LAV: Godišnji horoskop za 2019.

Ljubav

Godina 2019. je divno vreme da se doživi ljubav u obilju. Vaša ljubavna veza sigurno će cvetati tokom ove godine, jer će vam u ljubavi biti sve roze. Želje će vam se ispuniti, na obostrano zadovoljstvo. Vaša veza će postati mnogo intimnija, mentalno i fizički. Vaša ljubav, naklonost i poverenje će takođe postati intenzivniji. Razvijaćete pozitivan stav u svim aspektima. Možete planirati zajedničko putovanje tokom marta ili aprila. Tokom ovog perioda trebalo bi da pokušate da se približite i razvijete emocionalnu vezu sa svojim partnerom, što bi moglo pomoći da izgradite jaču ljubavnu vezu među vama.

Hodate stazom večne ljubavi

U 2019. vam se savetuje da pokušate izbeći konflikte koliko god možete i fokusirate se na stvaranje konstruktivnog odnosa. Kontrolišite svoj temperament i rešite sve probleme na miran način. Ovo će pomoći u izgradnji boljeg razumevanja između parova, a razumevanje sa partnerom može ukloniti sve barijere. Budite posebno pažljivi kako biste izbegli svađe zbog ega i sujete. Biće korisno da govorite polako i smireno.

Odnosi će vam postati intimniji, česte uzajamne posete i razmene poklona. Provodite vremena koliko god možete sa svojim partnerom. Pokušajte da razvijete emotivnu i fizičku vezu između vas. Što je jača ljubav, to će biti bolje za vaš odnos. Dugogodišnja veza će učiniti da se Lavovi osećaju radosnije, sa entuzijazmom, a ako vaša veza dobro funkcioniše, u 2019. godini može da preraste u brak.

Ovo bi i bilo najprikladnije vreme za parove koji su ove godine spremni da uđu u brak. Ova godina donosi Lavovima uspešan brak. Zato najbolje iskoristite svaku priliku koju ćete dobiti. Savet za ovu godinu je da kontrolišete svoj bes koliko god možete, da ne postanete agresivni prema vašem partneru. To bi moglo dovesti do raspada vaše veze. Iako vam astrologija za ovu 2019. predviđa sve ruže u vašem ljubavnom životu, zapamtite da čak i ruže imaju na sebi trnje.

Naučite kako da izbegnete stres

Savet vam je da budete veoma pažljivi u vezi sa eventualnim neočekivanim troškovima u ranom delu godine. Morate pažljivo da planirate svoj budžet i držite se plana. Ako ste u stanju da kontrolišete svoje troškove i finansije, tek onda ćete biti srećni i sigurni do kraja godine. U celini, verovatno se nećete suočiti s velikim finansijskim nestašicama tokom 2019. godine.

Zdravlje

Nećete se suočiti sa zdravstvenim problemima početkom ove godine, ali se brinite o manjim ili većim virusnim infekcijama. Ako i bude zdravstvenih problema imaćete potpunu podršku Jupitera. Ipak, morate ostati oprezni da izbegnete pitanja fizičkog i mentalnog zdravlja. Zdravlje neće biti ugroženo od marta do maja. Ali, u junu morate biti na oprezu, kao i decembra.

Korisne vežbe i joga tokom cele godine će biti korisne za vaše zdravlje. Jedite uravnoteženu ishranu i smanjite dodatnu težinu ove godine. Ako prolazite kroz stresnu fazu, vežbajte opuštanje i meditirajte svakodnevno da biste postigli duševni mir. Pogotovo stres na poslu može negativno delovati na vaše zdravlje. Ne razmišljajte negativno, samo ostanite mirni. Pre odlaska na posao pravilno jedite da biste imali dovoljno energije.

Ako trenutno imate određene zdravstvene probleme, nađite vreme za pregled i redovno pijte lekove. Ako terapija ne deluje, idite i konsultujte se sa lekarom. Pravilna ishrana je jedna od najvažnijih stvari na koju morate da vodite računa da biste ove govine izbegli eventualne zdravstvene probleme. Pacijenti koji boluju od dijabetesa trebaju biti oprezni, da izbegavaju brzu hranu i da brinu o stomaku. Takođe pažljivo vozite tokom maja i juna.

Oni koji pate od krvnog pritiska treba da izbegavaju stres na svaki način. Međutim, zbog povoljnog aspekta Jupitera, mogućnost stvaranja zdravstvenih problema biće manja. Izbegavajte jesti brzu hranu na uličnim kioscima, već se hranite kod kuće i smanjite ili prekinite konzumiranje alkohola.

Sve u svemu, astrologija vam za ovu 2019. godinu savetuje da ne budete žrtva gojaznosti upotrebom nezdravih opasnih vrsta hrane koje bi mogla biti štetne za vaše fizičko i mentalno zdravlje. Posetite lekara i idite na redovne kontrolne preglede. Nemojte čekati da se bolest pojavi. Radite, trenirajte, vežbajte, meditirajte i sve će biti mnogo bolje.

Izvor: Conoplja news

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> https://www.instagram.com/elleserbia/

‹ Prethodna 2 / 2 

Bonus video
KOMENTARI
Još iz kategorije Godišnji horoskop
Inicijalizacija u toku...