Ovan

Posao -  Ako planirate novi posao, ne donosite odluke brzo. Budite strpljivi, verujte svojoj intuiciji. Dobar aspekt Marsa i Saturna nagoveštava da ćete lako ostvariti svoje poslovne interese uz pomoć bliskih saradnika.

Ljubav - Moguće su pogrešne procene na ljubavnom planu. Ukoliko ste u svađi sa partnerom, nemojte mu okretati leđa i glumiti nedodirljivu, već pokušajte da rešite problem. Potrudite se da usrećite voljenu osobu.

Zdravlje -  Odmorite se.

Bik

Posao - Venera, planeta koja vlada vašim znakom, trenutno nije dobro pozicionirana, pa bi bilo bolje da se malo strpite. Potrudite se da zaštitite svoje interese.

Ljubav - Preosetljivi ste pa shodno svojoj trenutnoj situaciji bolje je da ne započinjete neke ozbiljne razgovore. Slobodni Bikovi imaju priliku da upoznaju zanimljivu osobu na nekoj proslavi.

Zdravlje - Dobro se osećate. Više se krećite.

Blizanci

Posao - Iako skup planeta u polju dogovora nije najpovoljniji, ne odustajete od zacrtanih ciljeva. Verujte u svoje sposobnosti i potrudite se da pronađete efikasna rešenja. Poštujte rokove.Posle 8. decembra očekujte novu poslovnu ponudu.

Ljubav - Uživate u zajedničkim trenucima sa voljenom osobom, a sve ostalo je u drugom planu.

Zdravlje - Višak kilograma donosi vam višak problema.

Rak

Posao - Kolege nisu zainteresovane da podrže vaše nove ideje. Konjunkcija Meseca, vladara vašeg znaka sa Marsom, nagoveštava svađe i probleme u bližem okruženju. Neko vas sprečava da u potpunosti realizujete svoje poslovno-finansijske planove. 

Ljubav - Period je izuzetno dobar za one koji su u vezi sa Lavom ili Ovnom. Uspećete da ostvarite svoje ljubavne želje koje vam već dugo leže na srcu. 

Zdravlje - Počnite da se bavite nekim sportom.

Lav 

Posao - Naporan period za one koji se nisu na vreme organizovali ili nisu spremni da preuzmu odgovornost, posebno kada su finansije u pitanju. U ovom periodu očekuje vas neka vrsta unapređenja ili uvećanje prihoda, posredstvom Riba, Škorpije ili Jarca. Potrudite se da svoj stil rada i vrednosne kriterijume prilagodite interesima tima.

Ljubav - Nova događanja na ljubavnom planu doneće vam neizmernu radost. Ne skrivajte osećanja. Ljubavna harmonija pozitivno utiče na vaše samopouzdanje.

Zdravlje - Stomačnii virus.

Devica

Posao - Jupiter u vašem znaku daje vam sigurnost i samopouzdanje. Usmerite svoju kreativnu energiju u korisnom pravcu i strpljivo sačekajte povoljnije uslove za delovanje.

Ljubav - Tokom ovog perioda uspećete da ostvarite ljubavne snove, ma koliko na prvi pogled delovali nerazumno. 

Zdravlje - Glavobolje i povišeni pritisak rezultat su stresa.

Vaga

Posao - Očekuju vas neuobičajene situacije na poslovnoj sceni, na koje ukazuju Mars i Mesec u Vagi, kao i Venera u Škorpiji. Budite strpljivi i ne ulazite u konflikt.

Ljubav - Česte promene raspoloženja stvaraju nervozu u odnosu sa ljubavnim partnerom. Niste sigurni šta želite. Suviše ste strogi i nemate dovoljno razumevanja za tuđe slabosti. 

Zdravlje - Dobro.

Škorpija

Posao - Privlači vas ideja o novoj poslovnoj saradnji i novim profesionalnim mogućnostima. Pozitivni komentari dodatno jačaju vaše samopouzdanje.

Ljubav - Partner vas ponekad "izbaci iz takta", ali vi se ne predajete tako lako. Moguć je početak nove veze sa osobom koja se bavi umetnošću.

Zdravlje - Dobro se osećate.

Strelac

Posao - Uprkos Saturnu u vašem znaku, odlično se osećate i imate vrlo ambiciozne poslovne planove. Uz određenu dozu mudrosti i sa dobro osmišljenim potezima, lako možete da ostvarite svoje poslovne namere. Ne krijete da imate visoke zahteve u svakom pogledu. 

Ljubav - Stalo vam je održite romantičnu atmosferu u odnosu sa voljenom osobom. Tokom ovog perioda bićete naglašeno emotivni. Venera u vašem polju tajni mogla bi da vam donese iznenadne susrete koji mogu da pomute vašu unutrašnju ravnotežu.

Zdravlje - Pazite se padova i povreda.

Jarac

Posao - Energično branite svoje poslovne ciljeve i interese, ali nemate dovoljno strpljivosti da se posvetite detaljnoj analizi događaja. Preispitujete različite mogućnosti u poslovnim pregovorima. Važno je da racionalno koristite svoju energiju i vreme. Nepotrebne rasprave mogle bi da vas udalje od glavnih ciljeva. Nekome je stalo da vas uveri da bi trebalo zajedno da radite. Moguć je posao u velikoj firmi koja posluje sa strancima.

Ljubav - Trenutno niste u mogućnosti da jasno sagledate partnerove potrebe kao ni njegova razmišljanja. Komplimenti koje dobijate od nekog sa strane, navode vas na pogrešna očekivanja.

Zdravlje - Mogući bolovi u donjem delu leđa.

Vodolija

Posao - Nova događanja na poslu nateraće vas da aktivno učestvujete u važnim pregovorima. Ne krijete da su vaša očekivanja velika, ali primećujete da saradnici često menjaju svoje mišljenje ili stavove. Oslonite se na svoj praktičan duh i sposobnost analitičkog rasuđivanja. Projekti koji kasne konačno će biti realizovani.

Ljubav - Iako vas ljubavni život nije idiličan, to vam neće smetati da uživate u druženju i izlascima. Iskoristite i neke svoje skrivene adute u društvu voljene osobe.

Zdravlje - Voditi računa o ishrani.

Ribe

Posao - Stalo vam je da budete zapaženi u poslovnim krugovima, pa smišljeno isprobavate nove poslovne poteze. 

Ljubav - U ljubavnom životu uglavnom se upravljate prema svojim emotivnim impulsima i potrebama. Izgleda da ne umete da izaberete pravi trenutak da svom partneru saopštite neke važne odluke. Budite obazriviji.

Zdravlje - Odlično.

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija