Nije tajna da se kreativni zanos Riccarda Tiscija ne "troši" samo na modu, već i na ostale umetničke sfere. Nakon saradnje sa Marinom Abramović, Kanye Westom, Tisci je sada rešio da učestvuje u režiranju svog prvog video spota za dugogodišnjeg prijatelja, engleskog muzičara Anohnija ( Anthony Hegarty). 

Upravo objavljen sport za pesmu Drone Bomb me je drugi singl sa Anohnijevog novog albuma Hopelessness koji predstavlja krunu njihovog prijateljstva, ali i veliki Riccardov izazov. 

Riccardo Tisci koji je bio zadužen za umetnički deo spota, zavodljiva Naomi Campbell je zvezda spota a glavni režiser Nabil. Tekst (potpisuje ga Anohni), iz perspektive devojke koja je u toku rata ostala siroče, predstavlja dramatičnu i emotivnu situaciju sa kojom se Naomi sukovljava.

Anohi je inspiraciju za snimanje video spota objasnio rečima:

"Želeo sam da uparim snažan sadržaj spota sa zavodljivim zvukom. Svaka pesma je neki vid rasprave koji je umotan u klupče i sakriven poput trojanskog konja."

Tisci je pohvalio Anohnijev novi album, na način kao kada ornitolog opisuje nedavno otkriće: "Svaka od pesama je veoma lepa, i veoma retka."

Mi ćemo potvrditi Riccardove impresije pesmom i divnom Naomi, te vam savetujemo da pogledate video spot i procenite sami!

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> http: //www.viber.com/ellesrbija