Strelac – Astro decembar

Strelac – Astro decembar 2013.

Nežno ćete podsetiti svoje najdraže da bi pre svih božićnih poklona trebalo kupiti jedan rođendanski. Ove godine ste ga zaista i zaslužili. Širićete optimizam, dobru volju i zabavu među svojim najbližima. Tek kada svi budu srećni moći ćete zaista da uživate u „svom“ decembru. Upoznavaćete nove ljude, posetiti mnoga neobična mesta i analizirati nova iskustva. Vreme je da podvučete crtu i saberete svoje uspehe, nade i ostvarene želje u poslednjih godinu dana. Bićete vrlo zadovoljni rezultatom.

Vaga – Astro decembar

Vaga – Astro decembar 2013.

Svaki vaš projekat bolji je od prethodnog, pa nije ni čudo da vas čeka vrhunac poslovne sezone. Dobićete priznanje za svoj rad i dobru ponudu za budućnost. Odluke donosite nakon Nove godine, zasada samo slatko uživajte u svom uspehu. Odnosi s prijateljima i porodicom su komplikovani i intenzivni, a oduzimaju vam dragoceno vreme za ljubav. Odvažite li se da ispunite sve svoje mogućnosti, shvatićete da vam je pametnije da se sa osmehom prepustite prazničnom duhu, nego da se danima živcirate, svađate i ljutite.

Devica – Astro decembar

Devica – Astro decembar 2013.

Sve poslovne zadatke ćete obavljati savršeno, a poneseni svojom efikasnošću, razmišljaćete o proširenju poslovnih aktivnosti. Privlači vas investiranje u samostalni posao. Ne brzajte s odlukom i pripazite na svoje zdravlje, virus se ne leči prekovremenim satima na poslu. Bićete u središtu svih porodičnih okupljanja, poput jezgra koje sve drži na okupu. Jednaku toplinu i povezanost osećaćete s prijateljima, što je zajedno više nego dovoljno za savršene praznike.

Lav – Astro decembar

Lav – Astro decembar 2013.

Život će vam ličiti na komediju iz Hollywooda 60-ih, sa elementima drame i akcije. U isto vreme ćete poželeti da renovirate stan, promenite auto, potpišete nekoliko poslovnih ugovora i odvedete partnera na romantičan vikend. Uspećete samo polovično i često ćete s nevericom posmatrati kakve vas sve sulude teškoće mogu omesti u vašim planovima. Kraj meseca dočekaćete iscrpljeni borbom s vetrenjačama. Možda je sad trenutak za onaj romantičan vikend. Parner će vas iznenaditi posebnim poklonom.

Rak – Astro decembar

Rak – Astro decembar 2013.

Decembar će biti obeležen neobičnim situacijama na poslu za koje ni sami niste sigurni kako je do njih došlo. Moraćete da se opravdate zbog nečega što niste učinili. Ako između vas i kolege na poslu postoji neka ljubavna iskra, sada će se razbuktati u ozbiljniji plamen. Ne bojte se, krenite polako u otkrivanje osećanja, ne žuri vam se nigde. Praznike ćete obeležiti vrhuncem svoje kreativnosti –ozbiljnim izrađivanjem poklona za porodicu i prijatelje. Unikat izrađen i poklonjen od srca retko šta može da nadmaši.

Blizanci– Astro decembar

Blizanci– Astro decembar 2013.

Niste se nadali tako uzbudljivom finalu godine. Iznenada ćete uočiti povoljnu klimu za vaše napredovanje u firmi. Još bolja vest je da imate podršku svojih saradnika. Sada morate sami da odlučite da li ste spremni za donošenje odgovornijih odluka. Poslovni napredak ne znači nužno i finansijski oporavak. Suzdržite se još kratko od velikih ulaganja i bahatog kupovanja poklona. Izbegavajte šoping s karticama i vratite se dobroj staroj gotovini. Neka vaš božićni poklon bude plus na računu.

Bik – Astro decembar

Bik – Astro decembar 2013.

Božićni duh ste shvatili vrlo ozbiljno. Iako ste čest gost luksuznih radnji, shvatili ste da je sebično trošiti novac na skupe poklone. Umesto toga, uključićete se u neku humanitarnu akciju ili ćete sami odlučiti kome i kako želite pomoći. Hodaćete svetom s toplinom oko srca znajući da ste učinili nešto dobro. Zaljubljeni Bikovi biće pomalo uplašeni od komplikacija koje dolaze u paketu s voljenom osobom. Ne očajavajte, prepreke su tu da se preskoče ili zaobiđu. Kraj godine dočekaćete srećni i zadovoljni.

Ovan – Astro decembar

Ovan – Astro decembar 2013.

Kada bi Deda Mraz slučajno bio Ovan, putovao bi svetom u kamionu za selidbe – ko o čemu, Ovan o preseljenju i preuređenju stana. Odlučili ste da uskladite svoju životnu sredinu prema feng shui načelima, u stilu: želim sve novo i bacam sve staro, novac nije u pitanju. Primite k znanju da će, ukoliko pokušate da snizite cenu nekom preslatkom stanu koji je osvojio vaše srce, bogovi nekretnina biti na vašoj strani. Decembar ćete provesti okruženi prijateljima na svakodnevnim žurkama. Nemojte se čuditi kada vas šef pozove na ozbiljan razgovor.

Škorpija – Astro decembar

Škorpija – Astro decembar 2013.

Čeka vas fantastičan kraj poslovne godine. Vaš dugoročni cilj ulaganja u samostalan posao poprima nove oblike. Sada već ozbiljno razmišljate o novoj poslovnoj budućnosti. Još ste u fazi preispitivanja ideja i ne žurite s odlukom. Razmislite kakav tim želite da okupite. U ljubavi ste zaboravili važnu činjenicu: sve se tajne pre ili kasnije doznaju. Bićete zaprepašćeni kakve je sve informacije partner odlučio zadržati za sebe. Isti šok čeka i njega kad shvati koliko ste tek vi skrivali o njega.

back 1 2 3 4 prikazano: 37 - 48

Magazin