Ljubavni horoskop za septembar 2018. godine

Foto: Profimedia

Mesečni horoskop otkriva ko će se zaljubiti, a ko će napokon prekinuti negativan odnos koji mu crpi energiju! Šta vaš znak Zodijaka očekuje do kraja septembra 2018. godine...

OVAN

Kuću veza Ovna planete aktiviraju intenzivno tokom septembra 2018. godine, što znači da je ljubavni život Ovna pun događaja, mogućnosti i radosti. Kroz kuću ljubavi Ovna 5. septembra prolazi Merkur i pravi harmoničan aspekt sa Venerom, planetom veza Ovna. Pokrenuće se konstruktivni razgovori u solidnim vezama. Ako niste u vezi, sada je pravo vreme da pristupite nekome ko vam se sviđa i da kažete šta osećate. Ako započinjete novu vezu sa osobom koja vas je privukla i verujete da je to to, razgovarajte o ozbiljnim namerama koje imate. Kroz osmu kuću Ovna Venera prolazi 9. septembra, a to je kuća osećaja i intimnosti. Kvadrat sa Marsom i opozicija sa Uranom ukazuju na svađe, gubitak strpljenja i emotivnu nestabilnost. Mogli biste da osetite snažne strasti ili iznenadnu privlačnost, ali sa druge strane, potreba za slobodom biće jača. Sredinom septembra imaćete utisak da u postojećoj vezi ne može doći do napretka i da vas ta veza ograničava i sputava. Može doći do naglih prekida veza, najpre zbog ljubomore, posesivnosti, nepoverenja i želje za dominacijom. Merkur ulazi u kuću veza Ovna 22. septembra, uz pratnju Sunca, 23. septembra, što znači da će se situacija stabilizovati zahvaljujući konstruktivnom razgovoru, opuštenoj i romantičnoj atmosferi. Ako niste u vezi, imaćete sreće u "lovu".

BIK

Sunce ostaje u kući ljubavi Bika sve do 23. septembra 2018. godine, uz društvo Merkura u periodu od 6. do 22. septembra. Bićete dobri sa rečima, ljubavne izjave biće manje kičaste, a više iz dubine duše. Ljubavni život Bika postaje vedriji, a oni koji nisu u vezi imaće niz prilika i puno novih susreta. Trenutnu privlačnost može podstaći dobar razgovor ili malo ironije. Ako posmatrate stvari iz drugog ugla, ako ste u vezi, očekujte prave reči, podržaćete partnera ili ćete se obraniti u slučaju da vas partner za nešto kritikuje. Savetujemo da ne kritikujete voljenu osobu. U drugoj dekadi septembra može doći do svađa zbog ljubomore ili nesporazuma. Venera, vladar Bika, 9. septembra ulazi u kuću partnerstva i u napetom je odnosu s Marsom i Uranom, što donosi nesporazume i napetost u životu para. Neki Bikovi biće svesni da zanemaruju ljubavni život, ali u ovom periodu glavna briga biće profesionalan život. Ipak, bilo bi dobro da nađete vreme za sebe i voljenu osobu, kao i za privatne projekte. Ako niste u vezi, nemojte ni trčati prema novoj vezi u ovom periodu. U poslednjoj dekadi meseca u vašem životu mogla bi se pojaviti bivša ljubav ili ćete biti u iskušenju da nastavite staru vezu. Najbolje što možete je doneti puno korisnih zaključaka i krenuti dalje.

BLIZANCI

Mars je u kući emocija i intimnosti Blizanaca do 11. septembra 2018. godine, a Venera, vladar kuće ljubavi Blizanaca, je u kući ljubavi Blizanaca do 9. septembra. Ovakav astrološki sklop govori o intenzivnom seksualnom adrenalinu, snažnoj privlačnosti i strasti. Krajem prve dekade meseca stvari mogu izmaći kontroli u ljubavnom životu i teško ćete se nositi sa situacijom. Velika ljubav iznenada se može pretvoriti u neprijateljstvo ili doneti gorčinu i neprijatnost. Nakon 9. septembra, ulaskom Venere u kuću posla i zdravlja Blizanaca, ljubavni život kreće se više u smeru obaveza ili bi mogli imati aferu na poslu. Druga dekada može doneti rasprave i svađe, afere ili sukobe u ljubavnom životu. Imaćete potrebu da se oslobodite obaveza i pravila i nastojaćete na stvari da gledate iz druge perspektive. Blizancima koji nisu u vezi može se dogoditi ljubav na prvi pogled, možda i na poslu. Vrlo brzo može postati jasno da taj plamen nije kratkog veka, nego ta ljubav na prvi pogled može prerasti u dugotrajnu ljubav i prijateljstvo. Budući da 6. kuću povezujemo sa zdravljem, ta ljubav na prvi pogled može se dogoditi i pri obilasku doktora. Tu kuću povezujemo i sa brigama svakodnevice i rutinskim poslovima. Ne bi iznenadilo da tu osobu sretnete na istom mestu, u isto vreme dok obavljate neke rutinske stvari. Blic pogled, osmeh ili doslovno naletanje jedno na drugo mogu doneti bliskost na koju ni ne pomišljate. Merkur, vladar Blizanaca, 22. septembra ulazi u vašu kuću ljubavi, dece, flerta, zabave i kreativnosti. Sledi ga Sunce, 23. septembra. Razgovori postaju zabavniji i otvoreniji, ali bi mogli imati potrebu da budete u stalnom centru pažnje.

