Ovan

Posao - Iako imate dovoljno energije, dobro razmislite šta ćete ove nedelje staviti na listu prioriteta. Za vikend očekujte novčani dobitak.

Ljubav - Mart je vaš mesec kada je ljubav u pitanju. Nova veza je na pomolu, ali smanjite očekivanja, budite realniji. 

Zdravlje - Više se krećite.

Bik

Posao - Tokom ove nedelje izbegavajte brzoplete odluke. Venera i Mesec u vašem polju karijere donose vam neočekivane dobitke i poslovne ponude koje se teško odbijaju.

Ljubav - Zauzeti Bikovi već duže vreme imaju problema u komunikaciji s partnerom. Vreme je da rešite probleme i budete iskreni. Slobodnim Bikovima će se iznenada javiti osoba iz prošlosti.

Zdravlje - Pazite na ishranu.

Blizanci

Posao - Vaš vladalac Merkur je prešao u znak pa vodite računa o sledećim koracima i poduhvatima. Što se finansija tiče, situacija se poporavlja od sredine nedelje. 

Ljubav - Okolnosti su vam naklonjene kada je ljubav u pitanju. Iskoristite ih i posvetite pažnju partneru ukoliko ste u vezi.

Zdravlje - Čuvajte se prehlade.

Rak

Posao - Nedelja pred vama donosi sukobe i nelagodnosti na poslu. Umesto što ćete se truditi da ugodite svima, opustite se i slobodno ostavite rešavanje problema za narednu nedelju. 

Ljubav - Osoba u znaku Strelca već duže vreme pokušava da vam privuče pažnju. Možda je krajnje vreme da pružite šansu i uživate u čarima ljubavi.

Zdravlje - Opustite se u društvu prijatelja.

Lav

Posao - Dobro razmislite pre nego što donesete odluku o eventualnoj promeni posla. Iako može delovati kao sjajna ponuda, sagledajte iz više uglova kako se ne biste kasnije kajali.

Ljubav - Trenutno se nalazite u ljubavnom trouglu i ne znate koga da izaberete. Možda bi najbolje bilo da i jednom i drugom date šansu, a odluku odložite za neki kasniji period.

Zdravlje - Ojačajte imunitet.

Devica

Posao - Merkur u znaku Ribe donosi zanimljive situacije koje morate iskoristiti što pre. Nedelja pred vama donosi nečekivane dobitke, ali i sukobe na poslu. Vodite računa kako se ponašate.

Ljubav - Ukoliko ste već duže vreme sami, moguća je nova romansa. Nemojte se povlačiti u sebe, već pustite jednog Ovna da vas zavede!

Zdravlje - Manje zdravstvene tegobe. 

Vaga

Posao - Izbegavajte impulsivne reakcije tokom ove nedelje. Ukoliko dobijete ponudu za promenu posla, sačekajte narednu nedelju da razmislite o istoj. 

Ljubav - Moguća je nova ljubav sa Vodolijom ili Blizancem. Uživajte u igri zavođenja, ali vodite računa da nekom ne slomite srce.

Zdravlje - Krenite na vežbe.

Škorpija

Posao - Iako je Mars otišao iz vašeg znaka, posledice se i dalje osećaju. Nemojte naglo donositi odluke, opustite se i možda je bolje da pustite druge da ove nedelje odlučuju umesto vas.

Ljubav - Osobe u znaku Bika i Vage pokušavaju da vas osvoje, ali vi kao da niste zaniteresovani. 

Zdravlje - Moguće su glavobolje.

Strelac

Posao - Mars u vašem znaku ukazuje na pretrane reakcije. Naučite da budete strpljivi i da ne prihvatajte sve lično.

Ljubav - Mnogo lepih i nezaboravnih trenutaka čekaju vas upravo sa Stelcem. Slobodni pripadnici ovog znaka mogu upasti u tajnu vezu.

Zdravlje - Odlično.

Jarac

Posao - Vaš vladar Saturn u dvanestom polju sprema razne prepreke koje ćete uspeti da premostite ukoliko se dobro skocentrišete na posao. 

Ljubav - Ukoliko ste već duže vreme sami, uživaćete u naklonosti osoba u znaku Blizanaca ili Device. 

Zdravlje - Moguća nervoza.

Vodolija

Posao - Ukoliko planirate odlazak u inostranstvo, sada je pravo vreme da pokrenete svoje planove. Sve što vam se do sada činilo nemogućim, realizovaće se u najkraćem vremenskom roku, samo budite strpljivi.

Ljubav - Moguće su ljubomorne scene od strane partnera. Vodite računa kako se ponašate i smanjite flertovanje.

Zdravlje - Ne preterujte sa masnom hranom.

Ribe 

Posao - Ne rasipajte energiju tokom ove nedelje. Odmarajte i napravite dugoročne poslovne planove. 

Ljubav - Osoba u znaku Škorpije želi da vas osvoji po svaku cenu. Ukoliko ste slobodni možda nije loš izbor da se opustite i prepustite.

Zdravlje - Čuvajte se povreda.

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> http: //www.viber.com/ellesrbija