Ovan

Posao - Opozicija Meseca u Ovnu sa Marsom u Vagi čini vas razdražljivijim nego inače, pa su mogući sukobi na poslu, naročito sa kolegenicama. Bilo bi dobro da se malo strpite i sačekate bolji period.

Ljubav - Voleli biste da vam na romantičan način partner pokaže i dokaže koliko vas voli. Budite strpljivi, opustite se i ne donosite prebrze zaklju;ke.

Zdravlje - Dobro

Bik

Posao - Venera, vladar vašeg znaka je u Škorpiji i podstiče vas da grabite što više. Ove nedelje je u dobrom aspektu sa Jupiterom, pa se potrudite da to iskoristite kako biste preispitali svoje postupke i prevazišli svoje mane.

Ljubav -  Ako ste sami, više izlazite jer su mogući zanimljivi susreti među kojima možete upoznati i srodnu dušu,

Zdravlje - Unosite više tečnosti

Blizanci

Posao - Ukoliko želite da ostvarite poslovne kontakte sa inostranstvom, sada je prava prilika za to. Uskoro počinjete da planirate putovanje, a predstoji vam i napredak na poslu. 

Ljubav - Osoba sa posla je zainteresovana za vas, ali kao da postoji neka prepreka među vama. Prihvatite flert i preuzmite inicijativu

Zdravlje - Pojačana nervoza

Rak

Posao - Odličan period za sve poslove vezane za komunikaciju, pregovore i dogovore. Merkur u sedmom polju ukazuje i na nove poslovne partnere. Pazite da nešto nesmotreno ne izjavite pred širim skupom kolega, neko bi to mogao da zloupotrebi.

Ljubav - Ako ste sami, potražite partnera u znaku Ovna, ili nekog drugog vatrenog znaka jer će vam njihovo društvo najviše prijati. Period koji nastupa pogodan je isključivo za prolazne veze.

Zdravlje - Više odmarajte.

Lav

Posao -  Budite strpljiviji, jer jedino na taj način možete da prebrodite ovaj krizni period bez posledica. U komunikaciji sa kolegama budite oprezniji, pazite šta pričate. Jupiter u vašem drugom polju usporava kretanje, smanjite troškove.

Ljubav - Činite sve što je moguće da bi veza opstala, ali pitanje da li ćete uspeti u tome. Slobodni pripadnici ovog znaka mogu se nadati pozivu iz prošlosti.

Zdravlje - Odlično.

Devica 

Posao - Nema razloga za brigu jer dokle god je Jupiter u vašem znaku, situacija će za vas biti bolja od očekivanog. S druge strane, kvadrat Merkura i Marsa upozorava vas da trenutno nije dobar period za radikalne promene. Strpite se i uživajte u svakodnevnim aktivnostima.

Ljubav - Sjajan period za zaljubljene duše, nagoveštava dobar aspekt Venere sa Merkurom i Jupiterom. Tokom ovog perioda upoznaćete mnogo novih lica, biće puno strasti i dokazivanja ljubavi, obnove starih i stvaranje novih komplikovanih veza.

Zdravlje - Čuvajte se prehlade.

Vaga

Posao - Koristite kratak predah da se odmorite i mentalno pobegnete od poslovnih obaveza. Sakupljate snagu za nove projekte, kako biste iskoristili poslovne prilike koje vam stvara povoljan aspekt Venere, vaše vladajuće planete. 

Ljubav - Vodite računa da nekom bezazlenom svađom ne dovedete do raskida. Budite strpljivi i smireni i prihvatite kritike. Slobodne Vage će imati priliku da obnove neku staru romansu.

Zdravlje - Zdravstvena situacija je uglavnom dobra. 

Škorpija 

Posao - Ko da ovih dana misli o poslu, kad je Venera u vašem znaku, pa se stalno nameštaju dešavanja po kafanama i susreti sa dragim ljudima. Posao tu samo smeta. 

Ljubav - Ljuti ste na voljenu osobu, jer ne ispunjava sve vaše kriterijume, koji su zbog pomenute Venere trenutno neopravdano visoki. Razmišljate o novoj vezi.

Zdravlje -  Čuvajte se povreda.

Strelac

Posao - Stvari se ne odvijaju onom brzinom kojom biste želeli, zbog Satrurna u vašem znaku. Uzgred ni vaš vladar nije sjajno postavljen, pa je bolje da se smirite i štedite snagu za vreme kad situacija bude povoljnija. Iskoristite vreme za sticanje novih znanja i veština.

Ljubav - Mnogi pripadnici znaka nalaze se na početku tajne veze, ili na nov način pristupaju staroj. Potrudite se da udovoljite partnerovim željama.

Zdravlje - Više šetajte,

Jarac

Posao - Sve je u znaku inovacija i promena. Merkur u prvom polju ukazuje na to da se poslovne aktivnosti smenjuju kao na traci. Fokusirajte sa ono što tačno želite da se ne biste previše rasplinuli.

Ljubav - Već duže vreme flertujete sa kolegom i to bi konačno sada moglo da urodi plodom. Vodite računa da ne povredite nečija osećanja

Zdravlje - Više spavajte,

Vodolija

Posao - Puni ste energije i sve obaveze izvršavate na vreme. Venera u polju karijere donosi mnogo novih prilika, ali bez velikih rezultata. Očigledno, nije još vaše vreme, zato pazite da se ne zaletite. Strpite se, usavršavajte se, učite od iskusnijih, gradite dobre odnose sa kolegama. Verujte u sebe i svoju izuzetnost.

Ljubav - Ukoliko ste u dužoj vezi, sada je pravo vreme da produbite odnose. Predložite partneru odlazak na put kako biste vaš odnos učinili zanimljivijim. Ukoliko ste slobodni, moguć flert koji može prerasti u nešto više.

Zdravlje - Stomačni problemi.

Ribe

Posao - Poslovna situacija je pod kontrolom, a podrška dolazi od osoba iz daleka. Ipak, ne očekujte previše jer je vaš vladar, Jupiter, trenutno u suprotnom znaku, pa mnogo toga može da krene naopako. 

Ljubav - Vreme je da preispitate odnos sa partnerom i rešite šta dalje. Slobodne pripadnike znaka očekuje avantura.

Zdravlje - Pazite na ishranu.