Zanosna plavuša pozirala je fotografu Solve Sundsbou odevena u kreacije koje najavljujuatraktivnu modnu jesen. Fotografije su nastale u Londonu u velelepnom potkrovlju sa pogledom na Big Ben.

Kampanja za kolekciju snimljena je u sred dana kako bi se postigla mekša atmosfera na slikama. Dnevna svetlost u kombinaciji sa minimalističkim nameštajem i tepihom doprineli su blagoj urbanoj atmosferi pejzaža, pruživši kompletnom setu auru savremene elegancije stavljajući njene modele u prvi plan. Izabrane kombinacije oličavaju ženstvenost karakterističnu za dame koje nepogrešivo biraju Liu Jo iz sezone u sezonu.

Tridesetdevetogodišnja Londonka, opet se pojavljuje i kao zaštitno lice linije Liu Jo jeans za predstojeću jesen/zimu. Ona je zadivljujuće priviđenje u primamljivom izgledu modne etikete, a za potrebe kampanje pozirala je u studiju ispred backdropa. Kate na jednoj od fotografija nosi kožnu suknju uparenu sa blejzerom boje zelenog čaja i ukrašenim brošem, dok na drugoj otkriva svoja gola ramena, odevena u atraktivan trikotažni džemper i skinny farmerke, sve začinjeno parom crnih čizama.

Najnoviju kolekciju italijanskog brenda čije je zaštitno lice Kate Moss, LIU JO možete kupiti u multibrend prodavnici Fashion & Friends u Beogradu, Kragujevcu i Nišu.

Za kampanju jesen zima 2013 italijanski premium fashion brand Liu Jo obnavlja partnerstvo sa Ikonom stila, britanskim supermodelom Kate Moss.