"Katapult" koji tradicionalno pruža priliku talentovanim dizajnerima da predstave svoj rad, održava se ovih dana po 25. put u Delta City-ju. Među brojnim izlagačima našli su se i brendovi "Pistorelo" (majice s originalnim natpisima), "Tortikuca","M&M" sa kolekcijom kožnih torbica i drugi.

Posebno lepa vest bilo je i gostovanje Zorane Jovanović, najpoznatije domaće modne blogerke (Zorannah), koja je u subotu, 23. novembra, prisutne posetioce savetovala šta je "in" u aktuelnoj sezoni jesen-zima 2013/2014. godine.

"Drago mi je što sam bila gost "Katapulta" jer je to modna manifestacija koja pruža jedinstvenu priliku mladim umetnicima da se afirmišu i predstave svoj rad širem auditorijumu." – izjavila je Zorana Jovanović, modna blogerka, i dodala: "Jako mi se dopada ono što sam imala priliku da vidim – unikatne torbice, šubare, nakit, mirišljavi sapuni...a na osnovu fotografija svakako ćete imati priliku da vidite šta je to "must have" za ovu sezonu."

U okviru "Katapulta", do sada je promovisano vise od 1000 mladih dizajnera, a sama manifestacija se pozicionirala kao najveći regionalni festival modnih detalja, nakita i garderobe.

Posetioci Delta City-ja imaju priliku da pogledaju i kupe izložene predmete do 25. novembra, od 10 do 22 sata.

Modna blogerka Zorana Jovanovic je bila gost 25. po redu "Katapulta“ na kojem je predstavila aktuelne modne trendove..