I sad, kad biste nam rekli da vas apsolutno ne zanima film koji se snima po najpoznatijem bestseleru današnjice, niti ko će igrati Christiana Greya, definitivno vam nećemo poverovati u to, bar ne posle kampanje za brend Hogan!

Ako je mnoge razočarao poster za filmsku ekranizaciju romana 50 nijansi sive,  ova kampanja to svakako ne bi trebala, jer Jamie izgleda fantastično u stilu markantnog, uglađenog i misterioznog Christiana Greya.

Irski glumac koji pored glume još uvek gradi uspešnu manekensku karijeru,  u prolećnoj kampanji za Hogan ima svoj najzavodjiviji look do sada na viđenim fotografijama!

31-godišnji Jamie izgleda vrlo casual, prirodno dok pozira u modelima s potpisom Hogan u čarobnoj scenografiji: romantičnoj Veneciji! Kampanju je snimao fotograf Alasdair McLellan.

"Jamie ima neverovatnu harizmu koja je modernim, ali klasičnim Hogan modelima dala sofisticiran look," stoji u saopštenju brenda.

Glumac je do sada snimio bezbroj kampanja kako za Calvin Klein, tako i za druge poznate dizajnere, ali čini nam se da je ova za Hogan jedna od njegovih najboljih do sada.