Street style: Fashion week

Street style: 40 najboljih izdanja sa Fashion Weeka

Fashion Week je gotov a to znači samo jedno: rekapitulacijaaa! Revija, detalja, street style momenata, najboljih izdanja IT cura... Prvi na redu je street style!

Street style: Paris

Street style: Pariz u znaku kaputa

Da, videli smo klasiku u pastelnoj nijansi ljubičaste, nalik lavandi (Caroline Issa), ali i pelerine od kašmira (Elena Perminova), pačvork kaputiće kroja nalik mantilu i oversize kapute oblih linija u snežnobeloj boji, nalik pufnastom sunđeru (Pernille).

Street style: Pariz

Street style: Bonjour Paris

Pariz je modnu elitu dočekao s vetrovitim vremenom koji je svakoj kombinaciji pružio neku fluidnu lepršavost!

Street style: Milano

Street style: Arrivederci Milano!

Oprostili smo se s Milanom i već mislima preselili u francusku prestonicu koja je poslednja stanica ovosezonskog izdanja Fashion Weeka!

Street style: Milano

Street style: Ritam grada ( 1. i 2. dan Milano Fashion Weeka)

Moramo da priznamo da najviše uživamo u street style izveštajima iz Milana! Jer, ispostavi se tačnom ona da "Italians do it better!".

Street style

Street style: 25 najboljih izdanja sa NYFW- a

Mira, Gilda, Anna, Chiara... pustili smo malo da prođe vreme od završetka i da nam se utisci sa nedavno završenog NYFW-a slegnu. Sad smo spremni da vam predstavimo top 25 kombinacija koje smo videli na FW izdanju.

Street style: London

Street style: Londonska eklektika!

Sarah Harris i njena seda kosa, karo haljine, muška odela, luckasti aksesoari, krznene cipele... London je uvek bio avangardan, drugačiji od ostalih modnih metropola koje ugošćavaju svake godine po dva velika Fashion Week izdanja!

Najbolji outfiti

Street style: Farewell Njujork!

Uh, ovaj NYC nam je ovih dana bio glavna modna inspiracija i moramo da priznamo da pored savršenih dizajnerskih kolekcija jedva smo čekali da vidimo najbolje street style kombinacije!

Najbolji outfiti

Street style: Kombinacije koje su obeležile prva tri dana NYFW-a!

NYFW je u toku a dok pratimo najnovije kolekcije slavnih dizajnera i kuća, uspeli smo i da zavirimo i u uličnu modu. Ona je lepršava, šarena iiii- obojena duhom sedamdesetih!

back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last prikazano: 97 - 108

NAJČITANJE