Ovan

Posao - Smanjite troškove i pokušajte da se strpite do polovine meseca marta kada za sve pripadnike ovog znaka počinje bolji period i više poslovnih prilika. 

Ljubav - Potrudite se da podržite partnera umesto što ćete se stalno prepirati oko sitnica. Slobodni Ovnovi će biti u prilici da upoznaju jednu Vagu koja će ostavoiti snađan utisak na njih.

Zdravlje - Čuvajte se virusnih infekcija. 

Bik 

Posao - Trenutno niste zdovoljni postignutim rezultatima, ali, ukoliko sačekate da prođe ova kobna nedelja videćete da nije tako sve crno. Budite strpljivi i taktični u ophođenju sa kolegama.

Ljubav - Slobodnim Bikovima će početak marta biti odličan period da završe neke stare ljubavi i započnu nove. Budite strpljivi i prepustite se trenutnim osećanjima. Zauzeti Bikovi će biti iznenađeni partnerovim ponašanjem i ophođenjem.

Zdravlje - Čuvajte se povreda.

Blizanci

Posao - Mnoge stvari se ne odvijaju onako kako ste zamislili, ali to nije razlog da klonete duhom. Već krajem nedelje vas čekaju bolje okolnosti i prilike koje morat epametno iskoristiti ukoliko želite da rešite probleme.

Ljubav - Ako ne želite da izgubite partnera prestanite da stalno optužujete i zvocate. Opustite se i razmislite da li je to što osećate ljubav ili opsednutost. 

Zdravlje - Više se krećite.

Rak 

Posao - Izbegavajte konfliktne situacije tokom ove nedelje, obuzdajte ljutnju i budite oprezni ukoliko radite s novcem. Nema razloga da se upuštate u rasprave koje ne vode nikuda.

Ljubav - Potpuno ste očarali osobu koja vam se duže vreme sviđa. Lepi ljubavni trenuci vas čekaju sa osobom u znaku Lava.

Zdravlje - O odličnoj ste kondiciji.

Lav 

Posao - Ulazite u period koji je odličan za nove početke, ali pre toga morate da raščistite sa starim navikama i osobama koje vas sputavaju.

Ljubav - Iako partner čini sve da izgladi osnose sa vama, greške mu ne praštate. Smatrate da je izigrao vaše poverenje, pa planirate da se distancirate od njega i posvetite drugim stvarima.

Zdravlje - Odlično.

Devica 

Posao - Zvezde vam tokom ovog perioda nisu baš naklonjene. Ušli ste u pomalo depresivan period i imate osećaj da vam ništa ne ide od ruke. Strpite se, biće bolje. Već sledeće nedelje biće sve u redu.

Ljubav - Tokom ove nedelje budite strpljivi i ne donosite odluke bez detaljne analize. Ne vraćajte se u prošlost i trudite se da razumete partnera. Osoba u znaku Škorpije vas već duže vreba, pokušajte da odolite flertu.

Zdravlje - Ojačajte imunitet.

Vaga 

Posao - Ove nedelje bićete u prilici da birate između nekoliko primamljivih ponuda. Dobro razmislite za koju opciju ćete da se opredelite. Budite pažljivi s novcem i plaćajte račune redovno kako ne biste upali u neplanirate troškove.

Ljubav - Imate mnogo udvarača, ali ne uspevate da ostvarite trajniju vezu. Neka bivša ljubav vam se i dalje mota po glavi, ali ukoliko nemate i dalje jaka osećanja bolje je da ne počinjete ništa.

Zdravlje - Obuzdajte apetit.

Škorpija 

Posao - Predstoje vam važne odluke tokom ove nedelje i potrudite se da ih što bolj eiskoristite! Obuzdajte želju da manipulišete ljudima i držite sve konce u svojim rukama.

Ljubav - Tokom ove nedelje imaćete zanimljive susrete i pozive pa nećete moći da odolite raznim iskušenjima. Ukoliko odolite, osoba u znaku Lava vas čeka.

Zdravlje - Smanjite alkohol i više šetajte!

Strelac 

Posao - Pokušajte da uspostavite bolje odnose s kolegama, ne upuštajte se u rasprave i povedite računa o neplaniranim troškovima. Planiranje putovanja ostavite za kraj meseca.

Ljubav - Budite tolerantniji i ne ulazite u rasprave s partnerom bez razloga. Osoba u znaku Ribe vas već duže vreme intrigira, možda je vreme da joj pružite šansu.

Zdravlje - Mogući problemi sa hormonima. 

Jarac 

Posao - Dobar položaj planetea je zaslužan za vaš trenutni uspeh. Moguć je iznenadni dobitak i poslovna ponud akoja se teško odbija.

Ljubav - Trenutno nemate mnogo vremena za ljubav, ali to nije razlog da zapostavite partnera. Pronađite balans između ljubavi i posla. Slobodnim pripadnicima ovog znaka sledi prava nedelja ljubavi i flerta,

Zdravlje - Odlično.

Vodolija 

Posao - Iskoristite višak energije za veliko spremanje i planiranje. Ukoliko nemate posao, nedelja pred vama je pravo vreme da upotpunite svoj CV i krenete u potragu za poslovnim izazovima.

Ljubav - Ako ste sami, Vaga je idealna osoba za vas i početak marta je odlično vreme da započnete vezu. Zauzetim Vodolijama sledi harmonična nedelja ljubavi.

Zdravlje - Manje se nervirajte, više meditirajte. 

Ribe 

Posao - Predstoji vam uspeh u zanimanjima vezanim za obrazovni i kulturni rad.  Tokom ove nedelje ne započinjite ništa pre nego što okončate stare obaveze. 

Ljubav - Ukoliko je vaš partner u znaku Lava ili Ovna izbegavajte sukobe. Slobodne Ribe mogu očekivati poziv iz prošlosti koji će im pomutiti misli i osećanja.

Zdravlje - Više vežbajte.

izvor: večernje novosti

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> http: //www.viber.com/ellesrbija