2022. godina je – radimo remote više nego iz kancelarije, meditiramo, bavimo se samorazvojem, nosimo cegere i živimo sustainable... kvalitet života postao je prioritet, baš kao i komfor. Pa koji je bio logičan (modni) sled milenijalaca? Brisanje granica između strogo poslovnog i sportskog stila – patike su postale novi must-have komad koji se nosi uz apsolutno sve – od haljina i kaputa, do jeansa i bermuda, te ne čudi što je potražnja za njima veća nego ikada pre.

Jesen je idealno vreme za povratak omiljene obuće na velika vrata, zato smo istražili ECCO ponudu koja poseduje sve što nam treba: kvalitet koji traje, moderan dizajn i udobnost bez kompromisa.

Evo 5 modela patika za najudobniju jesen pred nama.

1. ECCO STREET LITE SNEAKER

Jedna od najboljih modnih investicija u koje vredi uložiti jesu ECCO Street Lite patike. Minimalisti ih obožavaju jer se slažu uz sve i uklapaju uz jednostavnu odeću. Izrađene od meke ECCO kože, sadrže kul retro detalje, ali i inovativnu udobnost: lagani đon pruža amortizaciju i fleksibilnost, koristeći inovativnu ECCO FLUIDFORM™ Direct Comfort tehnologiju.

fcjvifhvfc.jpg
ECCO 

2. ECCO STREET 720

Ecco Street 720 su sve samo ne klasične patike (iako dolaze u vrlo svedenoj boji), namenjene onima koji vole da budu drugačiji, ali da ne krše kancelarijski dress code. Zahvaljujući GORE-TEX SURROUND® hidroizolaciji, ovaj model je izdržljiv, vodootporan, i kao takav idealan za kišne jesenje dane.

Fleksibilni ECCO FLUIDFORM™ međuđon sa inovativnim kanalima omogućava vašim stopalima udobnost, mekoću i prozračnost bez obzira na vremenske prilike ili aktivnosti.

209713-60434-main.jpg
ECCO 

3. ECCO SOFT 7

Za najurbanije, tu je ECCO SOFT 7 model inspirisan skandinavskim dizajnom, sa modernim zaokretom. Dolazi u najrazličitijim bojama i dezenima – od metalik srebrne i zlatne nijanse do cvetnog printa. Elegantne patike ujedno su i jedne od najnovijih u ECCO ponudi, a možete ih nositi podjednako i uz patike za grad, i uz pantalone za poslovni sastanak.

cvetne.jpg
ECCO 



U pitanju je ECCO besteseler koji ove jeseni slavi svoju 7. godišnjicu. Prvi put je predstavljen na tržištu 2015. godine, a od tada se prodaje 2,5 para ovog modela svakog minuta.

srebrne.jpg
ECCO 

Šta je učinilo ECCO SOFT 7 svetskim bestselerom? Minimalistička svestranost i uglavnom udobnost. Kupci hvale bezvremenski casual dizajn koji ide uz odeću za različite prilike. Ono što je veliki plus je meki korak i pomenuta udobnost, a sve zahvaljujući specijalnom đonu koji se direktno ubrizgava u cipelu pomoću ECCO FLUIDFORM™ tehnologije.