Engleska pevačica čiji stil je znao da varira od super stilizovanog do haotičnog i često kič izdanja, ovih dana je uočena u svedenim, ali efektnim odevnim kombinacijama na ulicama no. 1 modne prestonice.

Ne znamo da li je na 25-godišnju Jessie, koja trenutno u Americi snima američku verziju albuma Alive, uticala izuzetna njujorška modna scena, ali ona je uspela već dva puta da dobije pozitivnu ocenu velikog broja kritičara.

Prvo smo je uočili na putu ka jednom poslovnom sastanku u Soho distriktu, kada je all in black look osvežila kaputom u jarko ljubičastoj boji, ispod kog je obukla crni džemper i crne helanke.

Naravno, kompletan autfit nije mogao da prođe bez funky detalja koje Jessie obožava da nosi. Ovoga puta, pevačica je izabrala da i u toj sferi bude svedena: zlatne alke, poluduboke crne čizmice na platformu, kompaktna crna torba i plavi manikir. Kao poseban detalj poslužio je ruž u identičnoj boji kaputa. Purple chic!  

Ako smo i mislili da je tu bio kraj njenoj stajliš NY avanturi, prevarili smo se. Samo nekoliko dana posle ovog autfita, Jessie nas je podsetila na Trinity, lik koji je perfektno odglumila Carrie-Anne Moss u trilogiji Matrix.  

Pevačica je i ovoga puta od glave do pete bila u crnom, naglašavajući svoj androgeni look s parom uzanim helanki, ukrojenim kaputom ali i upečatljivim Nike patikama u narandžastoj neon boji. Krajnje casual i sporty look, Jessie je zaokružila sa klasičnom Chanel torbicom, naočarama i nude balzamom za usne.

Ne smemo da zaboravimo da je svaki look izgledao super chic zahvaljujući i njenoj besprekorno, stilizovanoj kratkoj kosi. Ofkors, u crnoj boji.