Ljubavni horoskop za septembar 2018. godine

VAGA

Nevernost može biti glavna terma Vaga tokom septembra 2018. godine. Mars, planeta koja vlada odnosima Vage, vraća se 11. septembra u kuću ljubavi Vage i podstiče flert, žeđ za pustolovinama, zavođenje i ljubavne igrice. To se može pojaviti i kod čvrstih veza, parovi mogu iskoristiti energiju zvezda kako bi probudili uspavane strasti. Neki pripadnici Vaga susreće se ponovno sa starom ljubavi ili će se zaljubiti u nekog ko je u prošlosti donosio samo nevolje. Mars je u blizini Južnog čvora, što nije dobar znak za ljubavni život Vaga, posebno za one koji se vraćaju starim lošim navikama, varanju i kršenju zaveta. Venera, vladar Vage i kuće seksualnosti Vage, ulazi u Škorpiju 9. septembra 2018. godine i pravi kvadrat s Marsom i opoziciju s Uranom, izaziva nagle sudare i potrebu da iskažete svoju moć zavođenja agresivno, da pojačate samopouzdanje kroz niz osvajanja. Ovaj period može doneti konstruktivne zaključke, ako se osvrnete na prošlost i greške koje ste u prošlosti napravili, na određene emotivne šablone i strast koja vas je terala da izaberete nimalo inspirativan potez, da eksperimentišete i tako se dovedete u opasnost. Upozoravamo da vas žeđ za avanturama može dovesti u situacije u kojima nećete nimalo biti svesni posledica koje vas kasnije čekaju. Ono što vam se na prvi tren učini zabavno, može postati komplikovano i završiti koštajući vas previše, i emotivno i novčano.

ŠKORPIJA

Venera, planeta koja vlada vezama Škorpije ulazi u Škorpiju 9. septembra 2018. godine i pridružuje se Jupiteru. Imate snažnu moć zavođenja i zato će vaš ljubavni život biti pun događaja. Iznenadna privlačnost, ljubav na prvi pogled i snažna strast prave su reči koje opisuju doživljaje koje ćete imati. Na početku ćete želeti da napravite sve za osobu koja vas fascinira, ali tada će se vratiti potreba za slobodom i kontrolom nad stvarima (kao i obično). To može doneti sukobe, krize i ucene. Merkur, vladar kuće intimnosti Škorpije, između 6. i 22. septembrra nalazi se u kući društvenih grupa i prijatelja Škorpije, zajedno sa Suncem, koje se u toj kući nalazi do 23. septembra. Ako niste u vezi, imate dobre izglede da upoznate atraktivnu osobu kroz krug prijatelja ili aktivniji društveni život. Može se dogoditi i da vam osoba koju smatrate prijateljem/prijateljicom pokaže interes i snažne emocije. Škorpije koje su u dužoj vezi tražiće više slobode kretanja, pa mogu izazvati posesivnost i sumnje kod voljene osobe. Razgovarajte sa voljenom osobom i saslušajte šta vam govori, jer zajedno možete naći rešenja u ovom emotivno komplikovanom periodu.

STRELAC

Merkur, planeta koja vlada dugim vezama i brakom, 6. septembra 2018. godine ulazi u vašu kuću društveno - profesionalnog statusa, a tu je i bračni status često uključen. Više strpljenja i pažnje treba da posvetite privatnim i poslovnim odnosima. Pod ovakvim uticajem neki Strelci imaće veći interes za to što drugi imaju da kažu o njima i njihovom braku. Sa druge strane, Merkur je deo Velikog trigona, do 22. septembra, zajedno sa Saturnom i Uranom. I Sunce je deo Velikog trigona do 23. septembra, kada prolazi kroz Devicu. Ovakav astrološki sklop može doneti emotivnu stabilnost i sposobnost da se ostvari ravnoteža u problematičnim odnosima. Više nego ikada do sada osetićete da vam je voljena osoba prava i najveća podrška i da vezu smatra ozbiljnom, te da je uz vas zaista, ne samo rečima, nego i delima. Mars, planeta koja vlada kućom ljubavi Strelca 11. septembra direktnim se hodom vraća u vašu kuću komunikacije, blizu Južnog čvora. Napet odnos Marsa s Venerom i Uranom može doneti rasprave, nesporazume i svađe. Tada pažljivije birajte reči kojima želite opisati svoja osećanja. Tokom septembra nećete baš biti društveni. Ako niste u vezi, zbog toga bi mogli propustiti prilike za nova poznanstva.

