Rasporedi, planeri, alarmi... život se sveo na proveravanje telefona, kalendara, beleški da nešto slučajno ne zaboravimo ili da negde (ne daj Bože) ne zakasnimo.

I pored svih naših „to do“ tabela i (skoro) savršene organizacije, istina je da nam je ponekad svega samo previše... previše alata, previše gedžeta, previše savršenih planera u najlepšim koricama. Svake nedelje razmišljamo – gde pobeći? I tako između sastanka, kafa, treninga upisujemo u kalendar „otići negde ovaj vikend, reminder: odgovori na sve poruke i ugasi telefon“.

U trenutku kada ostanemo bez telefona uvek se neminovno vraćamo svom starom dobrom prijatelju – satu, jer ipak vreme je sve. Bilo je trenutaka kada smo se dvoumili da li da nosimo neki timeless analogni sat ili ipak želimo wearable tech koji će „digitalizovati“ naš stil.

ELLE stori 3 (5).gif
Privatna arhiva 

U potrazi za „onim pravim“ (satom) shvatili smo da želimo sve – i moderan izgled, i digitalni sat, i smartwatchfunkcije, jednostavno uklopivi gedžet koji će nam biti i aksesoar i asistent u svakoj sferi. Skorovali smo i skrolovali da bismo uvek iznova zaključili da smartwatch satovi, kao po pravilu, još uvek imaju onaj klasičan i toliko puta viđen dizajn – sa metalnom ili silikonskom narukvicom i glomaznim ekranima. I već bismo odustali da do nas nije došla vest da je Huawei predstavio model sata GT 4 – koji nam je dao sve! I elegantan dizajn, i visoke funkcionalnosti.

Prvo smo ga testirali na ekskluzivnoj Huawei konferenciji u Barseloni, a zatim je postao naš saveznik 24/7.

huawei barselona.jpg
Privatna arhiva 



Sofisticirani stil, unapređene sportske funkcije, praćenje kvaliteta sna i druge vodeće karakteristike čine da Huawei Watch GT 4 linija pomera granice estetike i kvaliteta.

image00062.jpeg
Privatna arhiva 



Iz kancelarije u teretanu, obaveštava nas da li se malo krećemo, imamo uskoro sastanak, kao i da li nam je puls skočio na treningu, ili nas drugarica zove na rođendan, a napolju vreme postaje hladnije... Stay Fit aplikacija pomaže da već na prvi pogled pratimo parametre ishrane, koliko kalorija konzumiramo, da li postoji deficit ili suficit kalorija... i tako sve do trenutka dok to želimo, jer kada uveče sednemo naša omiljena funkcija je - do not disturb.

image00006.jpeg
Privatna arhiva 
image00008.jpeg
Privatna arhiva 



Možete da odaberete neki od 3 ženska modela, od onog sa belog kožnom narukvicom, do onih sa metalnom i zlatnom. Sva tri poseduju zapanjujući prstenasti okvir koji svetluca i sija, i noću i danju (a tek koliki je broj tema!). Takođe, jednako korisna informacija za sve business žene jeste da satovi imaju bateriju koja traje od 4 do 7 dana.

ELLE stori 3 (7).gif
Privatna arhiva 

image00065.jpg
Privatna arhiva 

Mi smo se odlučili za sva 3 modela, a vama prepuštamo da odlučite koji je za vas, a koji savršen poklon za najbolju drugaricu, mamu, i vama dragu ženu iz okruženja!