Astro

Vodolija

Vi posedujete samopouzdanje na kome bi vam većina znakova zodijaka pozavidela, zato nemate nikakav problem (kada kažemo nikakav, mislimo baš nikakav) da nosite odeću u kojoj se osećate potpuno udobno i koja će reći svetu ne samo tačno ko ste, već i kako se u tom trenutku osećate.

Astro

Jarac

Praktična bića, koja strastveno i vredno slede svoju strast, šta god ona bila, a kada je u pitanju ovaj znak zodijaka, onda je to u prvom planu posao, svakako njihova profesija. Zato je odeća u ovom segmentu vrlo važna i izraz je njihovih stavova.

Astro

Škorpija

Škorpije su najveći šah majstori među znakovima zodijaka. Vi konstantno proračunavate svoj rizik i povlačite uvek one poteze koji su blizu središta table. Kao vodeća misteriozna, seksi zvezda horoskopa, preferirate stil koji je nešto tvrđi i poseduje određenu strukturu.

Astro

Vaga

Divlje dete zodijaka voli sve što poseduje edge momenat. Generalno, Vage ostaju na tamnijoj strani palete, kombinacije crne i sive jedne su im od omiljenih.

Astro

Devica

Kvalitetno, provereno ili vintage. To su vaše tri reči kada je u pitanju potraga za modnim komadom koji će vam pridoneti radost.

Astro

Lav

Neustrašivi, prodorni i pui samopuzdanja - reći ćete "naravno!", zar ne dragi Lavovi? Vi jednostavno volite sve da izložite, šta god da je. Bilo da je u pitanju jarka boja, kratka suknjica, nekakav neočekivan print ili upečatljiv aksesoar. Ono što vi nosite nosite jasno i glasno!

Astro

Rak

Nežna, slatka i delikatna duša zodijaka - Rak, voli sve što je ženstveno, klasično i sofisticirano, bilo bi idealno i sve to u isto vreme. Međutim, 2020. želi da se malo ohrabrite, na svakom nivou, pa zašto onda ne biste počeli od onog najzabavnijeg - stilskog?

Astro

Blizanci

Oh, Bliznaci kako vi samo uživate u rizičnim situacijama. Tamo gde drugi odustaju, vi se prvi prijavljujete. Zato se za vama okreću glave i zato vam nije teško da doakate svakom trendu.

Astro

Bik

Pripadnici ovog zemljanog znaka poznati su kao veliki hedonisti, zato u modi traže komfor, ali su isto tako poznati i kao veliki ljubitelji mode.

1 2 3 4 next prikazano: 1 - 12

Magazin