Nedeljni horoskop za period od 8. do 15. novembra

Šta su vamzvezde zapisale za nedelju pred nama...

Ribe - Astro novembar 2020.

Za vas je ovo najbolji period u godini. Ukoliko imate projekat na kome radite, sada je trenutak da ga prikažete javnosti. Verujte u svoje sposobnosti i nemojte da brinete ako vam se učini da su vrata kroz koja treba da prođete i dalje zatvorena. Otvoriće se kad im priđete dovoljno blizu i veoma brzo naći ćete se na drugoj strani.

Vodolija - Astro novembar 2020.

Krajem oktobra očekuje vas trenutak samospoznaje koji će vam omogućiti da sebe vidite takvom kakva zaista jeste. Ne takvom kakva ste bili, kako ste sebe zamislili ili kako vas drugi vide, već takvom kakva ste ove godine postali. Ovo je vaša fotografija u visokoj rezoluciji, bez editovanja, filtera ili šminke. Nemojte da se šokirate, prilika je da sebe bolje upoznate i da nastavite da rastete

Jarac - Astro novembar 2020.

U naredne dve nedelje počeće da vam se ukazuju nove poslovne prilike. Za vas je bitno da odredite hoćete li se usmeriti na ulogu koja zahteva analitičke sposobnosti ili na onu koja naizgled deluje površno, ali je mnogo zabavnija. Posle izuzetno naporne godine možda zaslužujete da se malo prepustite zabavi.

Strelac - Astro novembar 2020.

Bili ste usred velikih promena u svakoj sferi života, ali okolnosti su vas naterale da takve odluke stavite on-hold. Kao što planete završavaju ciklus promena, i vi morate da završite to što se započeli. Na raspolaganju vam je manje vremena nego što mislite jer novi ciklus promena počinje krajem godine. Dakle, ubrzajte se i ne oklevajte!

Škorpija - Astro novembar 2020.

Prilika koja vam se ukazala početkom godine (a koju ste tada morali da odbijete) ponovo se ukazuje. Krajem oktobra i dalje ćete se nećkati, ali do sredine novembra sve će početi da se menja. Okolnosti će ići u vašu korist, samo morate biti dovoljno perceptivni to da iskoristite.

Vaga - Astro novembar 2020.

Merkur će praviti kvadrat sa Saturnom na početku novembra, pre nego što krene direktno i još jednom nakon prelaska u direktno kretanje. Više puta ćete biti primorani da menjate vaše planove i da odlažete rokove u slučaju velikih i dugoročnih poslova. U drugoj polovini novembra učinićete da Venera u vama pobudi ljubavprema učenju i početku istraživanja. To će biti savršeno vreme za lični razvoj i obrazovanje. Razmislite o novom kursevima, isplatiće vam se.

Devica - Astro novembar 2020.

Dostigli ste presudnu tačku u veoma bitnom odnosu, a oboje oklevate da donesete tu „konačnu“ odluku. Imajte vere da će sve biti dobro na kraju, ali važno je da shvatite šta zaista želite i da ne odlučujete na osnovu toga što osećate pritisak da nešto uradite.

Lav - Astro novembar 2020.

Zbog čega se uvek opredeljujete za isti put kada postoji toliko drugih mogućnosti? ? Odgovor je da to radite zato što vam je sve već poznato i u tome pronalazite utehu. Krajem oktobra počećete da primećujete da vas takav izbor zapravo neizmerno ograničava. Da li vas i dalje vodi ka cilju koji ste zamislili? Sve se menja, trebalo bi da se promenite i vi.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last prikazano: 1 - 12

Magazin