Naslovna | Stil | Stylish orman | U gostima kod Marije Tarlać: Svaka devojka mora da ima crni dobro krojen sako!

U gostima kod Marije Tarlać: Svaka devojka mora da ima crni dobro krojen sako!

Jesi li se odala online shoppingu?

Najveći sam fan! Samo pristiže sa raznih adresa na moju. Naravno, sve moram da naručujem na adrese prijateljica u Hrvatskoj pošto kod nas još nemaju razumevanja da zbog nas kupoholičarki smanje te dažbine. Evo, ove cipele su moja prva internet kupovina. Malo umetničko delo. Možda nemam za Henryja Moorea, ali za njih sam imala. Jeste, izgledaju kao skulptura, ali sam ih nosila na more. To je bio prvi put da nosim štikle na Mikonos, toliko ih volim. Šta da radim, neke moje cipele su dovoljne same sebi. Često nemam šta da obučem, ali imam šta da obujem. Vodila sam razne bitke za cipele. Jednom sam u butiku u Parizu glumila da imam rezervaciju za jedan model koji je svuda bio rasprodat i toliko sam se dobro pretvarala da mi ih je devojka na kraju prodala. Nije moja boja, a nešto su i manji broj, ali bože moj, želja je jača od blago utrnulog stopala.

Osim cipela, šta je tvoj it komad?

Perle. Ne mogu ni da zamislim da oko vrata nemam perle. Ima stvarno raznih, dizajniranih, ručno rađenih za mene, kupljenih na putovanjima… Volim Chanel bisere. Zovu ih, naravno, biseri, ali to je neka vrsta kvalitetne plastike, čak nisu ni gajeni biseri, ali su prelepi. 

Koje su male tajne tvog stila?

Svaka devojka mora da ima crni dobro krojen sako. Parfem Chanel 5 je nešto što mi je ostalo kao miris detinjstva, mamin i moj parfem. I, da, oblačim se od cipela. Kad odaberem cipele, sve ostalo se samo sklopi za minut. Moj stil je nešto moje, trenutak i to je to! 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> https://www.instagram.com/elleserbia/

Nastavak na stranama: « 1 2 3

KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...

NAJČITANJE