Rak – Astro februar

Rak – Astro februar 2014.

Rak ne ide nigde bez svoje kućice, a najsrećniji je u simbiozi. Muče vas slatke muke kako da potrošite teško zarađeni novac, a najviše vas privlače nekretnine i preuređenje stana. Poslovne prilike su vam naklonjene, pod uslovom da ne mešate osećanja i posao. Bićete nagrađeni za svoje sposobnosti, a ne za ispade besa zbog sitnica. Srešćete zanimljivu osobu koja će vam dokazati koliko ste promenili svoje poimanje ljubavi. Napokon ste prevladali sklonost „lošim“ izborima, vreme je za nešto sasvim drugačije.

Lav – Astro februar

Lav – Astro februar 2014.

Teško je oceniti da li je vaš nezavisni duh želja za slobodom ili jednostavno izgovor da se ne menjate. Možda ste usamljeni zato što pažljivo birate društvo, a možda ste i oterali potencijalne prijatelje i ljubavnike svojim tvrdim stavovima. Prestanite da shvatate sebe tako ozbiljno, život je zabavan i pun potencijala. Imate urođeni šarm, samo ga morate zapakovati u atraktivnije izdanje. Osvežite svoj stil jednim temeljnim šopingom, osmehom i optimizmom. Biće nemoguće odoleti vam.

Devica – Astro februar

Devica – Astro februar 2014.

Potpuno ste u pravu kada se osećate nadmoćno nad manje sposobnim saradnicima. To ipak ne znači da morate da se pravite važni i da s visine odgovarate na zahteve. Vaša (ne)skromnost određuje dalji tok poslovnih odnosa. Istu mudrost morate da primenite i u ljubavi. Cinični komentari uoči Dana zaljubljenih će da vas odvedu kilometrima daleko od romantike kakvu zapravo priželjkujete. Iako tako ne mislite, ostavljate utisak hladnoće i nezainteresovanosti. Lepa reč i osmeh mogu da zamene hiljadu ruža.

Vaga – Astro februar

Vaga – Astro februar 2014.

Nakon potrage za delovima slagalice, napokon vidite celu sliku. Finansije su sve bolje, poslovni kontakti se šire u željenom smeru, rešili ste sve administrativne nedoumice. Još vam samo preostaje veliko pospremanje u ljubavi. Ako ste sigurni da nešto više ne ide, odbacite taj teret što pre. Ako vam je stalo da spasite odnos, moraćete dugo da razgovarate, pa makar i uz brutalnu iskrenost. Ne bojte se, u ovoj priči ne možete da izgubite. Istina će vas odvesti tačno tamo gde bi trebalo da budete.

Škorpija – Astro februar

Škorpija – Astro februar 2014.

Februar će proći u promenama i istraživanju. Osećate i vidite kako se oko vas menja poslovna i emotivna dinamika. Verovaćete samo retkima, a ostale saradnike držaćete na distanci. U pripremi je nov projekat u kome ćete, ako želite da učestvujete i preuzmete vodeću ulogu, morati da pokažete prijateljsko lice. Sa partnerom ste u uzbudljivom razdoblju u kojem ste spremni na velike gestove. Razmislite o zajedničkom putovanju koje će vas povezati na sasvim novi način.

Strelac – Astro februar

Strelac – Astro februar 2014.

Dolazi trenutak kada treba da uhvatite bika za rogove. Nagomilane obaveze i problemi koje ste gurali pod tepih došli su na dnevni red. Nećete imati problema sa motivacijom, ali vas još muče uspomene na neslavnu prošlost. Nemate izbora osim da ostavite sve iza sebe i da neopterećeni krenete novim putem. U nedoumici slušajte svoju intuiciju. Posebno se pripremite za Dan zaljubljenih kada bi i te kako trebalo da se iskupite za periode zanemarivanja partnera. Samo, rutinska večera neće biti dovoljna.

Jarac – Astro februar

Jarac – Astro februar 2014.

Poslovni vetrovi već predugo duvaju protiv vas. Osećate da nešto nije u redu i sada je trenutak da upornošću pokažete da na vas još uvek treba računati. Nemojte dozvoliti da vas istisne manje sposobna konkurencija. Dugi sati na poslu odraziće se na ljubav. Srećom, i tu ste jednako uporni i ne odustajete lako. Razgovaraćete sa partnerom o svemu, razumeti ga, ali i odbraniti svoje stavove. Slobodni Jarčevi već dugo nisu bili u tako šarmantnom i zavodljivom izdanju, izgleda da je sezona lova otvorena.

Vodolija – Astro februar

Vodolija – Astro februar 2014.

Zvezde se slažu – Vodolije su zaslužile jedan opušten i veseo mesec. Rođendanski period će proći u pozitivnoj atmosferi. Na poslu se ne dešava ništa zahtevno, prijatelji i porodica su blagonakloni, a u ljubavi ste ispunjeni i puni razumevanja. Osećaćete fizičku i duhovnu potrebu za stalnim pokretom i istraživati nova mesta, ljude i stavove. Nedostaje samo jedan element za savršen život. Prestanite da jedete smeće i posvetite se svom telu na malo zreliji način. Nakon svega čemu ga izlažete, ono to zaslužuje.

Ribe – Astro februar

Ribe – Astro februar 2014.

Sada je trenutak da pokažete svetu svoje sposobnosti u punom sjaju. Prezentovaćete svoje originalne ideje i impresionirati saradnike i nadređene. Vaša mala tajna je da zaista verujete u to što radite, ali posao i neće biti tako važan kada Ribe osete zov meseca ljubavi. Ako ste sanjali o magičnom susretu na Dan zaljubljenih, velike su šanse da vam se želja i ispuni. Nećete moći da verujete da je neko tako zanimljiv pao s neba direktno u vaš vidokrug. Krenite odmah u akciju, zašto gubiti vreme?

back 1 2 3 4 next prikazano: 13 - 24

Magazin