JARAC

Ljubavni život Jarca čini se turbulentan i pun neočekivanih događaja tokom septembra 2018. godine. Venera, planeta koja vlada kućom ljubavi Jarca, 9. septembra ulazi u kuću prijatelja i društvenog života. Kvadrat sa Marsom i opozicija sa Uranom ukazuje na kontradiktorne stavove ili oklevanje kada se radi o ulasku u ljubavnu vezu sa prijateljem/prijateljicom. Ako upoznate novu osobu preko prijatelja ili interneta, savetujemo i dalje budete na oprezu i ne popustite zbog trenutnog uzbuđenja. Ipak, sklop planeta ukazuje na mogućnost pojave ljubavi na prvi pogled, što može doneti zbrku i naterati vas da izađete iz svoje komforne zone. Ljubavne priče mogu naglo započeti, ali jednako naglo i prestati, čak i sa nekim iz vašeg okruženja. Zbog prisustva Urana u vašoj kući ljubavi ne možemo reći da flert ili avantura neće voditi prema dugotrajnoj vezi. Krajem meseca Jarci koji imaju snažna osećanja prema prijatelju/prijateljici već neko vreme imaće priliku da priznaju šta osećaju i da uđu u vezu o kakvoj su sanjali. Ima i onih Jarčeva koji će otkriti sami da pokušaj kupovine nečijeg srca završava bez novca i bez ljubavi. Nemojte gubiti nadu, ali iskoristite takva iskustva kako bi promenili svoj život, životne filozofije i ideje o bliskosti i seksualnosti.

VODOLIJA

Tokom septembra 2018. godine ljubavni život Vodolije kreće boljim stazama, razgovori su smireniji, diplomatski i usmereni prema postizanju harmonije u vezi. Prolazak Merkura kroz 7. kuću(do 6. septembra), a zatim kroz 8. kuću (do 22. septembra) Vodolije, pomaže u povezivanju mostova, bolje komunikacije kod dužih parova kod kojih je bilo dosta sukoba. Ovo je najbolji period za Vodolije koji vezu žele podići na viši, prisniji i ozbiljniji nivo. U ovom periodu čašu ćete videti napola punu, što u vama budi novu inspiraciju. Ponovo možete uspostaviti uzajamno poverenje ili se odlučiti za zajednički život. Septembar je povoljan mesec i za Vodolije koji nisu u vezi, osim nekoliko dana sredinom meseca, jer tada mogu biti lakoverni i postoji rizik od emotivnog i finansijskog gubitka. Zato pazite s kim idete u krevet! U drugoj polovini meseca može doći do posesivnih i ljubomornih scena. Mogli bi osetiti pritisak zbog zahteva članova porodice ili obaveza koje ste preuzeli. Budite otvoreni i iskreni tokom razgovora kako ne bi uništili sve što ste gradili.

RIBE

Kuća veza Riba obasjana je Suncem do 23. septembra 2018. godine, a pridružuje mu se i Merkur, vladar te kuće, do 22. septembra. Ljubavni život značajna je tema tokom septembra. Odvojite više vremena za voljenu osobu, zajedno obavljajte poslove, podelite obaveze i razgovarajte o nerazrešenim situacijama prošlosti, jer su jako dobri izgledi da stvari krenu boljim tokom u budućnosti. Ako ste tokom razgovora otvoreni i suzdržavate se od kritikovanja, pridonećete lakšem razrešavanju nesporazuma, posebno kada se radi o zajedničkim obavezama. U ovom periodu voljena osoba može biti usmerena više na sebe i okupirana vlastitim potrebama i željama, ali sa strpljenjem i intuicijom preokrenućete situaciju u željenom smeru. Tokom septembra mogu vas privući dominantne osobe ili osobe koje preuzimaju inicijativu u vezama. Ako van nije išlo najbolje u ljubavnom životu do sada, ovu temu možete sagledati iz jednog novog ugla, počevši sa mladim Mesecom, 9. septembra. Merkur i Sunce odlaze u kuću osećanja i intimnosti 22. i 23. septembra , što govori o početku strastvenog perioda za duže veze i za Ribe koje su tek ušle u vezu.

Izvor: Sensa.rs

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> https://www.instagram.com/elleserbia/

‹ Prethodna 2 / 2 

Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...