Street style izdanja Kendall Jenner već odavno privlače našu pažnju! Jer, ona je hodajuća revija koja istovremeno promoviše najnovije trendove, dok nosi retro naočare i vintage čizme. Bilo da je u transparentnim čizmama ili kratkim pufnastim Gucci mokasinama, Kendall je probala sve da iznese, demonstrirajući svoju pasiju prema obući i najsmelijim krojevima i trendovima.

Upravo zato njen garderober mora da bude neviđen i prepun statement komada. Ekipa američkog Vogue posetila je mladu manekenku i uz pomoć Google Daydream tehnologije od 360 stepeni, zavirila u njen stylish ormar.  

Šta smo prvo saznali? Da manekenka nema samo jedan, već dva garderobera unutar svog apartmana u Los Anđelesu.

Prvi garederober je prepun polica na kojima su modna blaga: na primer Alaia cipele koje su visoke 17 cm, koje joj je poklonio Kanye West; zatim tu je Birkinka; presmešni i prešareni kombinezoni koje sestre Kardashian / Jenner obožavaju da nose na odmoru, dok u drugom Kendall ima i moodboard za svoje kombinacije. 

Čega ima još? Pink Balenciaga čizme, mikro Louis Vuitton torbe, retki vintage komadi Vivienne Westwood, kao i haljine koje je manekenka nosila na Met Gali i rođendanima. Uostalom, pogledajte u nastavku video pa sami proverite kakva blaga krije Kendall:

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/