Rak – Astro januar

Rak – Astro januar 2014.

Praznična potrošačka groznica ostavila je posledice na svakom od nas, pa tako i na vama. Bićete zgroženi pristiglim računima za kartice i hitno ćete početi da planirate novu strategiju zarađivanja. Računajte na pomoć porodice i ponude za honorarni posao. Srećom, utehu ćete pronaći u toplini porodice i partnerove podrške, što ionako ne možete kupiti novcem, a ni olako potrošiti. Kao prava super žena planiraćete preuređenje doma, smišljaćete deci nove aktivnosti i organizovati večere za prijatelje.

Lav – Astro januar

Lav – Astro januar 2014.

Ne, to nije zaostala jelka sa upaljenim lampicama, to je vaša svetlucava posebnost u svom Swarovski izdanju. Oborićete s nogu sve poslovne saradnike fantastičnim kreativnim idejama zapakovanim u vaše nepokolebljivo samopouzdanje. Bićete šarmantni i nepobedivi, i to ne samo na poslu. U ljubavi ćete ponuditi dar koji dobijaju samo retki – vašu velikodušnost. Razumevanje vas čini boljom (i omiljenijom) osobom i to je trenutak koji ne smete da propustite. Postavićete temelje za lepu emotivnu budućnost.

Devica – Astro januar

Devica – Astro januar 2014.

Nema većeg Gandalfa od vas čim ste otkrili kako je svet čarolije i intuicije zapravo skup logičnih zaključaka na višem nivou. Poput iskusnog vodiča kroz mentalne i emotivne stranputice, vodićete svoje međuljudske odnose prema najboljem mogućem rešenju. Više se ne bojite nepoznatog jer osećate kako se u vama kriju svi odgovori na komplikovana životna pitanja. Naravno, najveću predanost i intuiciju pokazaćete u finansijskim izazovima – pa ipak ste vi u duši i dalje ona stara Devica.

Vaga – Astro januar

Vaga – Astro januar 2014.

Iako niste navikli na vodeću poziciju i donošenje odluka, vaša poslovna sredina vas doživljava kao osobu koju treba pratiti. Vaša tajna poslovna sposobnost je spajanje nespojivih karaktera i načina rada u mehanizam koji nekim čudom dobro radi. Preuzmite odgovornost koja vam se nudi, zajedno sa nagradom koja uz nju ide. Nećete moći da zamaskirate svoj šarm kapom i debelim šalom – obožavatelji će vas pratiti kud god da krenete. Privući će vas neko potpuno različit od vas, ali ćete se brzo prilagoditi novom načinu flerta i upoznavanja.

Škorpija – Astro januar

Škorpija – Astro januar 2014.

Mnoge zavidne oči su vas pratile na novogodišnjoj poslovnoj proslavi, i to ne samo zbog nove seksi haljine. Postigli ste veliki uspeh u prošloj godini, uz mnogo truda i muke, a odavde put vodi samo u još veće visine. U sebi razmišljate o tome koji je najbolji način za dalje razvijanje vaših sposobnosti, a u odvažnim trenucima planiraćete pokretanje samostalnog projekta. Bićete natprosečno osetljivi na romantiku i uživati u pažnji i ljubavi. Slobodne Škorpije bi trebalo malo da zastanu pre skoka u novu vezu.

Strelac – Astro januar

Strelac – Astro januar 2014.

Evo zašto toliko volimo Strelce, autore izreke: „Biće bolje!“ Vaš tvrdoglavi optimizam u svakoj situaciji nekad zaista upali i često otvara puteve koji su drugima neprohodni. Donećete pozitivnu energiju u komplikovanim poslovnim i emotivnim situacijama, i samim tim ih i rešiti. Tražićete strategije za rešavanje problema i izbegavaćete suvišne analize na temu kako je do problema uopšte došlo. U ljubavi ste na osetljivom terenu. Osluškujte kakav utisak ostavljate i prepravite već jednom svoj imidž večne lutalice.

Jarac – Astro januar

Jarac – Astro januar 2014.

Rođendanski poklon kakav priželjkujete samo je rezultat vaših sposobnosti. Bićete kraljica debate kojoj šef ne može ništa odbiti (zato pazite šta tražite). Sigurni u stabilnu poslovnu budućnost, možete se opušteno okrenuti emotivnim pitanjima na koja niste dobili odgovor i pogledati na stvari iz potpuno drugačijeg ugla. Shvatićete kako su neke vaše brige zapravo komične, neke modni dodatak iz prošle dekade, a većina ih je jednostavno – nestala. Tako bezbrižni, uz podršku zvezda, samo bi još trebalo da odaberete novi smer kojim ćete krenuti.

Vodolija – Astro januar

Vodolija – Astro januar 2014.

Osim smoga i nagoveštaja snega, osećate još nešto u vazduhu – ljubav! Izuzetno ste zaljubljivi i romantični, očarani malim gestovima i čarobnim trenucima. Bićete puni samopouzdanja i odabraćete osobu koja vam odgovara na više nivoa. Shvatili ste da se posebni i fascinantni ljudi međusobno privlače i razumeju. Uživajte, ali ponekad se, ipak, malo spustite na zemlju i uvedite red u svoju svakodnevnicu „kreativnog haosa“. Ne želite da dovedete novu ljubav u stan koji niste pospremili još od novogodišnje žurke!

Ribe – Astro januar

Ribe – Astro januar 2014.

U novu godinu ulazite sa Jane Fonda filozofijom života. Ples, joga ili trčanje samo su početak vašeg preobražaja u zdravije i srećnije biće. Opsesivno ćete preuređivati svoj dom, otkrivati isceliteljsku moć smeha i veselja, i time inspirisati porodicu i prijatelje. Slobodne Ribe će zračiti posebnom energijom i privlačiće brojne udvarače. Izaberite najboljeg, taj luksuz sebi možete da dopustite.

back 1 2 3 4 next prikazano: 25 - 36

Magazin