Ovan

Posao - Duboko u sebi osećate da ste na pragu velikih ostvarenja. Očekuju vas manji prilivi novca.

Ljubav - U kući partnerstva su i dalje Venera i Mars atmosfera je puna tenzija, pa su moguće svađe, ali i pomirenja. U dužim vezama ljubomora bi mogla da naruši sklad i sreću u odnosima.

Zdravlje - Kontrolišite apetit.

Bik 

Posao - Mesec u Raku vam donosi bolje raspoloženje i entuzijazam. Spremni ste za otvorene razgovore sa saradnicima i poslovnim partnerima. Očekuju vas dva značajnija dobitka koji će vam pomoći da rešite finasijske probleme.

Ljubav - Ako vam se dopada neka osoba iz vašeg poslovnog okruženja bićete u prilici da se zbližite u polovini nedelje. Oni koji su u dugim vezama, mogli bi uskoro da započnu zajednički život. 

Zdravlje - Problemi sa stomakom.

Blizanci 

Posao - I dalje vas prati sreća u poslu. U najavi je mnogo bolji period na finansijskom planu kao i mogućnost zarade od privatnog posla.

Ljubav - Već ste bili u prilici da započnete ovu vezu, pa ako niste, sada ćete iskoristiti šansu. Zauzetim pripadnicima sledi sklad i harmonija.

Zdravlje - Moguća prehlada.

Rak

Posao - Ukoliko, kroz posao kojim se bavite, imate kontakt sa inostranstvom, ostvarićete uspešan službeni put. Iskoristite povoljne prilike da uvećate kapital.

Ljubav -  Bićete u prilici da birate između dva ili više partnera. Vodite računa šta ćete izabrati, a možda će najbolj aopcija biti pomirenje sa bivšim.

Zdravlje - Odlično se osećate. 

Lav 

Posao - Do kraja nedelje mogli biste da ostvarite poslovne ambicije uz pomoć prijatelja. Lakše ćete doći do novog zaposlenja, ako radite na tome. Što se finansija tiče, očekuje vas povoljan preokret na šta ukazuje Jupiter u vašem polju novca. 

Ljubav - Bićete u prilici da preko prijatelja upoznate nekog ko će vas očarati. Budite sigurni da ćete doživeti lepo iznenađenje već na prvom susretu. 

Zdravlje - Prati vas lepo raspoloženje.

Devica 

Posao - Jupiter u vašem znaku povoljno deluje na dešavanja na polju karijere. Čime god da se bavite, ovo će biti sjajan period za vas. Finansijska situacija se popravlja, zahvaljujući Veneri i Marsu u polju novca.

Ljubav - Ukoliko ste u dugoj vezi, postoji šansa da sa partnerom započnete život pod istim krovom.  Usamljene očekuje novo poznanstvo.

Zdravlje - Mogući problemi sa zubima. 

Vaga

Posao -  Spremni ste za nove poslovne kontakte i komunikaciju sa osobama koje dele vaše mišljenje. Nervoza i napetost koji su vas pratili poslednjih dana trajaće dok je Mars u vašem znaku. 

Ljubav - Uspećete da prevaziđete sve probleme u vezi ili braku. Ako ste već rastavljeni od partnera, moguće je pomirenje. Budite strpljivi. 

Zdravlje - Prekontrolišite  štitnu žlezdu.

Škorpija 

Posao -  Nadajte se stabilnoj finansijskoj situaciji. Malo po malo, sve nekako ide na bolje.

Ljubav - I na ljubavnom planu sve se odvija onako kako želite. Očaraće vas neka osoba u znaku Vage, ali va i prija društvo zauzete osobe.

Zdravlje - Ne preterujte sa alkoholom.

Strelac

Posao - Ukoliko planirate da napravite neku promenu radite to dok Merkur boravi u vašem znaku.  Moguće je da se finansijska situacija popravi preko naplate dugovanja od koga ste digli ruke.

Ljubav - Okruženi ste brojnim udvaračima pa vam neće biti lako da se odlučite. Nema razloga za žurbu. Uskoro će se pojaviti neko ko će u potpunosti odgovarati vašim željama. Moguće je i pomirenje sa starom ljubavi.

Zdravlje - Vodite računa o ishrani.

Jarac 

Posao -   Venera i Mars u vašem polju karijere pa ćete biti u mogućnosti da birate između više mogućnosti . Zadovoljni ste finansijskom situacijom.

Ljubav - Ako je došlo do sukoba i razdvajanja u prethodnom mesecu sa partnerom, neplanirani susret vas vodi ka pomirenju. Međutim, moguća je i nova ljubav na radnom mestu.

Zdravlje - Dobro.

Vodolija 

Posao -  Ne samo da ćete raditi posao u kome uživate i koji volite, već ćete imati i dobre odnose sa saradnicima. Uspećete da svoje ideje dobro unovčite. Na svakom koraku pratiće vas uspeh. 

Ljubav -  Ukoliko ste se nedavno raskinuli dugu vezu, nećete dugo ostati sami. U vaš život ulaze dve osobe, a izbor je na vama. Moguće je i pomirenje sa bivšim partnerom.

Zdravlje - Proverite vid.

Ribe

Posao - Ovaj period je inače povoljan za sve vrste dogovora i udruživanje. Ako ste bez posla, iskoristite naklonost zvezda da na lakši način dođete do željenog zaposlenja. 

Ljubav - Jupiter u polju partnerstva najavljuje dobar period na ljubavnom planu. Biće više zadovoljstva, sloge i ljubavi u vezi, braku. 

Zdravlje - Budite oprezni u saobraćaju.

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija