Ukoliko ste zadivljeno posmatrali stilski izgled irskog glumca Cilliana Murphyja na dodeli Oskara 2024. godine, imamo dobre vesti za vas - slična izdanja videćete još mnogo puta. Naime, zvezda filma "Oppenheimer" i trenutni holivudski miljenik, imaće svoj modeling debi narednog meseca.

Glumac će biti zaštitno lice nove globalne kampanje Versace Icons, u kojoj će predstavljati "ključne i vremenske odevne komade" iz muške kolekcije istog imena, objavila je luksuzna italijanska modna kuća.

Podsetimo, prestižni brend potpisuje klasično smoking odelo koje je Cillian nosio prethodnog vikenda na gala dodeli Oskara. Njegova stilistkinja, Rose Ford, uparila je set sa nabranom košuljom ukrašenom leptir-mašnom, personalizovanim brošem i oksfordskim mokasinama za sofisticiran i elegantan izgled, koji je bio u centru pažnje kada je Murphy osvojio Oskara za Najboljeg glumca za ulogu u filmu "Oppenheimer", koji je takođe osvojio najveću nagradu večeri, Oskara za Najbolji film.

"Srećna sam što Cillian postaje deo Versace porodice", rekla je Donatella Versace, kreativna direktorka brenda, u saopštenju. "On je zaista izuzetni glumac i potpuno zaslužuje Oskar nagradu. Magnetičan je i hipnotiše pred kamerom i drago mi je da ga vidim kako oživljava Versace."

Ove sezone nagrada, zvezda serije "Peaky Blinders" pokazao je svoj moćni modni stil više nego ikada ranije. Na dodeli SAG nagrada 2024. godine, opredelio se za odelo sa prugama i brenda Saint Laurent, a na PGA nagradama odlučio se za monohromatsko odelo.

Prošlog aprila, Versace je imenovao glumicu Anne Hathaway kao zaštitno lice prethodne kampanje Icons, koja, poput nove instalacije, prikazuje brendovu priču o modi.

Fokusirana na dizajne koji su "izvan ciklusa trendova" i namenjeni su "nošenju iznova i iznova tokom vašeg života", uživali smo u prethodnoj modnoj kampanji, koju je Anne iznela na savršen način (čitaj: senzualno, vanvremenski, stylish).

Datum izlaska nove Versace kampanje zakazan je za 3. april. Jedva čekamo!

Izvor: ELLE/N.K.