Girls just wanna have fun... i da krade pažnju.

Možda su propustile London Fashion Week, ali su zato stigle da posete i obeleže sve glavne revije i žurke MFW-a ostavljajući u svojoj slavnoj senci kolekcije poznatih italijanskih kreatora.

Cheryl, Rita i Ellie – stajliš, londonske dame su svaki glam, ali i crasy momenat (poljubac Rite i Ellie) sa Milanske nedelje mode šerovale sa svojim fanovima na popularnoj društvenoj mreži Instagram.

Lady Cole je bila zvezda večeri na reviji Roberta Cavallija koja je održana u subotu, stilizovana u animal print trenč, luksuzan nakit, svileni rep i seksi kožne cipele sa zlatnim đonom.

30-godišnjoj brineti se ubrzo pridružila u prvom redu njena koleginica Ellie Goulding koja je za Cavalli reviju izabrala elegantnu plavu haljinu. Devojke su očito s oduševljenjem konstatovale da sede jedna kraj druge, a Cheryl se neprestano smejala postojuću fotke na Instagram.

Cheryl nije jedina pevačica sa kojom se Ellie grlila tokom Milanske nedelje mode. Ellie je stigla da postuje fotku na Instagramu na kom se vidi kako se ljubi s Ritom Orom.  

Nadamo se da Calvin Harrin nije ljubomoran tip!

Nakon poljupca, Rita je stigla da nastupi na Philipp Plein reviji u seksi brusu i novoj frizuri. „Nastup koji niste očekivali! @philippplein78, hvala ti što si nas pozvaoo!“

Ritin nastup je zaokružio „paklenu“ reviju na kojoj su manekeneke, predvođene s Naomi, bile obučene u urbane, kaubojske kostime koji su više otkrivali nego skrivali.

E pa nije ni čudo što svi bruje o MFW ovog jutra, a tek neko spomene da smo se preselili u Pariz u kom nas čeka debitantska revija Nicolasa za Louis Vuitton. Ccc...