Naslovna | Video | Četvrti ELLE Style Awards je prevazišao sve prethodne!

Četvrti ELLE Style Awards je prevazišao sve prethodne!

U Kristalnoj dvorani hotela Hyatt Regency Beograd, 7. novembra je održana prestižna manifestacija ELLE Style Awards.
Nagrade su u Srbiji dodeljene po četvrti put i tako postale nezaobilazna tradicija glamura, večernjih haljina i dragih gostiju! Okupilo se preko 240 istaknutih zvanica iz sveta kulture i mode, iz zemlje i inostranstva.

PREPORUČUJEMO

6 predloga kako da nosite prolećne kombinacije sa patikama

Patike obožavaju da nose sve žene koje cene udobnost. S obzirom da su ove sezone doživele veliku popularnost, pravo je vreme da naučite kako da ih kombinujete uz sve odevne komade i stilove!

5 načina da nosite kilote

Kilote su se ponovo vratile u modu i trenutno predstavljaju jedan od najaktulnijih odevnih komada za sezonu proleće/leto 2016. Naučite kako da ih prilagodite svom stilu i nosite na razne načine. 

4 nova načina da nosite košulju

Blogerka Christine Andrew otkriva kako da nosimo klasičnu košulju na trendi način, tako da svaki put naš look izgleda drugačije. Ključ se krije u čvoru koji možete vezivati na razne načine i svaki put dobiti fantastičan look.

Održan treci po redu ELLE Style Awards

U Kristalnoj dvorani hotela Hyatt Regency Beograd 9. novembra je održana prestižna manifestacija ELLE Style Awards. Nagrade su u Srbiji dodeljene po treći put, a ovogododišnja dodela prevazišla je sve prethodne! Okupilo se oko 240 istaknutih zvanica iz sveta kulture i mode.

Powered by ELLE: Lice godine 2015

U kultnoj beogradskoj galeriji “Ozon“ održan je nesvakidašnji live photoshooting i modni koktel pod nazivom LICE GODINE 2015, powered by ELLE. Brojne zvanice iz modnog i javnog života prisustvovale su predstavljanju regionalnih finalistkinja pred njihov odlazak na svetski izbor LOOK OF THE YEAR, koji se održava u Italiji. Na ovom događaju...

KOMENTARI