RAK

Ljubavni život Rakova intenzivan je i strastven tokom septembra 2018. godine. Imate jaku moć zavođenja, posebno nakon 9. septembra kada se Venera pridružuje Jupiteru u kući ljubavi Raka. Emotivno, mogli bi imati ekstremne doživljaje, a to uključuje privlačnost, igre zavođenja, ljubomoru i neprospavane noći. Nije isključeno ni to da vam se dogodi da osetite iznenada privlačnost prema nekome iz vašeg okruženja. To je neko koga znate neko vreme, ali ste tu osobu do sada doživljavali samo kao prijatelja/prijateljicu. Mars se vraća u kuću emocija i intimnosti 11. septembra i pojačava erotiku, strast ili stvara potrebu da izgradite svjet sa voljenom osobom, ako ste tek ušli u vezu. Za one koji nisu u vezi ukazaće se prilika za pronalazak nove ljubavi, putem interneta, društvenih mreža ili stranica za upoznavanje. Savetujemo da ne trčite pred rudu, nego samo polako i neće vam se dogoditi da svoj status ˝slobodan˝ menjate u ˝jako je komplikovano˝. Period od 15. do 22. septembra može biti naporan, jer se tada možete odlučiti na veći rizik ili se možete povezati sa sumnjivim osobama. Konfliktne situacije koje su rasle još od juna 2018. godine, mogu voditi do iznenadnih spoznaja i naterati vas da preduzmete određene korake koje ste do sada izbegavali. Čak i kod stabilnih parova može doći do svađa u drugoj polovini septembra. Sajetujemo da budete strpljivi, izbegavajte neprijatne teme, rasprave ili pristupe.

LAV

Sa povratkom Marsa direktnim hodom u kuću partnerstva Lava, vaš ljubavni život postaje živahniji. Naći ćete način da se suočite sa problemima koji se provlače od aprila 2018. godine, ali ti problemi neće nestati ili se rešiti s lakoćom, budući da je Mars u blizini Južnog čvora i pravi kvadrat s Venerom i Jupiterom. To će proteći sa svađama i nemogućnosti da se u određenim trenucima donesu odluke. Moguće je i da voljena osoba ponovo prigovara da joj se premalo posvećujete, a da previše vremena posvećujete poslu. Neki Lavovi će doći do zaključka da su prevelike poslovne obaveze - njihove i bolje polovine - dovele do udaljavanja koje se ne može prebroditi ako ne postoji iskrena ljubav. Ovaj astrološki sklop planeta može doneti nagle prekide, ali i nagle odluke za sklapanje braka. Septembar nije najpovoljniji mesec za Lavove koji nisu u vezi, ali to ih neće opterećivati previše. Većina Lavova koji nisu u vezi opuštaće se u prijatnom društvu dragih osoba i trebaće im više slobode, pa će izbegavati bilo kakvo ljubavno uplitanje.

DEVICA

Merkur, vladar Device, nalazi se u Devici između 6. i 22. septembra, a Sunce osvetljava vaš znak do 23. septembra 2018. godine. Lakše ćete se naći u centru pažnje, prebrodićte ukočenost ili sramežljivost i uživaćete u aktivnijem i uzbudljivijem ljubavnom životu. Lakše ćete izražavati ono što osećate i šta želite, puno lakše nego inače. Saturn, planeta koja vlada ljubavnim životom Device, kreće direktnim hodom 6. septembra kroz kuću ljubavi Device. Veliki trigon u zemljanim znakovima koji prave Saturn, Uran, Sunce i Merkur, Devicama daje veću emotivnu stabilnost, ali i želju da se dokažu i pokažu, na praktičan način. Ako niste u vezi, pravo je vreme da napravite prvi korak, da pokrenete razgovor sa osobom koja vam se sviđa ili da priznate ono što osećate prema osobi s akojom se viđate neko vreme. Veliki trigon pomaže i pri razrešenju ljubavnih situacija koje su se zakomplikovale od marta ili pri razjašnjavanju vlastitih osećanja prema nekim ljudima. Teže teme i one koje su se izbegavale sada se mogu razrešiti, jer ćete tokom septembra imati dobru komunikaciju, pa očekujte puno tema i razgovora. Sa voljenom osobom možda ćete otići na duže putovanje.

Nastavak astro prognoze za septembar pročitajte na sledećoj stranici:

Nastavak pročitajte na sledećoj strani  1 / 2 Sledeća ›

Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...