Mesečna prognoza za JUL 2019.

VAGA

Partner vam ne pruža ljubavi i pažnje onoliko koliko vi zahtevate I zbog toga ste veoma tužni ali i zabrinuti. Previše sumnjate i bezrazložno ste ljubomorni. Imajte malo više razumevanja i pokušajte da pomognete partneru jer ima poteškoća na poslu ali ne želi vas da opterećuje. Budite sigurni da vas voli. Ne smete da posmatrate samo sebe i svoja osećanja, i vi ponekad morate da pružite podršku kada je drugima teško. Ne cvetaju vam ruže zbog vaše rasejanosti. Gubite koncentraciju i previše ste nezainteresovani. Razmislite o kraćem odmoru van grada sa prijateljima kako bi ste sebe doveli u normalu i vratili na ispravan put. Ako ne možete da nađete nikog da vam pravi društvo, najbolje je da odvojite nekoliko dana da se opustite uz vaš omiljeni hobi kako biste napunili baterije za nove poslovne obaveze.

Muči vas nesanica i glavobolja zbog neprospavanih noći. Konsultujte porodičnog lekara za pomoć jer vam sadašnje stanje iscrpljuje organizam. Uzimajte više vitamina i zdravije se hranite. Nije dovoljno samo da spavate i odmarate tokom dana, organizmu su potrebni svi hranljivi sastojci kako biste imali dovoljno energije za sve aktivnosti koje vas čekaju tokom dana.

ŠKORPIJA

Pokušavate da obradujete partnera nekim lepim gestom i to vam odlično ide od ruke. Niste ni sanjali da je tolika ljubav moguća i da će se desiti baš vama. Partner dan i noć misli samo o vama i vama je potpuno predan. Uživajte u ljubavi i negujte je redovno. Ono što je bitno je da ne uzimate ljubav zdravo za gotovo, znajte da vas kasnije čekaju dosta problema iiskušenja, ali se zna da prava ljubav može da izdrži sve testove ako je iskrena i dugotrajna. Osoba na koju se u zadnje vreme oslanjate i očekujete veliku pomoć vas izbegava i to vas čini izgubljenim i nepoverljivim. Potražite pomoć direktno od šefa, izaći će vam u susret. Morate da prihvatite da se s vremena na vreme na poslu dešavaju stvari koje nisu toliko prijatne, ali su normalne. Nemojte te razmirice da primate suviše lično, jednostavno pređite preko toga. Potrudite se da ne obraćate pažnju na svaku sitnicu.

Energija vam je na veoma niskom nivou i nemate volje ni za šta što se oko vas dešava. Odbijate svaki mogući poziv za druženje. Naspavajte se i napunite se pozitivnom energijom i ne dopustite da zbog vremenskih neprilika propuštate dragoceno vreme sa vašim najdražima. Iako je vreme loše, dobro društvo to vrlo lako može da nadoknadi. Nije vam potrebno puno da se lepo provedete, samo dobra atmosfera i najbliži prijatelji mogu da učine mnogo toga lepog za vas.

STRELAC

Ne možete baš da se pohvalite ljubavnim upehom jer ste potpuno izgubili partnerovo poverenje. Bolje je da priznate krivicu i iskupite se jer će vam partner možda tako i oprostiti. Prihvatite izreku da su u laži kratke noge i povedite više računa o partnerovim osećanjima. Ako ovaj problem ne rešite u potpunosti, uvek će vam se u budućnosti pojaviti kada se najmanje nadate. Izgubili ste priliku da se prijavite za posao u kom bi ste pronašli sebe i odlično se snašli. Sledeći put budite brži i organizovaniji da se ponovo ne biste kajali. Do tada sa velikom pažnjom pratite nove oglase za posao i konkurse, možda će vam se prilika ukazati kada se najmanje budete nadali.

Kijavica i prehlada vas je totalno slomila i ne da vam da uspešno započnete dan. Razmislite o odmoru na par dana dok vam se organizam ne oporavi. Uzimajte dosta vitamina C i čajeva. Izbegavajte neprovetrene i zagušljive prostorije kako ne bi došli i do razvoja alergija na prašinu i ostale sitne čestice koje će vam još više pogoršati stanje.

JARAC

Tvrdoglavi se i nikako ne popuštate u vezi. Ne možete da izađete na kraj sa partnerom. Takmičite se u tome ko će izvesti svoje namere do kraja, ali to vam baš i ne pomaže u spasavanju veze. Poradite malo na svojim manama i pronađite kompromis ako vam je do partnera stalo. Ako ne želite da sačuvate ovu vezu, nastavite dalje i oslobodite muke i sebe i partnera. Zadovoljni ste svojim napretkom i posao koji radite vas i te kako ispunjava. Dajete sve od sebe da briljirate i dopadate se šefu za saradnju. Obratite pažnju na kolege, šire ljubomoru i ne vole vas. Mada, možda je ipak bolje da im ne pridajete značaj i pažnju zato što je to upravo ono što žele od vas, žele da vas iznerviraju i dekoncentrišu.

Odlično se osećate i puni ste energije. Ništa vas ne sputava i spremni ste u svakom trenutku da date svoj maksimum. Znate da uživate u životu. Ne obraćate pažnju na stvari koje vam drugi prigovaraju, odrasla ste osoba i imate pravo da radite sve što želite, samo nemojte da preterate sa lošim navikama, čak naprotiv, najbolje je da ih eliminišete u potpunosti.

VODOLIJA

Vaš ljubavni život je savršen. Spremni ste da zajedno prebrodite svaki problem. Oboje pokazujete neizmernu ljubav jedan drugome. Savršeno funkcionišete i uvek ste tu da jedan drugome pružite podršku, za vas ne postoji nerešiv problem i dopunjujete sa maksimalno, bez obzira na problem, vi zajedno možete sve da prebrodite. Sve polako kreće na bolje. Uspevate da svaku obavezu izvršite na vreme i imate dovoljno prostora za sebe.

Na početku ste mislili da je sve palo u vodu jer niste bili istrajni ali to je sada sve iza vas. Samo tako nastavite! Ovo je novo poglavlje vašeg života koje ste dugo čekali, sada je vreme da iskoristite priliku na pravi način. Vaše zdravlje ja postepeno počelo da se poboljšava. U mogućnosti ste da se osećate kao da vam ništa nije teško. Problemi koji su vas ranije sputavali sada polako nestaju kao i što su se pojavili, bezbrižno i polako. Uskoro će vam se poboljšati i zdravlje.

RIBE

Saznaćete ovog meseca na poslu da se veoma dopadate osobi koja je skoro počela da radi u vašoj firmi. Na to saznanje niste ostali baš ravnodušni i neprestano razmišljate o tome kako da se nasamo sastanete. Načinite slobodno prvi korak, ne možete ništa da izgubite. Ali, isto tako morate da budete svesni da veza sa kolegom može da naiđe na nerazumevanje ostalih kolega. Odjednom se u vama rodila volja i motivacija da više radite. Ne pada vam teško čak da ostajete prekovremeno kako bi ste sve završili na vreme. Puni ste elana. Za to je izgleda zaslužna jedna određena osoba zbog koje se osećate poletno i puni energije. Leptirići u stomaku pozitivno deluju i na vaše poslovne performanse, iskoristite to na pravi način.

Sa promenom vremena osećate bol u uhu koji je posledica neke davno ne lečene prehlade. Promena vremena nikome ne ide na ruku pa tako ni vama, pogotovu što ste dosta osetljivi i loše reagujete na bilo kakvu promenu temperature.

Izvor: Horoskopski znakovi


‹ Prethodna 2 / 2 

Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...