Potrebna vam je promena frizure ove jeseni? Ili se samo spremate za važan događaj na kome želite da zablistate u do sada neviđenom izdanju? Ovo doba godine je najbolje za eksperimentisanje, a kako biste bili sigurni da će vaš odabir biti u skladu s najnovijim trendovima, u nastavku donosimo fashion lookove koji su viralni na pistama i mrežama.

1. Italijanski bob

Viralna frizura sezone – koja je prikupila 412,7 miliona pregleda na TikTok-u – nesumnjivo je italijanski bob. Duži, lepršaviji i seksipilniji od klasičnog francuskog, italijanski bob karakterišu zaobljeni slojevi koji uokviruju lice i volumen u korenu. Savršeno izgleda sa šiškama, a predlažemo da ga stilizujete tako što ćete kosu pustiti da se prirodno osuši, a zatim naneti dobar sprej za volumen. 

 2. Pletenice

2023. je godina grunge estetike, gde se ženstveni lookovi menjaju onim androgenijim, muževnijim i odvažnijim. Tako, tipične Barbiecore frizure sada dolaze sa zaokretom kao što su trake, nitne i dodaci.

 3. Balerina punđa

Frizura koju zagovaraju it-devojke širom sveta, na čelu sa Sophiom Richie, pravi se na dnu glave, a izgleda fashion u svakoj prilici - od odlaska na posao do eventa na crvenom tepihu. Da biste bili sigurni da će svaka dlaka biti na svom mestu, zaližite kosu unazad pomoću četke sa mekim vlaknima i gela za kosu.

 4. Wet look

Možda ste pomislili da ovo i nije novost jer wet look frizure vladaju sezonama, ali ove jeseni u fokusu su stilovi koji spajaju Mermaidcore i Y2K estetiku. Dužine su kratke i do ramena, kosa je razbarušena, a mokra, na licu, na vratu... Za ovaj ekstravagantan look trebaće vam pena, nelepljivi gel i blago osušena kosa (peškirom).