Candy crush! To je prva asocijacija kada vidimo najnoviju kampanju za aktuelnu prolećnu kolekciju dizajnerke Sonie Rykiel.

Sonia je pored Karen, angažovala i pariske dizajnere M/M da njenoj kampanji da grafičku notu. Kompletnu kampanju je ovoga puta umesto Merta & Marcusa koji stoje iza Rykiel kampanje za jesen, radio Craig McDean, koji je glavnu inspiraciju potražio u reklamnim posterima koji su  bili aktuelni tokom pedesetih godina prošlog veka.

Glavna zvezda kampanje je Karen Elson koja umesto riđe nijanse kose pozira  s pink kosom, ispred oslikanih panoa na kojima “đuskaju” grandiozni kolači i sladoledi.  

M/M je izjavio povodom kampanje da je glavna inspiracija za panoe bila prolećna kolekcija glavnog kreativnog direktora Geralda da Conceição’s u kojoj dominira lurex, perje, zlato i svetlucavi materijali.

“Želeli smo da naglasimo tu viziju seksi, svetlucave ženstvenosti,” stoji u saopštenju M/M studia. Glavni stilista na snimanju je bila Marie Chaix, dok je za kosu bila zadužena Eugene Souleiman, dok je make up radila Diane Kendal.