

Posao - Ukoliko ste bez posla ova nedelja je pravo vreme da potražite posao u nekoj kreativnoj delatnosti. Ne preterujte sa trokovima sve dok je Venera u vašem znaku!

Ljubav - Slobodne Ribe čeka zanimljivo poznanstvo i šansa za dugu vezu! Opustite se i prepustite trenutnim osećanjima!

Zdravlje - Proverite hormone štitne žlezde.

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> http: //www.viber.com/ellesrbija