Ako je neka muzička zvezda poznata po stilu koji uvek ima neku dozu glittera, to je onda Mariah Carey. Ta doza je skoro pa uvek OTT ( over the top) te smo Carey, jednu od najmoćnijih vokala u celokupnoj istoriji muzičke industrije češće viđali na listama najgore odevenih, nego na onim gde su dame pohvaljene za svoj stylish izbor. 

Pevačica je tek u devedesetim bila sramežjiva u sferi odeće, da bi nakon ulaska u novi vek potpuno se prepustila ekstravaganciji koja retko kada je prolazila bez ekstremno visokih potpetica (uvek iznad 10 cm) i kičastih svetlucavih detalja, kao i uzanog kroja koji malenoj i okruglog Mariah nikako ne stoji.  

Pop superstar koja je na aktuelnoj turneji sa Lionelom Richiem, otvorila je vrata svog impresivnog garderobera kolegama iz američkog Vogue-a koji su je posetili u njenom Tribeca tripleksu u Njujorku.

"Nisam baš nešto ležerna u komunikaciji kao većina ljudi, ali pretpostavljam da bih mogla malo bolje da komuniciram sa ljudima", izjavila je Carey pri prvom susretu.

Divina modna parola više je uvek više (more-is-more) doprinela je da i u ormaru ima previše stvari. Kao što ćete videti iz priloženog videa, njena kolekcija cipela je impresivna i zauzima najveći deo ormara, obuhvatajući police od plafona do poda na jednom celom zidu.

Tako ćete saznati da je Carey najveći fan cipela koje potpisuju Christian Louboutin, Giuseppe Zanotti, Manolo Blahnik— sa tek ponekim modelom koji dolazi iz neke druge kuće, čijih se saveta u vezi stila najviše drži, kako joj je Floyd Mayweather pomogao da izabere IT torbu i kako izgleda njena epska kolekcija donjeg veša koji je pored cipela fetiš slavne pevačice.

Spremni?

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/