Pored promene vremena, jesen nam donosi i smenu odevnih komada u našim ormarima. Tople i zagasite nijanse, prilagođene novim modnim trendovima, nas čekaju i ove sezone. Tu su i urbani modeli zanimljivih krojeva i materijali koji će obeležiti toplije kombinacije. Ako se još uvek niste pripremili za nadolazeći period, Guess vam donosi inspiraciju za jedinstvene jesenje outfite.

GUESS FW23 (4).jpg
Guess 

SuknjaDžemperČizmeKaišTorba

Jedan od glavnih aduta nove sezone jeste džemper-rolka, koja se lako uklapa u različite stilove. Ona može biti deo poslovnih kombinacija, ali i onih ležernijih, svakodnevnih. Guess džemper dolazi u omiljenoj jesenjoj nijansi, braon, te nećete pogrešiti ako ga uparite sa suknjom od eko kože, čizmama, kaišem u istoj boji i prošivenom torbicom.

GUESS FW23 (2).jpg
Guess 

JaknaFarmerkeKapaČizmeTorba

Jakna od prošivenog najlona u trendu je već nekoliko sezona, te je kreativni tim brenda Guess odlučio da u okviru kolekcije za jesen 2023. ima svoje novitete. U pitanju je vanvremenski komad koji, za mnoge trendseterke, predstavlja oličenje udobnog i cool stila. Kombinacija sa farmerkama pravi je klasik ulične mode, a tu su i čizme za nadolazeće kišne dane, kapa sa dva lica i torbica da upotpuni outfit.

GUESS FW23 (1).jpg
Guess 

HaljinaTorbaŠeširKaišČizme

Za malo svečanije prilike neka vaš izbor bude lepršava Guess haljina dugih rukava sa karnerima koju možete iskombinovati sa elegantnom torbicom, crnim kaišem, šeširom i kožnim čizmama.

Dolaskom jeseni uglavnom posegnemo za udobnom, a trendy odećom koju je jednostavno kombinovati. Za svakodnevne užurbane poslovne trenutke ili odlazak na kafu sa prijateljima biće vam potreban kvalitetan džins, teksas košulja i čizme u bež boji.

GUESS FW23 (5).jpg
Guess 

KošuljaFarmerkeČizmeTorba

Komade iz nove kolekcije za jesen i zimu možete pronaći u Guess prodavnicama u šoping centrima Galerija, Ušće i BEO u Beogradu, Promenada u Novom Sadu, multibrend radnjama Fashion&Friends u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu, kao i na fashionandfriends online šopu i istoimenoj mobilnoj aplikaciji.