Kao što je poznato, ormari holivudskih ličnosti su ogromni, prepuni garderobe i često se u njima nalaze najvrednije dizajnerske kreacije.

To je još jednom potvrdila i glumica Catherine Zete-Jones kada je rešila sa svojim pratilacima na Instagramu da podeli zanimljiv video, u kome nam otkriva kako izgleda njen garderober.

Kako ste i očekivali, reč je o masivnom, glomaznom ormaru koji bi mnogi nazvali i salonom ili nekom vrstom butika, u kome Oskarovka odlaže svoje stvari.

Ono što smo primetili na ovom snimku je činjenica da glumica sa velikom pažnjom i ljubavlju čuva svoju garderobu, a to ćete shvatiti kada budete videli da je ona složena po vrsti (blejzeri, pantalone), po tipu aksesoara (poseban deo za cipele, torbe i ešarpe), i bojama. 

Čitava jedna soba namenjena za odlaganje garderobe sastoji se od funkcionalnih drvenih polica i fioka- od poda do plafona, koji su olakšali kategorisanje odeće. Upravo zato, Catherine u svakom trenutnu može na jednom mestu da izabere neku od jakni iz kolekcije- sve opcije su na jednom mestu!

Imajte u vidu da sve stvari na vidiku predstavljaju odličnu taktiku izbora odevnih komada- tako se na jednostavan i brz način može osmisliti outfit. Takođe, to omogućava i uštedu novca, jer odbacuje mogućnost da kupujete iste komade ponovo.

Osim ove odlične organizacije, za koje imamo samo reči hvale, u videu koji je snimila,, 47-godišnja glumica nam daje uvid u njene omiljene odevne komade kao i aksesoare: Hermes torba se nalazi odmah pored zida popunjenog svilenim marama. a primetili smo i Chanel tašnu u duginim bojama.

Osim toga, zgodna brineta je izdvojila i svoje omiljene cipele, a reč je o platformama izrađenim od plastike. 

Foto: Instagram / catherinezetajones

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/